به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از سنندج، ماموستا فایق رستمی در خطبههای نماز جمعه این هفته سنندج که با حضور نمازگزاران و رعایت پروتکلهای بهداشتی در مسجد جامع این شهر اقامه شد، اظهار کرد: بزرگترین نعمت در دنیا و آخرت وجود حضرت رسول اکرم است که رئوف و رحیمترین انسان نسبت به امت است.
امام جمعه سنندج خاطرنشان کرد: مسجد مکان و دانشگاه تعلیم انسانهای بزرگ در تاریخ بوده و صحابههای پیامبر در این مکان تعلیم و تربیت پیدا کردند.
وی با بیان اینکه مسجد مکان تربیت انسانهای بزرگی است که در طول تاریخ تحولهای بزرگ را تحقق بخشیدهاند اذعان کرد: هر انسانی نسبت به صحابه من کلمه بدی را بیان کند اول و بعد اهل بیت من را رنجانده است.
ماموستا رستمی با بیان اینکه اهل بیت پیامبر چشمه همیشه جاری و چراغهای روشن در زندگی بشریت هستند گفت: کتاب و عترت و اهل بیت دو یادگار ارزشمندی است که از رسول خدا برای جهان بشریت گذاشته شد.
وی تصریح کرد: توهین به اهل بیت پیامبر توهین به مقدسات است و هر کس این کار را انجام دهد از دایره مسلمانان خارج است.
امام جمعه سنندج افزود: جامعه اهل سنت تحت هیچ شرایطی توهین به اهل بیت را برنمیتابد چرا که عشق و علاقه اهل سنت به پیامبر و اهل بیتش مثالزدنی و ویژه است.
وی در ادامه با تبریک روز حمل و نقل جادهای و تقدیر از تلاشهای راهداران که در سطح جادهها مشغول به خدمت هستند، عنوان کرد: اقدامات خوبی در زمینه توسعه و نگهداری راهداری در استان انجام شده اما نیاز به تلاش بیشتر در این حوزه است.
امام جمعه سنندج در اضافه کرد: خدمت به نیازمندان و تلاش در مسیر محرومیتزدایی از دستورات دین اسلام است که خداوند در ایات متعدد قرآن به ان اشاره کرده است.
وی افزود: عبادت به تنهایی کافی نیست عبادتی ارزشمند است که در کنارش خدمت با تمام وجود به همنوع به ویژه افراد محروم به صورت ویژه انجام شود.
ماموستا رستمی خاطرنشان کرد: مسوولان با خدمت هرچه بیشتر به جامعه می توانند ایمان خود را محکم و به تقوای الهی دست پیدا کند.
وی زکات، نماز و وفای به عهد و وعده را از دستورات دین اسلام دانست و گفت: صبر در برابر مشکلات و راضی بودن به رضای خدا از دیگر دستورات دین اسلام است.
امام جمعه سنندج تصریح کرد: حمایت و مهربانی به ایتام، دوری از خیانت و توجه به همسایه را از دیگر تاکیدات دین اسلام است که همه مسلمانان باید به ان توجه داشته باشند.
وی شایستهسالاری را از دیگر دستورات دین اسلام دانست و گفت: زمین مکان عمران و آبادانی است هر کس در هر جایگاه و مسوولیتی باید نسبت به آبادانی و ترویج عدل و عدالت تلاش کند.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱