Categories: فرهنگ و هنر

رقابت تازه نفس‌های تلویزیون برای رسیدن به چهره‌ها/ معرفی شخصیت‌های جدید در خاطره مردم خواهد ماند؟

رقابت تازه نفس‌های تلویزیون برای رسیدن به چهره‌ها/ معرفی شخصیت‌های جدید در خاطره مردم خواهد ماند؟

مینی سریال «ترور» به کارگردانی خیرالله تقیانی‌پور ماجرای ترور نافرجام سردار قاسم سلیمانی در کرمان را روایت می کند. این سریال در برگردان تصویری و دراماتیک ِیک ماجرای واقعی، موفق بوده و توانسته است موضوعی مهم و استراتژیک را قالب سریالی مهیج منتقل کند. نقش اصلی سریال «ترور» بر عهده شهرام ابراهیمی قرار گرفته که سرتیم عملیات خنثی سازی ترور است. در جبهه مخالف هم دختری به اسم هانا وجود دارد که نقش او را نانت تومه بازی کرده است. به مناسبت حضور این دو بازیگر در سریال «ترور» نگاهی داریم به چند نفر دیگر که امسال در سریال های تلویزیونی صاحب موفقیت شدند.

ترور نافرجام سردار در شهر خودش

شهرام ابراهیمی؛ سابقه زیادی پشت و مقابل دوربین دارد و با تجربه و اشراف کامل به نقش سبحان در مینی سریال ترور رسیده است. شهرام ابراهیمی کارشناسی بازیگری تئاتر و کارشناسی ارشد کارگردانی دارد و برای پی گیران، چهره ای آشنا است. با این حال خیلی از مخاطبان تلویزیون، او را با «ترور» می شناسند. ابراهیمی به دلیل تجربه و تسلط، عملکردی موفق در نقش سبحان داشته است و ویژگی های یک مامور امنیتی را باورپذیر ارائه کرده. به نظر می رسد این نقش و سریال جهش بلند دیگری در کارنامه این بازیگر باشد. خودش در مصاحبه با ایسنا گفته است: «من مدت‌ها قبل در چندین اثر تلویزیونی و سینمایی به عنوان بازیگر حضور داشته‌ام، اما همدلی، دوستی و احساس غرور و تعلق به موضوع و قصه شرایط خاصی را در این پروژه رقم زده بود. قابل باور نبود که بعد از پخش دو قسمت از «ترور»، در سفر کوتاهی که خارج از تهران بودم مردمی را آشنا با کاراکتر سبحان دیدم که در کنار لطف و عنایت به بنده کمترین، از سبحان می‌پرسیدند.»

نانت تومه؛ نام کامل او «نانت تومه امرود» است؛ یک بازیگر مسیحی- آشوری ایرانی که پیش از حضور مقابل دوربین سریال «ترور» بازیگری را در تئاتر تجربه کرده بود و در سریال خانگی «مانکن» هم نقشی کوتاه برعهده داشت. شهرت اصلی نانت تومه به سریال «ترور» و نقش هانا برمی گردد. او یکی از عوامل سرویس های جاسوسی برای ترور حاج قاسم سلیمانی است که برای اجرایی کردن نقشه برای مردی ایرانی (فرهاد قائمیان) دام پهن می کند. اصولا کاراکترهای زن جاسوس، واجد ظرفیت برای درخشش بازیگران هستند و این اتفاق هم برای نانت تومه افتاده است. ضمن این که چون جزو اقلیت های مذهبی است، امکان استفاده از کلاه گیس را هم دارد و همین عامل مضاعفی است که نقش باورپذیرتر شده. خودش می گوید: «شناخت رفتار، برخورد و حتی نوع کلام و طرز تفکر یک تروریست و همزمان بیان احساسات و داشتن عشق واهی به کسی که بازیچه هدف بود، از چالش‌های بازی در سریال ترور بود.»

عشق‌کوفی در روزگار بی عشق

سعید شریف ؛ هلال نام کاراکتری است که سعید شریف در سریال تاریخی –مذهبی «عشق‌کوفی» برعهده داشت؛ یک جوان کمان‌دار، ورزیده و خوش قد و بالا. سعید شریف، عملکردی قابل قبول در این مجموعه تلویزیونی ارائه کرد و استعدادش را به رخ کشد و پیش مخاطب گسترده به شهرت رسید. این بازیگر توانایی خود را در آثاری مثل «یاغی»، «ششمین نفر»، «آخرین‌بازی»، «ناکوک» و … نشان داده بود اما شناسنامه واقعی او «عشق کوفی» است.

عشق‌کوفی

شبنم قربانی؛ نقش مقابل سعید شریف در «عشق‌کوفی» را شبنم قربانی بازی کرد. کسی که مخاطبان با نام و چهره‌اش در آثاری چون «اولین برف»، «مرد بازنده»، «لحظه گرگ و میش»، «ملکه گدایان» و … آشنا شده بودند. او نیز با «عشق‌کوفی» فرصت حضور در نقش اصلی را بدست آورد و عهده دار شخصیت نائله شد. قربانی در نمایش عواطف درونی و خشم بیرونی نائله عملکردی تحسین شده داشت.

سوران؛ حضور اقوام در التهابات دهه ۵۰

مهدی نصرتی، جدی‌ترین حضور مهدی نصرتی مقابل دوربین «لباس‌شخصی» رقم خود اما فیلم پس از اکران در جشنواره سی‌هشتم فجر توقیف شد تا امکان دیده شدن بازی خوب او توسط انبوه مخاطب فعلا فراهم نباشد. نصرتی امسال در نقش اصلی سریال «سوران» دیده شد. او در نقش یک شخصیت واقعی که طعم زندان و شکنجه را چشیده، درخشان بود.

آسو پاشاپور، شیلان نام همسر سوران در سریال «سوران» است که نقشش را آسو پاشاپور بازی می‌کند. او قبلا تئاتر را تجربه کرده و در سریال‌های «ترور خاموش» و «ملکاوان» حضور داشته است. «سوران» اما موقعیتی بهتر برای پاشاپور فراهم کرده تا جایی که نقطه عطف کارنامه‌اش محسوب می‌شود. کُردی زبان مادری‌اش است و برای آن چالشی نداشته، اما نمایش وجوه مختلف یک دختر جوان و عاشق‌پیشه که حالا در غم دوری همسر بسر می‌برد،آزمون مهمی برای این بازیگر بوده است.

گیل دخت؛ روایت دختران گیلان با عشق ها و هراس ها

میترا رفیع؛ از سن کم به بازیگری علاقمند بوده و خیلی زود گذرش به تئاتر می‌افتد و حتی جایزه هم می‌گیرد. پی‌گیران تلویزیون ابتدا میترا رفیع را سال ۹۸ در سریال «از سرنوشت» دیدند اما شهرت او سال پیش، پس از پخش «بی‌همگان» و در ادامه «گیلدخت» بدست آمد. رفیع در هر دو سریال نقش دختری از طبقه متمول را برعهده داشت که داستان اولی امروزی بود و دومی در دوران قاجار می‌گذشت. بازی او در نقش گلنار که خانواده‌اش اسیر دسیسه‌ها می‌شود،بیشتر از «بی‌همگان» مورد توجه قرار گرفت. پخش «گیلدخت» ابتدای امسال به پایان رسید.

مشروطه در آتش و باد

مریم موسویان؛ سریال «آتش و باد» با نگاهی به وقایع زمان مشروطه ساخته شد و ابتدای امسال روی آنتن رفت. این سریال یک خط عاشقانه میان جهان پسند و پسرعمویش نیز داشت که نقش دختر ایلیاتی را مریم موسویان بازی ‌کرد. او با این سریال گامی بلند برداشت؛ حال آن که قبل‌تر در سریال‌های «شاهرگ» و «آتش سرد» بازی کرده بود. موسویان سابقه‌ای تئاتری هم دارد و در فیلم اکران نشده «دختر ایران» نیز بازی کرده است. «آتش و باد» اما نقطه عطف اصلی کارنامه این بازیگر محسوب می شود.

نیکان راهی که برای بازگشت

مه‌لقا می‌نوش‌زاد؛ خانواده‌ای دچار فلاکت می‌شود اما نیکان بدون هراس از شکست به استقبال مشکلات می‌رود. این خلاصه قصه سریال«نیکان» است که تابستان روی آنتن رفت. برای ایفای نقش دختر اصلی سریال، قرعه به نام مه‌لقا می‌نوش‌زاد افتاد که قبل از آن تجربه بازی در سریال «حکایت‌های کمال» و فیلم «آتابای» را داشت. مواجهه او با شخصیت نوجوان سریال، قابل تحسین است تا جایی‌که بخشی از باورپذیری داستان به بازی خوب می‌نوش‌زاد برمی‌گردد.

رحیل؛ بازیگران که از تاریخ آمدند

علی عباسی‌زاده/با هنر بازیگری و اصول فیلمسازی آشنا بود و تجربیاتی در این زمینه داشت. شهرت علی عباسی‌زاده اما سریال «رحیل» است که چندی پیش فصل دوم آن روی آنتن شبکه سه رفت. او بهره‌ای خوب از نقش پسر صحاف باشی، به‌عنوان جوانی عاشق و محجوب برده. آیا عباسی‌زاده در ادامه با نقش متفاوت دیگری می تواند جایگاه خود در بازیگری را محکم‌تر کند؟

گیتا راد/رحیل در سریال «رحیل» نقش محا را برعهده داشت؛ همان دختری که دلباخته پسر صحاف باشی بود و در عین حال، ولیعهد و نیز سرگرد زمان به او نظر داشتند. گیتا راد عملکردی خوب مقابل دوربین به نمایش گذاشت و توانست وجوه مختلف رحا را به درستی ارائه کند. سریال «رحیل» جدی‌ترین تجربه بازیگری راد بود و باید دید در آینده چه خواهد کرد.

۵۷۵۷

برگزیده های ایران

admin

Recent Posts

چرا گیربکس چینی؟ بررسی مزایا و معایب نسبت به برندهای دیگر

گیربکس‌های چینی به دلیل قیمت پایین، دسترسی آسان و تنوع بالا مورد توجه قرار گرفته‌اند…

3 هفته ago

لیستی از هتل های محبوب سنگاپور از نگاه بوکینگ

شاید برای شما جالب باشد که بدانید سنگاپور جزو کشور هایی می‌ باشد که با…

1 ماه ago

فرق میسلار واتر و تونر

پاک نکردن آرایش، میتونه آسب های متعددی به پوستت بزنه، اولین و مهم ترین آسیب…

1 ماه ago

نیکزاد: تأثیر ۶۰ درصدی معدل در کنکور مطالبه متخصصان بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأثیرگذاری ۶۰ درصد معدل در کنکور، درخواست و مطالبه…

2 ماه ago

تدارک ویژه رادیو برای سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع)

شبکه‌های مختلف رادیویی در آستانه فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع) برنامه‌های…

2 ماه ago

سقوط ۲ پله‌ای تیم ملی فوتسال در رده‌بندی جدید فیفا

تیم‌های ملی فوتسال مردان و بانوان ایران در رده‌بندی جدید فیفا دچار تنزل رتبه شدند.

2 ماه ago