به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران، حجت الاسلام کمال خداداده رئیس کمیته مساجد ستاد مرکزی دهه فجر در نشست خبری تشریح برنامههای این کمیته در ایام دهه فجر گفت: کمیته مساجد پس از ابلاغ رئیس شورای تبلیغات اسلامی، کار خود را آغاز کرد و اعضای این کمیته مسئولان و مدیران نهادهای تاثیرگذار در اداره مساجد هستند.
وی از شورای سیاست گذاری ائمه جمعه، مرکز رسیدگی به امور مساجد، سازمان تبلیغات اسلامی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان بسیج محلات و مساجد، سازمان دار القرآن کریم، ستاد اقامه نماز، مرکز بینالمللی گفتگوی ادیان، مجمع جهانی تقریب مذاهب، مجمع بینالمللی اهل بیت، صدا و سیما، شهرداری تهران و .. به عنوان ارگانها و نهادهایی نام برد که امسال در برنامهریزی کمیته مساجد دهه فجر نقش داشتند.
حجت الاسلام خداداده با اشاره به اینکه در تمام استانها کمیته مساجد دهه فجر تشکیل و جلساتی برگزار کردند، گفت: ویژه برنامههای خاصی در دوره جدید شورای تبلیغات اسلامی با توجه به نیازهای نسل جوان و نوجوان در نظر گرفته شده تا روایت های درست از وقایع و وضعیت کشور و انقلاب به گوش همگان برسد. متأسفانه امروز با هجمه ناجوانمردانه تبلیغاتی مواجه هستیم که بسیاری از اصول و مسائل پذیرفته شده در تاریخ را وارونه جلوه داده و با گزاره سازی آنها را تبدیل به باور می کنند.
رئیس کمیته مساجد ستاد مرکزی دهه فجر ادامه داد: سال گذشته دیدید که گفته شد جامعه ما جامعهای است که عدالت را در دستور کار قرار نداده و در حق بانوان و دختران ظلم میکند. این در حالی است که طبق آمار رسمی مراکز بینالمللی، بسیاری از پیشرفتها و توزیع عدالت فردی و اجتماعی زنان بعد از انقلاب اتفاق افتاده است. تکریم و احترام انسان در ساحتهای مختلف حقوق انسانی و شهروندی بعد از انقلاب اسلامی رخ داده در حالی که دشمن این مهم را به جای نقطه قوت به عنوان یک نقطه ضعف مبدل کرده و جلوه میدهد.
خداداده با تاکید بر اینکه یکی از اولویتهای کانون مساجد موضوع جهاد تبیین است، گفت: مساجد پایگاه جهاد تبیین هستند و می توانند در ایام دهه فجر کرسی های «جهاد تبیین» را برگزار و مدیریت کنند. اگر بتوانیم برای این تعداد مسجد و بقاع متبرکه یک کارویژه در این حوزه تعریف کنیم میتوانیم در برابر روایت وارونه دشمنان بایستیم و با القائات کاذب آنان مقابله کنیم.
مسئول کانون های فرهنگی هنری مساجد تصریح کرد: کمیته مساجد میخواهد مسجد محل گفتگوی جوانان و نوجوانان باشد و روایات درست و صحیح رویدادها از طریق مسجد برای مردم بیان شود، چرا که این مهم سبب مشارکت بیشتر در انتخابات و برگزاری راهپیمایی با شکوه در ۲۲ بهمن و … میشود.
وی به برنامه های دهه فجر مساجد اشاره کرد و گفت: نشستهای تخصصی نماز، مهدویت و انقلاب در مساجد، برپایی نمازهای جماعت ظهر و عصر در مسیر راهپیمایی، نشستهای خبری، تدوین و معرفی گزارش از مساجد و دستاوردهایش با سخنرانهای انقلاب، تدوین کتاب و مقالات، مراسمهای جشن تکلیف دختران در ایام دهه فجر، مسابقات ورزشی اهالی مسجدی، غرفههای مسیر راهپیمانی با تدارک بقاع متبرکه، برپایی میز خدمت در مساجد، استفاده از ظرفیت کم نظیر بسیج، مراسم نورافشانی و بزرگداشت یاد امام و شهدا در پایگاههای بسیج و جشنهای محوری و راه اندازی کاروانهای شادی در هزار روستای کشور در محلات کم برخوردار و روستاها از جمله برنامههای این ایام خواهد بود.
/