به گزارش برگزیده های ایران از اصفهان، محسن قدیری در مجمع عمومی فوق العاده این شرکت ضمن قدردانی از هیات مدیره و کارکنان این شرکت اظهار داشت: بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حرکت به سمت پتروپالایش شدن شرکت های پالایش نفت، ما نیز این موضوع را در دستور کار خود قرار داده ایم.
وی افزود: اتحادیه اروپا در حال تغییر دادن سبد سوختی خود است و تا سال ۲۰۳۵ این تغییر به ایران خواهد رسید و از این رو ما باید در راستای تامین نیاز سوختی برنامهریزی داشته باشیم و ما با تبدیل شدن به هلدینگ پتروپالایش اصفهان در راستای تغییر تولیدات خود گام برداشته ایم.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان همچنین با اشاره به تصویب قانونی در مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه پنج درصد تخفیف شرکت های پالایشی به شرطی تامین شود که ۴۰ درصد سود خالص خود را به پروژههای در دست اجرا اختصاص دهند، اضافه کرد: سال گذشته ۱۰۰ درصد و امسال ۷۰ درصد از سود پالایشگاه اصفهان از همین محل تامین شد.
وی ادامه داد: ابر پروژه پالایشگاه اصفهان در شهریور ماه امسال و دو سال زودتر از زمان تعیین شده بهره برداری شد و حداقل ۱.۵ هزار میلیارد تومان از هزینه هایی که قرار بود به پیمانکار پرداخت شود کاهش یافت.
پیشرفت پروژه ها بالای ۹۷ درصد است
قدیری همچنین در خصوص آخرین وضعیت پروژه های شرکت پالایش نفت اصفهان در سال ۱۴۰۱ نیز ابراز داشت: باید توجه داشت که وضعیت پیشرفت پروژهها در سال جاری در مقایسه با سال گذشته بالای ۹۷ درصد بوده است و پیشرفت واقعی منطبق با پیشرفت برنامه ای بوده است که این اتفاق در پروژه ها در کل کشور بی نظیر بوده است.
وی تصریح کرد: این میزان پیشرفت پروژه ها مورد تایید شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی، مشاور وزارت نفت و رئیس گروه اقتصادی رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان با بیان اینکه تاخیر در اجرای پروژه در تامین اعتبار آن با توجه به شرایط فعلی کشور تاثیر زیادی دارد و از این رو سعی داریم همه پروژه ها را در زمان تعیین شده اجرایی کنیم، اضافه کرد: همه پروژه های هلدینگ پتروپالایش اصفهان به روز است.
وی راه اندازی واحدهای RHU وRFCC را از مهمترین پروژههای در دستور کار هلدینگ پتروپالایش اصفهان اعلام کرد و ادامه داد: این دو پروژه هشت بسته داشته که در سال جاری گره های پروژه را باز کردیم و قرار است با استفاده از سرمایه گذاری خارجی این پروژه را اجرا کنیم.
قدیری با بیان اینکه هدفگذاری ما این است که در سال ۱۴۰۵ خام فروشی نداشته باشیم، گفت: ما در چشم انداز خود در این سال تبدیل شدن به هاب پروپیلن ایران را دیده ایم ونزدیک به ۶۰۰ هزار تن پروپیلن را تولید خواهیم کرد.
وی افزود: هلدینگ پتروپالایش اصفهان در ۶ ماه اول سال رشد ۳۵۷ درصدی سود خالص را داشتیم و اتفاقات بسیار خوبی را در شرکت رقم زدیم و رتبه اول سوددهی را در بین شرکت های پالایشی داشتیم.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان تصریح کرد: از زمان ورود شرکت پالایش نفت اصفهان در بورس تاکنون ارزش دلار ۱۰ برابر شده و ارزش سهام ما ۲۰ برابر شده است و اگر خرد سهام دراز مدت انجام شود شاهد سرمایه گذاری و سوددهی خوبی هستیم.
وی با بیان اینکه در سال جاری ۶ شرکت را در زیر مجموعه خود ثبت کرده ایم، تصریح کرد: این شرکت ها مبنای توسعه ما هستند و سوددهی ما را افزایش خواهند داد.
قدیری با بیان اینکه ما کار را بین شرکتهای فرعی تقسیم کرده ایم، اضافه کرد: شرکت سهروردی راه اندازی واحدهای RHU وRFCC و توسعه زنجیره ارزش پروپیلن و LNG را برعهده دارد، هلدینگ مشعل پویا توسعه زنجیره ارزش هایتک را در دستور کار دارد.
وی گفت: شرکت ملاصدرا نیز راه اندازی پارک گوگردی را بر عهده دارد، در سال ۱۴۰۵ ما ۷۰۰ تن گوگرد داریم که باید از امروز برای آن فکری داشته باشیم و این محصول را به ارزش افزوده تبدیل کنیم، همچنین شرکت راهبر ترابر انرژی نیز ما را در فروش محصولات کمک قابل توجهی می کند و برای این شرکت ۱۰۰ دستگاه کشنده خریده ایم و دیگر سرمایه گذاری در این شرکت نخواهیم داشت ضمن اینکه در حال حاضر بیش از ۲۰۰ جایگاه توزیع بنزین زیر مجموعه این شرکت است.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان تصریح کرد: بحث برندینگ پتروپالایش اصفهان نیز توسط جایگاه های سوخت محقق خواهد شد.
وی با بیان اینکه ما با هفت همت می توانیم LAB را با بالاترین تکنولوژی روز دنیا راه اندازی کنیم، گفت: رایزنی هایی را در این زمینه انجام داده ایم و روزانه ۳۰ هزار بشکه نفت سفید را تصفیه خواهیم کرد و سالانه ۴۰ میلیون دلار سوددهی خواهیم داشت.
قدیری با بیان اینکه در شرکت اکسیر ایرانیان از محل سود شرکت توسعه را خواهیم داشت، ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ همه شرکت ها در بورس عرضه خواهد شد و زنجیره ارزشی را برای سهامداران ایجاد خواهیم کرد.
راه اندازی نیروگاه هزار مگاواتی خورشیدی
وی با بیان اینکه در بحث انرژی خورشیدی ورود کرده ایم و با همکاری شرکت مشعل پویا و یک شرکت خارجی راه اندازی این پروژه را در دستور کار داریم، گفت: این نیروگاه تا هزار مگاوات برق را تولید خواهد کرد.
قدیری با بیان اینکه ما تا پایان سال آینده سیستم یکپارچه منابع را برای اولین بار در هلدینگ پتروپالایش اصفهان اجرایی می کنیم، گفت: در این سیستم عملکرد نیروها ارزیابی و مشخص می شود که بهره وری و پاداش ها چگونه توزیع شود.
وی تصریح کرد: امروز ما در این مجمع از ۱۹۰ همت به ۲۲۷ همت افزایش سرمایه می رسیم که معادل ۱۹.۴ درصد افزایش سرمایه است.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان اضافه کرد: ما نیز نام هلدینگ پتروپالایش اصفهان را به نام شرکت پتروپالایش اصفهان تغییر دادیم تا برند «شپنا» برای ما حفظ شود.
همچنین احمدرضا عظیمی، سخنگوی هلدینگ پتروپالایش اصفهان نیز در این مجمع با بیان اینکه این هلدینگ در حال حاضر تامین کننده ۲۵ درصد از انواع فرآورده های نفتی کشور است، گفت: تولیدات پالایشگاه اصفهان در ۱۷ استان بزرگ کشور از جمله تهران، خراسان رضوی، مازندران و … توزیع می شود.
تبدیل شدن به مجموعه صادرات محور
وی با بیان اینکه هلدینگ پتروپالایش اصفهان مطابق با فرمایشات رهبر معظم انقلاب تبدیل شدن به مجموعه صادرات محور را در دستور کار دارد، گفت: در راستای تحقق این امر ایجاد زنجیره ارزش در صنعت نفت کشور، جلوگیری از خام فروشی، تولید محصولات دوستدار محیط زیست و اشتغال زایی را در برنامه خود دارد.
سخنگوی هلدینگ پتروپالایش اصفهان با تاکید بر اینکه این شرکت در راستای تحقق مسئولیت اجتماعی خود برنامه ریزی های جدی را دارد، ابراز داشت: در این راستا اجرای طرح های محیط زیستی برای کاهش آلاینده های موجود در فراورده های سوختی از مهم ترین اقدامات این شرکت است و این در حالی است که این مجموعه در راستای اشتغال زایی برای افراد بی بضاعت نیز برنامه داشته و بیش از ۵ میلیارد تومان در سال جاری برای این امر به کمیته امداد پرداخت کرده است.
وی اضافه کرد: تربیت نیروی متخصص با همکاری با دو مجموعه فنی و حرفه ای در دو شهرستان هجوار شرکت از جمله شاهین شهر و خمینی شهر نیز از دیگر برنامه های در دستور کار در راستای تحقق مسئولیت اجتماعی است که تاکنون در شاهین شهر این موضوع محقق شده و در خمینی شهر نیز در حال پیگیری است.
وی خاطرنشان کرد: در راستای منویات رهبر معظم انقلاب و بیانیه گام دوم انقلاب که باید به نیروی انسانی را ارتقا داد طی یک سال و نیم اخیر اتفاقات خوبی در هلدینگ پتروپالایش اصفهان شاهد بودیم و بالغ بر یک هزار و ۹۳۰ نفر نیرو تبدیل وضعیت و ۹۵۰ هزار نفر تبدیل مدرک شدند.
عظیمی با بیان اینکه بیش از ۴۰۰ پروژه در پالایشگاه اصفهان در حال اجرا است، افزود: با سودآوری پالایشگاه رتبه اول بین شرکتهای پالایشی بورسی کشور را کسب کردیم و به عدد ۲۸ هزار میلیارد تومان سود طی ۹ ماهه دست یافتیم و ۳۵۰ درصد رشد را شاهد هستیم.
عدم تقسیم ۴۰ درصد سود سالانه سهام شرکت به مدت ۵ سال
گفتنی است همچنین در ادامه این جلسه مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده شرکت پالایش نفت اصفهان نیز برگزار شد که طی آن زمینی از هلدینگ پتروپالایش اصفهان به شرکت نفت سپاهان واگذار شد و همچنین عدم تقسیم ۴۰ درصد سود سالانه سهام شرکت به مدت ۵ سال به تصویب رسید.