Categories: لرستان

تشریح مهمترین مطالبات لرستانی‌ها از دولت/ پای توسعه لرستان لنگ است

محمد کریم خورشیدوند امروز در گفت‌وگو با خبرنگار برگزیده های ایران در خرم‌آباد، با اشاره به این مطلب که لرستان با وجود ظرفیت‌های بالای کشاورزی، زیست محیطی، منابع آبی، معادن، گردشگری، اجتماعی و فرهنگی، نیروی انسانی جوان و متخصص اما با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کند، اظهار کرد:محرومیت،بیکاری، مهاجرت و دیگر آسیب‌ها در استان بیداد می‌کند.

وی افزود: حال با توجه به سفر رییس جمهور مردم و مرکز مطالعات راهبردی و استراتژیک لرستان مطالباتی دارند.

تکمیل پروژه نیروگاه «سد بختیاری»

مسوول مرکز مطالعات راهبردی و استراتژیک لرستان، تکمیل پروژه نیروگاه «سد بختیاری» به عنوان بلندترین سد بتنی دو قوسی جهان را از مطالباتی عنوان کرد که تکمیل آن می‌تواند نقش مهمی در اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی استان داشته باشد،از طرفی باعث کنترل سیلاب‌های فصلی و بهبود شرایط ایمن در پایین دست خواهدشد.

خورشیدوند افزود: با تکمیل سد بیش از ۱۵۰۰ مگاوات به ظرفیت برق کشور اضافه می‌شود، نکته دیگر اینکه توجه به قرار گرفتن سد در نوار گردشگری آثار باستانی ، طبیعی و فرهنگی با تبدیل شدن به یک منطقه توریستی می‌تواند  ۱۵ هزار شغل مستقیم و ۱۰ هزار شغل غیرمستقیم  ایجاد کند.

 تکمیل راه‌آهن دورود- خرم‌آباد- اندیمشک 

وی تکمیل راه‌آهن دورود- خرم‌آباد- اندیمشک را از دیگر مطالبات مهم عنوان کرد و افزود: با وجود اینکه عملیات اجرایی پروژه راه آهن سال‌ها پیش شروع شده اما پیشرفت چندانی نداشته است.

مسوول مرکز مطالعات راهبردی و استراتژیک لرستان گفت: تکمیل این پروژه علاوه بر همکاری دستگاه‌های اجرایی نیازمند تخصیص اعتبار لازم است که امیدواریم در دستور کار دولت قرار بگیرد.

 ایجاد بندر خشک

خورشیدوند ایجاد بندر خشک را از دیگر مطالبات مهم عنوان و بیان کرد: لرستان با وجود  شاخص‌های پدافند غیر عامل پتانسیل ایجاد  بندر خشک را دارد، با تحقق این امر رونق اقتصادی و اشتغا‌ل‌زایی قابل توجهی ایجاد خواهد شد.

وی با تاکید بر حقابه لرستان گفت: با وجود ۱۳۰ رودخانه و دوازده میلیارد متر مکعب حجم روان ‌آب‌های لرستان اما متاسفانه تنها دویست هزار هکتار از اراضی استان آبی است.

تکمیل سدها و احیای واحدهای راکد

مسوول مرکز مطالعات راهبردی و استراتژیک لرستان تاکید کرد: احداث سد، اجرای طرح‌های آبخیزداری ، هدایت آبهای سطحی به سفره‌های زیرزمینی از جمله مطالبات مردم و مسوولان استان است.

خورشیدوند به تبعات پروژه قمرود نیز اشاره کرد و افزود: پایین رفتن سطح آبهای زیرزمینی و خشک شدن شصت حلقه چاه ‌از تبعات منفی اجرای پروژه قمرود بود، در حالی که حقابه‌ی در نظر گرفته نشده است. 

انتهای پیام/م


admin

Recent Posts

چرا گیربکس چینی؟ بررسی مزایا و معایب نسبت به برندهای دیگر

گیربکس‌های چینی به دلیل قیمت پایین، دسترسی آسان و تنوع بالا مورد توجه قرار گرفته‌اند…

3 هفته ago

لیستی از هتل های محبوب سنگاپور از نگاه بوکینگ

شاید برای شما جالب باشد که بدانید سنگاپور جزو کشور هایی می‌ باشد که با…

1 ماه ago

فرق میسلار واتر و تونر

پاک نکردن آرایش، میتونه آسب های متعددی به پوستت بزنه، اولین و مهم ترین آسیب…

2 ماه ago

نیکزاد: تأثیر ۶۰ درصدی معدل در کنکور مطالبه متخصصان بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأثیرگذاری ۶۰ درصد معدل در کنکور، درخواست و مطالبه…

2 ماه ago

تدارک ویژه رادیو برای سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع)

شبکه‌های مختلف رادیویی در آستانه فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع) برنامه‌های…

2 ماه ago

سقوط ۲ پله‌ای تیم ملی فوتسال در رده‌بندی جدید فیفا

تیم‌های ملی فوتسال مردان و بانوان ایران در رده‌بندی جدید فیفا دچار تنزل رتبه شدند.

2 ماه ago