به گزارش برگزیده های ایران از گچساران لیلا عطا زاده در جلسه قرارگاه امنیت غذایی شهرستان اظهار کرد: وجود ۲۹ قلم کالای اساسی در سطح بازار باید کنترل شود.
وی بیان کرد: موسساتی با کشاورزان قرار داد بسته و کود و بذر را در اختیار آنها قرار می دهند و در پایانمحصولات را نیز خریداری خواهند کرد.
مدید جهاد کشاورزی گچساران خاطر نشان کرد: از اولویت های ما تغییر الگوی کشت در اراضی جهش تولید در دیم زارها در این شهرستان است.
عطا زاده عنوان کرد: ستاد اجرایی فرمان امام با دیم زارها قرار داد بسته و تا پایان کار در کنار کشاورز حضور دارند.
وی گفت: ستاد اجرایی فرمان امام با بیش از ۳ هزار هکتار گندم زار دیم در گچساران قرار داد بسته و از کاشت تا برداشت در کنار کشاورزان حضور خواهند داشت.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران خاطر نشان کرد: افزایش جوجه ریزی یک روزه را در مرغداری های شهرستان در دستور کار قرار داده ایم.
عطا زاده بیان کرد: امیدواریم تا ادارات با همکاری و تعامل ما را در کنترل بازار کمک کرده تا بتوانیم امنیت غذایی را بر سر سفره مردم بیاوریم.
وی افزود: تا کنون ۴۶ تن اقلام دولتی مرغ و برنج در نقاط مختلف گچساران توزیع شده است.
عطا زاده اضافه کرد: ما فروش برنج هندی را همراه تایلندی به شهروندان به عاملین اعلام کردیم.
مرغ زنده باید کیلویی ۲۹ هزار تومن عنده فروش به مغازه دار عرضه کند تا مغازه دار آن را ۲۱ هزار تومن ارائه دهد ولی ما این را رعایتنمیکنیم چون کسری داریم و به فروشنده نرخ ۳۳ هزار تومان را اعلام کردیم.
عطا زاده عنوان کرد: یکنفر حقیقی یا حقوقی برای ایجاد میدان عرضه دام له جهاد کشاورزی درخواست بدهد تا ما مجوزهای لازم را صادر کنیم.
محمد راهی رییس اتاق اصناف گچساران گفت: افراد دارای شرایط را برای توزیع اقلام دولتی به اداره صمت معرفی کردیم.
وی بیان کرد: بازرسی به جد کار خود را انجامنی دهد در بخش توزیع مرغ اگر عرضه کالا در شهرستان به اندازه کافی نباشد عدها ای سودجو از این موضوع سوء استفاده میکنند.
رئیس اتاق اصناف گچساران اظهار کرد: ۳ درصد از فروش مرغ سهم عمدا فروش می باشد و از کشتار تا بازار ۱۰ درصد سود می گیرد، پلاستیک قیمت خود دارد و آبی که به مرغ گرفته می شود .
راهی گفت: مصرف مرغ به دلیل وجود کرونا و تعطیلی عروسی مصرف مرغ در گچساران بسیار پایین آمده ، باید پایگاه های تحت نظارت جهاد کشاورزی به ما اعلام کند زیرا بیشترین کمک را بازار و اتاق اصناف انجاممی دهد.
رئیس اتاق اصناف گچساران تصریح کرد: ما نسبت به چند روز گذشته در خصوص مرغ افت قیمت داشتیم چون کرامات کم بوده است.
راهی عنوان کرد: در سالهای گذشته عوامل ما برنج تایلندی را آوردند ولی بعد از چند ماه فروش نرفت.
راهی بیان کرد: ما آمادگی کامل برای همکاری در کنار سایر ادارات را داریم.
نماینده امور عشایر گفت: دام را از دامداران با نرخ پایین گرفته و با نرخ بالایی به بازار عرضه میکنند.
انتهای پیام/