به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری برگزیده های ایران، خانم زهرا صادقی از جمله مادران پر فرزندی است که همراه با همسر خود دکترداوود منیری جزو خانوادههای پرجمعیت شناخته میشوند و اکنون این خانواده در فضای مجازی حضور فعالی برای تبلیغ فرزندآوری و مسئله جمعیت دارند.
خانم صادقی در گفتوگویی که با برگزیده های ایران اظهار داشت، درباره برخی از تجربههای مطالعاتی خویش و نیز شرکت در دورههای مهارتافزایی در زمینه تربیت فرزند و روش برخورد با همسر سخن گفت. وی معتقد است بدون مطالعهی آثار خوب و بدون بهرهمندی از اندیشمندان حوزه تربیت نمیتوان زندگی زناشویی موفقی داشت.
صادقی میگوید ما از ابتدای زندگی عقیده داشتیم نه من شوهرداری بلدم و نه همسرم از آداب همسرداری چیز زیادی میداند؛ چون در آموزش و پرورش و بستر خانواده و جامعه یاد ندادند و یاد نگرفتیم؛ لذا از همان ابتدا کتابهای متعددی برای یادگیری روابط زوجین مطالعه کردیم و صوتهای استاد آزمندیان و حجتالاسلام پناهیان را گوش دادیم. با همین دیدگاه وقتی بنا شد فرزندار شویم، میدانستیم فرزندپروری بلد نیستیم؛ پس باید یاد بگیریم.
وی افزود: یکی از اساتیدی که آن موقع خیلی از نکاتش استفاده میکردم و الان هم استفاده میکنم، حجت الاسلام پناهیان بود. در کنار آن، سخنان حجت الاسلام تراشیون را از رادیو گوش میدادم. پس از آن حجت الاسلام عباسی ولدی آمدند و شروع به چاپ مجموعه آثاری ۲۰ جلدی با عنوان «منِ دیگر ما» کردند که درباره فرزندپروری بود. «بازی، بازوی والدین» از دیگر آثار ایشان است که به انواع بازیهایی که با کودکان میتوان انجام داد، پرداخته است. «نامههای بلوغ» آیت الله حائری از دیگر آثاری بود که مطالعه کردیم.
صادقی ادامه داد: شرکت در دورههای استاد روزبه به نام «تربیت کودک اندیشمند» برایم سودمند بود. در این دوره میآموختند بچههای خود را بله قربان گو تربیت نکنیم بلکه اندیشمند بار بیاوریم تا در سن ۶ تا ۸ سالگی خودش قوه تمییز داشته باشد و صرفاً از ما دستور نگیرد. همچنین در دوره دانشگاه امام صادق علیهالسلام به نام «تربیت دخترانه و تربیت پسرانه» شرکت کردم. بنابراین مطالعه کتاب و شرکت در جلسات مجازی و حضوری نقش مؤثری در اصلاح روابط زوجین و تربیت فرزند دارد.
انتهایپیام/