Categories: اجتماعی

دفاع مقدس عرصه احیای دوباره انسان بود

دفاع مقدس عرصه احیای دوباره انسان بود

– اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برگزیده های ایران، حجت‌الاسلام حمزه خلیلی؛ معاون اول قوه قضاییه در سخنانی که به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس در معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه برگزار شد، ضمن گرامیداشت این هفته اظهار کرد: انسان کمترین تلاش را برای خودایستادگی دارد، اما پیامبر(ص) ما را این‌گونه تربیت کرد که باید در برابر خود بایستیم. آنچه تعلقات دنیوی است، پیامبر(ص) برداشت و این رسالت بزرگ ایشان بود.

وی افزود: تا زمانی که تعلقات دنیوی از بین نرود، انسان جدیدی خلق نمی‌شود. پیامبر(ص) در برابر خفتگان و کسانی که خود را بیدار می‌پنداشتند، قرار داشت و آنان بیمارانی بودند که خود را سالم می‌دانستند و به همین دلیل هدایت آنان بسیار سخت بود. در قرآن آمده است که خداوند انسان‌ها را دوباره حیات بخشید و مردگان را احیا کرد. آنان که خود را زنده می‌پنداشتند، پیامبر(ص) آمد و گفت که شما مرده‌اید و تا نمیرید، متنبه نمی‌شوید. بنابراین، باید بمیرید تا جان دیگری بگیرید. پس مبدأ آفرینش دوباره ما پیامبر(ص) است.

تشریح فعالیت دادگاه‌های صلح؛ گامی برای ترویج صلح

خلیلی ادامه داد: ما در دفاع مقدس یک بار مردیم تا به ما هشدار داده شود. ما مردگانی بودیم که مملو از تعلقات دنیوی و وابستگی به آن‌ها بودیم. امام(ره) که در سال ۵۷ آمد، همان احیاگری بود که از مکتب پیامبر(ص) آموخته بود و با او ماهیت ما تغییر کرد. با ایمان جدید، فهم جدیدی پیدا کردیم و ۸ سال دفاع مقدس را پشت سر گذاشتیم. در دفاع مقدس، رزمندگان در هر سنگری که می‌رفتند، خلوت می‌کردند و گریبان خود را می‌گرفتند و التماس می‌کردند که از گذشته خود فارغ شوند. در پی آن باید وصال جدیدی باشد و با بریدن از تعلقات به وصل برسیم و به همین دلیل جبهه ما معطر به زیبایی‌ها شد.

معاون اول قوه قضاییه گفت: اگر خاطره بخوانیم و قلم بزنیم، باید درگیر شهدا، ایثارگران و رزمندگانی شویم که رفت و برگشتی داشتند و برخی فقط رفتند و برگشتی نداشتند. آیا با خود گفتیم که آیا روح ما با روح آن‌ها هم‌نوا شد یا نه؟ آیا تغییر به ماهیت یافتیم یا نه؟

وی افزود: ما قلم زدیم و کتاب‌هایی تدوین کردیم و در مسیرهایی رفتیم که در آن یک ارزش و فضیلت زاده شد و امروز باید آن فضیلت‌ها احیا شود. صداقت و راستی را از ائمه(ع) آموختیم که اگر می‌خواهید زندگی را ارزیابی کنید، به ظاهر ارزیابی نکنید. انسان باید صادق باشد و در امانت خیانت نکند و آنچه فضیلت است، باید در رفتار او ظهور و بروز داشته باشد؛ رفتارهایی که در جبهه به وضوح دیدیم. ما در حرکت دفاع مقدس صدق، راستی، ایثار و خودفراموشی را تجربه کردیم و حضور خدا را شاهد بودیم.

خلیلی در پایان با بیان اینکه آیا در روزهای خود به دیگران نیز می‌اندیشیم یا نه، گفت: امام صادق(ع) فرمودند: «وقتی قرآن می‌خوانید، خداوند در کلام خودش ظهور می‌کند». اینکه چه میزان خدا را می‌بینیم باید به عرصه فضیلت‌های جبهه مراجعه کنیم و برای تک‌تک فضایل، در هر نوبت آن‌ها را با هم مرور کنیم.

/

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

فرق میسلار واتر و تونر

پاک نکردن آرایش، میتونه آسب های متعددی به پوستت بزنه، اولین و مهم ترین آسیب…

1 هفته ago

نیکزاد: تأثیر ۶۰ درصدی معدل در کنکور مطالبه متخصصان بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأثیرگذاری ۶۰ درصد معدل در کنکور، درخواست و مطالبه…

1 هفته ago

تدارک ویژه رادیو برای سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع)

شبکه‌های مختلف رادیویی در آستانه فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع) برنامه‌های…

1 هفته ago

سقوط ۲ پله‌ای تیم ملی فوتسال در رده‌بندی جدید فیفا

تیم‌های ملی فوتسال مردان و بانوان ایران در رده‌بندی جدید فیفا دچار تنزل رتبه شدند.

1 هفته ago

طرح مدیریت خدمات شهری و روستایی در مجلس کلید خورد

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی از کلید خوردن بررسی طرح جامع…

1 هفته ago

خلف‌وعده مسئولان ؛ ۱۳۰۰۰ معلول همچنان بی‌مستمری!

ماجرای قطع واریز مستمری ۱۳ هزار معلول همچنان ادامه دارد و علی‌رغم وعده‌های مکرر مسئولان…

1 هفته ago