به گزارش فارس از تربت جام، در نخستین همایش اقناعسازی واکسیناسیون با شعار «آگاهانه واکسن میزنم» که با حضور امامان جمعه و جماعات شیعه و اهل سنت، فرماندار و مدافعان سلامت در سالن ابنسینای دانشکده علوم پزشکی این شهرستان برگزار شد، حجتالاسلام معتمدی فر با تأکید بر ضرورت واکسینه شدن و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی، افزود: تأمین واکسن هزینههای میلیاردی برای دولت مردان در برداشته و دارد و جامعه پزشکی و درمانی کشور درراه مبارزه با این ویروس منحوس شهدای زیادی تقدیم نمودند.
وی در ادامه گفت: آمار شهدای مدافع سلامت و مرگومیر روزانه عزیزانمان قبل و بعد از واکسیناسیون قابل قیاس نیست که خوشبختانه بعد از واکسیناسیون همگانی نتیجهاش محسوس است و هماکنون نیز انواع واکسنها در طرح خانه به خانه به همت کادر درمان تزریق میشود.
سویه اومیکرون کرونا کشورهای همجوار را درگیر کرده است
فرماندار تربتجام نیز از تلاشهای مدافعان سلامت و متصدیان مقابله با ویروس کرونا قدردانی کرد و گفت: مدیران، کادر درمان و مردم در قالب گروههای جهادی با تلاش مضاعف و شبانهروزی با پیشگیری توانستند پس از دو سال این ویروس را مهار تا جان مردم بیش از این به خطر نیفتد.
مرتضی حمیدی با تأکید بر اینکه بهترین راه مقابله با کرونا دریافت واکسن است، افزود: موج جدید ویروس از نوع سویه اومیکرون کشورهای همجوار را درگیر کرده است که چهار برابر نوع «دلتا» شیوع دارد، پس بهترین راه مقابله با ویروس کرونا تزریق واکسن و رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی فردی و اجتماعی است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی تربتجام نیز نقش سازنده علما را در آگاهسازی جامعه نسبت به مخاطرات این ویروس موثر دانست و بیان کرد: علمای شیعه و اهل سنت که بهعنوان سرمایههای اصلی جامعه در محافل عمومی حضور فعال دارند و برای اقناع کردن افرادی که اعتقادی به تزریق واکسن ندارند تلاش کنند تا با دریافت واکسن جامعه ایمن شود.
دکتر محمد افکار افزود: مردم اگر به آثار قبل و بعد از واکسن توجه کنند متوجه خواهند شد که با تزریق واکسن به چه میزان فوتیها، بستریها و درگیری افراد با ویروس کرونا در جامعه کاهشیافته است.
انتهای پیام/ ۷۰۰۷۹