به گزارش خبرنگار شهری برگزیده های ایران، سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه محمد رسولالله (ص) تهران امروز در صحن شورای شهر به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج اظهار داشت:حضرت آقا در فرمایشات خود در آذر سال ۹۸ در مورد فلسفه بسیج و چگونگی تولد آن صحبت کردند و منطق
بسیج اساسا برای رفع تهدیدات و تبدیل آن به فرصتها است.
وی افزود: بدون حضور بسیج و بسیجیان هر لحظه ناامنی، بحران و خروج از تعادل سیستم میتواند رقم بخورد و همانطور که حضرت آقا فرمودهاند بسیج هیچ شبیهی در دنیا ندارد و ماهیت آن از انقلاب اسلامی نشأت گرفته است.
فرمانده سپاه محمد رسولالله (ص) ادامه داد: هیچ بخشی از بسیج وارداتی نیست و نوع عمل و مدیریت آن کاملا برگرفته از اندیشه انقلاب و اسلام است.
سردار حسنزاده خاطرنشان کرد: همانطور که حضرت آقا فرمودهاند بسیح بزرگترین شبکه فرهنگی، اجتماعی و نظامی محسوب میشود و هیچ مشابهی در آن در هیچ جای دنیا وجود ندارد.
وی گفت: فقط در تهران بزرگ ۲۵۰۰ پایگاه بسیج، ۵ هزار واحد بسیح قشری، ۲۴۰۰ گروه جهادی و کانونهای فرهنگی متعدد داریم که نشان از شبکه بزرگ اجتماعی و فرهنگی بسیج دارد که چشمانداز آن را مقام معظم رهبری معین میکند.
فرمانده سپاه محمد رسولالله (ص) گفت: تقویت بسیج یعنی رفع همه تهدیدات و تقویت تفکر بسیجی یعنی تبدیل تهدیدها به فرصت، رشد و گسترش بزرگترین شبکه اجتماعی و فرهنگی برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی، بسترسازی برای ظهور و دور کردن چشم طمع همه بدخواهان و دشمنان بنابراین این موضوع بسیار حائز اهمیت است.
سردار حسنزاده با اشاره به اینکه سهم شیرین مدیریت انقلابی و جهادی را همه مردم جهان میتوانند انشاءالله بچشند گفت: با تفکر انقلابی، اسلامی و بسیجی و گسترش آن این موضوع قابل تحقق است و مردم ما باید طمع رفاه،آسایش و سعادتمندی اخروی و دنیوی را توأم با هم داشته باشند.
وی با بیان اینکه مردم ، تهران را در آینده به عنوان شهر مهربانیها خواهند دید گفت:شاخصها و نمادهای ایرانی اسلامی در شهر حائز اهمیت است و مدیریت شهری جدید رویکرد مناسبی به این قضیه دارد چرا که توجه به روح و باطن شهر هم حائز اهمیت است.
وی به جلسات اخیر خود با علیرضا زاکانی شهردار تهران اشاره کرد و گفت:زاکانی بسیجیترین شهردار تاریخ بعد از انقلاب است من به خوبی دیدم که زاکانی با تفکر انقلابی چقدر خوب بر مؤلفههای فرهنگی و اجتماعی تمرکز دارد و این نشانه خوبی برای تمدن اسلامی است.
فرمانده سپاه محمد رسولاله (ص) بااشاره به لزوم پیادهسازی طرح جامع محله اسلامی گفت: این طرح برای بسترسازی رسیدن به جامعه اسلامی بسیار مهم است و باید از واحدهای کوچک برنامهها را در جامعه محدودتر آغاز کنیم واز طریق بسیج با محوریت مساجد و مردم به سمت مدیریت محلات مردمی رویم.
وی به ظرفیتهای شگفتانگیز بسیج در جهت مقابله و پیشگری از کرونا اشاره کرد و گفت:زمانی که طرح ملی شهید سلیمانی را به همراه تعدادی از سرداران مطرح کردیم با مخالفت شدید برخی روبهرو شد و یک هفته فقط در وزارتخانههای مختلف رفتیم که بگوییم طرح قابل اجرا است و دستاوردهای خوبی دارد.
وی گفت: ابتدا تصور میشد حداقل دو ماه زمان برای رسیدن به نتیجه وقت میبرد ولی در کمتر از سه هفته نتیجههای خوبی حاصل شد.
وی گفت: در حوزه غربالگری کاهش تلفات ناشی از کرونا و مبتلایان نتیجههای بسیار خوبی حاصل شد و تقویت مکتب بسیج به معنای تأمین امنیت، آرامش و آسایش برای مردم و حفظ نظام و انقلاب اسلامی است.
ادامه دارد…