به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری برگزیده های ایران، در این روزها که رهروان کربلا، پای پیاده به سمت بارگاه سید و سالار شهیدان قدم برمیدارند، شنیدنِ آهنگهای عاشورایی خالی از لطف نیست و حتی گاهی حس و حال این سفر معنوی را صدچندان میکند؛ البته به شرطی که آن اثر ویژگیهای لازم را داشته باشد.
هر ساله و با آغاز ماه محرم، آهنگهای بسیاری از سوی اهل موسیقی برای ادای احترام و ارادت به محضر سید و سالار شهیدان امام حسین علیهالسلام ساخته و منتشر میشود. برخی از این آثار اما ماندگار میشوند. وقتی اثری ملودی، شعر، تنظیم و حس و حال خوبی داشته باشد، پس برای همیشه ماندگار میشود.
یکی از این آثار «آرزوی کربلا» است که در سال ۱۴۰۰ و به آهنگسازیِ فرشاد سیفی و با آوازی از پیمان ندری ساخته و منتشر شد. بخشی از این اثر با شعر معروفِ «کربلایی محمود» اجرا شده و بخشی دیگر هم با کلامی به زبان لکی از سرودههای عبدالعلی میرزانیا است.
فرشاد سیفی آهنگساز این اثر در بخشی از یادداشتی که سال ۱۴۰۰ همراه با انتشار این اثر نوشته بود، اینچنین آورده است: «بنا به سنت چند سال گذشته عرض ارادتیست به محضر سرور آزادگان جهان، ارباب بی کفن.
نغمههایمان از دل برآمده، امیدواریم بر جان دلداده و عاشقتان بنشیند.»
در اثرِ «آرزوی کربلا» فرشاد سیفی کمانچه، حسین لک تار، مهدی مرتضایی سنتور، امیر بیات نی، احمد رنجبر عود و فرهاد الماسی تنبک نواختهاند. همچنین رامین صادقی و فرشاد سیفی همخوانان این اثر هستند.
.
/