به گزارش برگزیده های ایران، علیرضا رحیمینیا شبانگاه چهارشنبه در آئین معرفی رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سالن زکریا رفسنجان به پرداخت حقوق اعضای هیأت علمی و پزشکان اشاره و عنوان کرد: همین عددها، دست مایه تصمیم گیری و تصمیم سازی می شود که از نمایندگان درخواست می کنم در مورد دریافتی های اعضای هیأت علمی سئوال کنند.
وی اظهار داشت: به عنوان مثال بنده استاد تمام هستم و آخرین کارانه ای که از بیمارستان گرفته ام ۱۳ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان بوده در حالی که دریافتی بیشتر پزشکان مانند من است، بنابراین از نمایندگان مجلس می خواهیم که این جو را تعدیل کنند.
وی با اشاره به کمبودها در حوزه درمان در دانشگاه علوم پزشکی خاطر نشان کرد: به نسبت کارهایی که انجام شده، رشتههای تخصصی کم است لذا ضرورت دارد نیروهای تخصصی را جذب کرده و نگه دارید چرا که نیروی انسانی در حوزه درمان و بهداشت رکن است.
مدیرکل دفتر بازرسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: آموزش رشته جراحی عمومی که جایش در رفسنجان خالی است باید بزودی انجام شود.
بحران های سختی را در این سال ها در بخش درمان پشت سر گذاشتیم
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نیز بیان کرد: در این چند سال با بحران های متعددی روبرو شدیم، بحران آنفولانزا، کرونا و سایر موارد به طوری که این مدت بسیار سخت گذشت.
علی اسماعیلی ندیمی، به طور مختصر به اقدامات انجام گرفته در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در زمان مدیریت ۹ ساله اش پرداخت و عنوان کرد: تأسیس دانشکده بهداشت در سال ۹۴ و استقلال دانشکده پیراپزشکی، افتتاح مراکز مهارت های بالینی و آزمون الکترونیکی و مرکز مطالعات کوهورت از دیگر اقدامات در این سالها بوده که مرکز کوهورت ۲۳ هزار نفر را به مدت ۱۰ سال تحت پوشش خواهد داد که یکی از معتبرترین مراکز کوهورت کشور است.
وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ هزار متر مربع ساخت و ساز در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان طی این سال ها انجام شده است، تصریح کرد: چهار پروژه در بیمارستان علیبن ابیطالب در حال احداث است تا مشکلات حاد در بخش درمان مرتفع شود.
وی ادامه داد: طی این سال ها تعداد دانشجویان در رشته های دندانپزشکی و پزشکی افزایش چشمگیری داشته و افزایش رشته ها از چهار به ۱۱ رشته در کارشناسی ارشد اتفاقات خوبی را رقم زد.
مردم و خیرین رفسنجانی، ۷۸ میلیارد تومان به بخش درمان کمک کردند
اسماعیلی ندیمی عنوان کرد: مجموع کمک های مردمی در این مدت ۷۸ میلیارد تومان بوده است.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطر نشان کرد: در بخش های خدمات درمانی، زیرساخت و غیره نیز در دوران کرونا توسعه هایی انجام گرفت.
وی گفت: بیش از ۷۰ درصد از جمعیت رفسنجان نوبت اول و بیش از ۴۰ درصد نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
در این آئین از زحمات علی اسماعیلی ندیمی تقدیر و قدردانی شد و وحید محمدی شاهرخی به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان معرفی شد.
رفسنجان در ۱۰۰ کیلومتری شمال کرمان قرار دارد.