لرستان

با عینک ظرفیت‌شناسی به آموزش و پرورش نگاه کنیم

با عینک ظرفیت‌شناسی به آموزش و پرورش نگاه کنیم

به گزارش خبرگزاری برگزیده از لرستان ، در اقدامی نوآورانه، سید عیسی سهرابی، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، جلسات شورای معاونین را از چارچوب اداره کل خارج کرده و با همراهی اعضای این شورا در استان این جلسات را به شهرستان‌ها و مناطق مختلف استان برد. نخستین نشست این دوره پس از افطار در شهرستان دورود برگزار شد و فرصتی را فراهم کرد تا مدیر و کارکنان آموزش و پرورش این شهرستان از نزدیک چالش‌ها، فرصت‌ها و نیازهای خود را مطرح کنند.  

در این جلسه، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با تأکید بر تغییر نگرش در مدیریت آموزشی، گفت: «بیاییم از این پس عینک ظرفیت‌شناسی را به چشم بزنیم. به‌جای تمرکز بر کمبودها، باید ظرفیت‌های موجود را بشناسیم و بررسی کنیم که چگونه می‌توانیم آن‌ها را فعال‌تر و مؤثرتر کنیم تا در خدمت تعلیم و تربیت دانش‌آموزان باشند.»  

وی همچنین بر ضرورت اجرایی و عملیاتی شدن مصوبات تأکید کرد و گفت که خروجی جلسات نباید صرفاً در حد تصمیم‌گیری باقی بماند، بلکه باید مشخص شود که چه کسی، در چه بازه زمانی، چه اقدامی را انجام خواهد داد تا نتایج ملموسی در حوزه آموزش و پرورش مشاهده شود.  

در ادامه، سهرابی از مدیران و معلمان خواست که با ارائه طرح‌های نوین، مدارس را پویا کنند و از تمام ظرفیت‌های شهرستان برای رشد آموزشی بهره ببرند. وی تأکید کرد که هر مدیر مدرسه مسئول توانمندسازی معلمان خود است و می‌تواند این کار را به‌صورت فردی یا گروهی بین چند مدرسه انجام دهد.  

این ابتکار جدید آموزش و پرورش لرستان، که بر مبنای شناسایی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های محلی شکل گرفته، می‌تواند تحولی در روند برنامه‌ریزی‌های آموزشی استان ایجاد کند. برگزاری جلسات در شهرستان‌ها فرصتی فراهم می‌کند تا تصمیم‌گیری‌ها به‌صورت میدانی انجام شود و آموزش و پرورش در مسیر توسعه و بهبود کیفیت خدمات آموزشی گام‌های مؤثرتری بردارد.

سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا