جریاناتی به صورت هدفمند در فضای مجازی مخصوصا در کانال های تلگرامی بی نام نشان در حال انتشار اخبار بی اعتبار از وضعیت مرزی ایران و پاکستان است که پیگیری های فارس حاکی از برقراری ثبات و آرامش در مرزها است.
«استقرار جنگنده های پاکستان در مرزهای ایران» یا « انتقال ادوات و تجهیزات سپاه پاسداران به مرزهای پاکستان» و … نمونه هایی از اخباری است که در برخی کانال های تلگرامی در حال انتشار است. انتشار این اخبار در فضای مجازی با پشتیبانی برخی رسانه های ضدانقلاب مانند اینترنشنال که به صورت غیر مستقیم در حال تثبیت گزاره مخدوش شدن روابط گرم ایران و پاکستان است در حال انجام است.
حمله موشکی به ۳ نقطه در خاک ایران /نیروهای مسلح پاکستان: مقر تروریست ها بود
حمله موشکی پاکستان به روستای مرزی ایران تایید شد /۳ زن و ۴ کودک کشته شدند /خبرنگار پاکستانی: جدایی طلبان بلوچستان هدف قرار گرفتند
خبرگزاری مهر: شمسر سراوان مورد حمله قرار گرفت /شنیده شدن چند صدای انفجار در اطراف سراوان
این در حالی است که پیگیری های خبرنگار فارس از مسوولان امنیتی کشور حاکی از برقراری آرامش کامل در مرزهای ایران و پاکستان است و هیچ تحرک خارج از عرفی مشاهده نمی شود.
ایران و پاکستان در دوره معاصر هیچ گاه وضعیت جنگی را تجربه نکردند. بعد از انقلاب نیز روابط ایران و پاکستان رفته رفته افزایش یافت به طوری که طی سالهای گذشته به صورت جدی رو به توسعه بوده و با انعقاد قراردهای اقتصادی زمینه تعاملات بیشتر مخصوصا در حوزه انرژی افزایش یافته است.
غلامی کارشناس حوزه رسانه ای گفت: معمولا تلاش اصلی خبرسازی های جعلی در حوزه امنیتی ضربه جدی به فضای اقتصادی کشور است تا با ناآرام جلوه دادن امنیت کشور بازارهای ایران دچار شوک شوند.
۲۷۲۷