به گزارش برگزیده های ایران از تبریز، محمد زهرایی در سفر به آذربایجانشرقی و بازدید وی از صندوق قرضالحسنه محدثه بناب با بیان اینکه صندوقهای قرضالحسنه، همواره پشتیبان کارآفرینان تا رسیدن به اشتغال پایدار هستند، اظهار داشت: صندوقهای قرضالحسنه تسهیلگر بین نهادهای حمایتی و مردم هستند که اساس تأسیس آنها، برداشتن باری از دوش کارآفرینان است.
وی با بیان اینکه «کیفیسازی» صندوقهای قرضالحسنه مدنظر قرار دارد، افزود: یکی از عوامل مهم کیفیسازی صندوقها، مشارکت بالای افراد در آن است و در این خصوص بعضی از روستاها از جمله روستای قره چپق ظرفیت قابل توجهی را در مشارکت صندوق دارا بودند و این خود یک نقطه قوت به شمار میرود.
مسوول سازمان بسیج سازندگی کشور، گفت: هر صندوق تا حد امکان یک رشته شغلی و یک محصول را مد نظر قرار دهد تا از پراکندهکاری پرهیز گردد و اثر فعالیت خود را به صورت موثر شاهد باشند.
گفتنی است، این صندوق ها از اوایل سال ۹۷ به عنوان تسهیلگر صندوقهای قرضالحسنه شهرستان بناب شروع به کار کرده و تاکنون، تعداد ۴۸ صندوق تشکیل یافته است که ۱۶ مورد از آن، صندوقهایی با سرگروهی آقایان و ۳۲ مورد آن با سرگروهی بانوان بوده است.
همچنین تعداد اعضایی که از سال ۹۷ تا به امروز عضو صندوقهای قرضالحسنه اشتغالزایی و مردم یاری بناب شدهاند، ۳۶۱۲ نفر و تعداد سرگروهها ۲۶۲ نفر بوده است که در کل به طور میانگین هر صندوق ۳۰ نفر عضو دارد.
بنابر آمار ارائه شده، تا به امروز بهواسطه صندوقهای مذکور، به ۷۵۵ نفر به مبلغ ۵۱ میلیارد ریال وام اعطا شده است، این در حالی است که این صندوقها برای ۱۲۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد کردهاند.
همچنین عرصههایی که مشمول اعطای این وامها بودهاند، عبارتند از رشتهپزی، گلدوزی، پخت نان روغنی، تهیه عرقیات گیاهی خانگی، قالیبافی و برخی دیگر از کارگاههای خرد و زودبازده و در حال حاضر هم نظر بر این است تا ۲ شرکت تعاونی در بناب تشکیل یابد که یکی از آنها در روستای قره چپق با عنوان شرکت مشاغل خانگی احداث خواهد شد.
اضافه میشود، بازدید از طرحهای اقتصاد مقاومتی بسیج شهرستان بناب، به منظور بررسی موانع و مشکلات کارآفرینان و صندوقهای قرضالحسنه اشتغال ، با حضور سردار زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور، سرهنگ اسکندری مسوول بسیج سازندگی استان و مسوولان شهرستان برگزار شد.
انتهای پیام/۶۰۰۲۶/س