به گزارش برگزیده های ایران از شیراز، ذبیح اله سیروسی بابیان اینکه کشاورزان حتماً برای ثبت و یا ویرایش سطح زیر کشت خود به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه کنند، تصریح کرد: به منظور حذف واسطهها و جلوگیری از سوءاستفاده سودجویان سامانه پایش کود از ابتدای تیرماه راه اندازی شده است و تلاش میشود کود موردنیاز کشاورزان بهموقع توزیع و در دسترس کشاورز قرار گیرد.
او گفت: در سال زراعی جاری تحویل کودهای شیمیایی یارانه دار بر اساس حواله الکترونیکی صادره از سامانه پایش کود انجام میشود. سیروسی با تاکید براینکه توزیع کود بر مبنای اطلاعات ثبتشده محصولات مختلف در سامانه جامع پهنه بندی انجام میشود افزود: بروز رسانی اطلاعات موجود در سامانه پهنه بندی که به سامانه پایش متصل است بسیار حائز اهمیت است، از این رو کارشناسان جهاد کشاورزی تمام تلاش خود را برای انجام به موقع این مهم بکار می گیرند اما لازم است کشاورزان با توجه به اینکه در آستانه کشت پاییزه هستیم حتماً برای دریافت کود موردنیاز مشخصات خود را در سامانه جامع پهنه بندی ثبت و در صورت نیاز ویرایش کنند.
وی بیان کرد: هر کشاورز برای هر محصول به صورت مجزا باید درخواست خود را در سامانه پایش کود ارسال کند.
سیروسی با تأکید بر اینکه کود شیمیایی تنها به اشخاصی تعلق میگیرد که کشاورز باشند،در تشریح پروسه تحویل کود به کشاورز گفت: توزیع کود بین مراکز خدمات براساس سطح زیر کشت محصولات شتوی سال گذشته میباشد که پساز مشخص شدن سطح زیر کشت مقدار کود مراکز مشخصشده و به مرکز خدمات اعلام میگردد تا کارگزار توزیع و خرید کود را مشخص و به این مدیریت اعلام نمایند و پساز آن اطلاعات مراکز جمعبندی و طی نامه به شرکت خدمات حمایتی جهت خرید اعلام میگردد و بهرهبرداران پس از ورود به سامانه، کارگزار موردنظر خود را انتخاب میکنند، کد کارگزاری برای کشاورز نمایش داده خواهد شد و پس از ارسال، درخواست برای کارگزاری قابلرؤیت است.
وی افزود:در مجموع بیش از ۲هزار و ۳۰۰ تن کود شیمیایی یارانهای اوره، فسفاته و پتاس سهمیه سطحی سال زراعی مرحله نخست شهرستان مختص کشتهای گندم و جو (آبی و دیم) و کلزا می باشد. وی با تأکید بر اینکه کشاورزان کود موردنیاز خود را پیگیری و تأمین کنند خاطرنشان کرد: کشاورزان در پیک مصرف با مشکل تهیه کود احتمالی مواجه خواهند شد که برای جلوگیری از این مشکلات بهتر است کشاورزان کود موردنیاز خود را تأمین کنند.
انتهای پیام/ف