به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از خرمآباد، شاهدخت فتحی بیرانوند در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: تحقق طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک بر اساس قانون بالادستی یکی از اولویتها و اهداف آرمانی است.
وی افزود: در لرستان طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک هشتاد و هشت درصد تحقق پیدا کرده است.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: در راستای اهداف کلان دولت الکترونیک انتظار داریم دوازده درصد باقیمانده هم محقق شود تا به صد درصد هدف آرمانی دست پیدا کنیم.
فتحی بیرانوند افزود: تاکنون حدود ششصد هزار نسخه الکترونیکی در استان تولید شده است، تنها در آبان ماه ۹۷ هزار و ۴۹۱ نسخه تولید و تجویز شده است.
وی تاکید کرد : از ابتدای دی ماه هیچ نسخه کاغذی پذیرفته نمیشود.
وی در ادامه به مزایای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک اشاره کرد و گفت: صرفهجویی در مصرف کاغذ، شفاف سازی آمار و اطلاعات و جلوگیری از فساد، کاهش خطاهای پزشکی و پرداخت به روز مطالبات موسسات طرف قرار داد از مزایای اجرای طرح است.
مدیرکل بیمه سلامت در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: بر اساس بخشنامه ابلاغی در صورتی که
مراجعه مددجویان کمیته امداد بر اساس نظام ارجاع باشد، ۹۵ درصد از هزینه بستری و موارد اورژانسی را بیمه سلامت پرداخت میکند.
فتحی بیرانوند افزود: اما در مورد خدمات ناباروری که در گذشته در تعهد بیمه نبودند طبق بخشنامه ابلاغی اکنون جزو تعهدات بیمه هستند، اما تاکنون جزییات آن ابلاغ نشده است.
وی در خصوص بیمه اقشار آسیب پذیر حاشیه شهرها هم توضیح داد: در راستای حمایت از اقشار آسیبپذیر همه افراد حاشیه شهر ها به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار میگیرند.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود نود پزشک در راستای نظام ارجاع با بیمه سلامت قرارداد منعقد کردهاند، گفت: ۴۹ پزشک دیگر کم داریم تا همه جمعیت بیمه شده سلامت در استان به پزشک خانواده منتسب شوند.
فتحی بیرانوند گفت: از کلیه پزشکان عمومی و متخصص داخلی، عفونی، اطفال، طب اورژانس، اجتماعی و بیهوشی دعوت به همکاری میشود تا با بیمه سلامت قرارداد منعقد کنند.
انتهای پیام/م