به گزارش خبرگزاری برگزیده، سخنگوی صنعت آب با حضور در کافه خبر برگزیده تاکید کرد: بخش زیادی از تولیدات محصولات کشاورزی در ایران را ترهبار تشکیل میدهد ، به نوعی ۴۰ درصد از این تولیدات را ترهبار تشکیل میدهد که هیچ ربطی به امنیت غذایی ندارد.
وی گفت: ضریب خودکفایی ما در حوزهی ترهبار ۱۵۰ درصد است، چرا باید با این وضعیت آبی پنجاه درصد ترهبار بیشتر تولید کنیم؟ در بخش میوه ضریب تولید ۱۲۵ درصد است. همین دریاچه ارومیه که سیبش مشهور است یا حوزهی زاینده رود با هلو و بادام و … مشهور است با کمابی در حال تولید میوه هستند.
به گفتهی وی ضایعات محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره سی درصد است.
۲۲۳۲۲۳















