به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از چادگان، حجتالاسلام محمود بنیجمالی، امامجمعه چادگان در خطبههای این هفته چادگان اظهار داشت: الگوی کشت راهحل جلوگیری از هدررفت آب است و تا الگوی کشت در استان تغیر نکند مشکل خواهیم داشت چرا که از لحاظ منابع آبی اگر الگوی کشت برنج در استان و کشت سیبزمینی و دیگر محصولات کشاورزی در چادگان تغییر نکند، این مشکل همچنان ادامه خواهد داشت.
وی افزود: اگر جهاد کشاورزی الگوی کشت اصفهان را تغیر ندهد و اصلاح الگوی کشت انجام نگیرد، قطعاً این مشکل حل نخواهد شد و لازم است کشاورزان استان نسبت به کشت با جهاد کشاورزی برنامهریزی کنند.
بنیجمالی تصریح کرد: شهرستان ما قطب کشت سیبزمینی است و در کشور ما متأسفانه به خاطر اینکه همخوانی بین عرضه و تقاضا وجود ندارد، برخی اوقات انبارهای بزرگ سیبزمینی فاسد و دور ریخته میشود.
امام جمعه چادگان بیان داشت: مسؤولان در فکر ایجاد صنایع تبدیلی در شهرستان باشند که این سیبزمینی که با هزینه بالا و زحمت زیاد و با اینهمه آب صرف میشود، استفاده بهینه شود و دور ریخته نشود یا خوراک احشام شود؛ امیدواریم در دولت جدید اتفاقات خوبی در این عرصه رقم بخورد.
وی با اشاره به روز دانشجو بیان داشت: دانشگاههای ما از بهترین دانشگاههای مطرح دنیا هستند، مقالاتی که نوشته میشود از بهترین مقالات دنیاست، اما بین صنعت و دانشگاه جدایی افتاده است و بین آنها هیچ رابطهای وجود ندارد؛ مقالات دانشگاه ما در قله است و صنعت ما در پایین کوه، مسؤولان، نمایندگان و دولتمردان یک اقدام برای ایجاد انس و دوستی بین دانشگاه و صنعت انجام دهند.
بنیجمالی افزود: دانشجو باید مطالبهگری و استقلال داشته باشد، دانشجو باید یک فرد سیاسی و مؤثر باشد نه یک انسان سیاستطلب، مقام معظم رهبری بارها هشدار دادند نباید دانشجوها در دامان احزاب سیاسی گرفتار شوند.
امامجمعه چادگان خاطرنشان کرد: دانشجو باید هوشیار، بیدار در صحنه، مطالبهگر، انقلابی و عدالتخواه باشد، مسؤولان نیز باید در بین دانشجویان حضور داشته باشند و از نظرات آنان در توسعه و پیشرفت شهرستان استفاده کنند.
وی اذعان کرد: مبغوضترین انسانها کسی است که مردم از ترس زبانش به او احترام گذارند، چقدر خوب است انسان به مرتبهای برسد که دیگران از شرور او در امان بوده و امیدوار به خیرات او باشند.
بنی جمالی تصریح کرد: برخی با اینکه از ظاهر آنها معلوم نیست، اما دیگران از دست آنها در امان نیستند، باید با مراجعه به زبان و رفتار خود، از میزان مسلمان بودنمان ارزیابی داشته باشیم؛ حرفهای نیشدار در خانواده، بنیان آن را از هم پاشیده و دین و ایمان را از بین میبرد، حفظ کردن زبان سخت است و نباید افسار زبان از دست انسان خارج شود.
انتهای پیام/۶۳۰۴۶/ن