به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از اصفهان، سردار سعید فرجیانزاده عصر امروز در مراسم استقبال از خانواده شهید حسین شکرائیان در دانشگاه صنعتی اصفهان، گفت: این شهید دانشآموزی انقلابی بود و دانشجویی بود که تا آخرین قطره خون در مسیر امام(ره) گام برداشت.
معاون هماهنگکننده نمایندگی ولیفقیه در سپاه با قرائت فرازهایی از وصیتنامه این شهید، به پیشینه همراهی و آشنایی خود با این شهید اشاره کرد و افزود: شهید شکرائیان دانشآموز نخبه دبیرستان ابنسینای همدان بود. او از استعداد فوقالعادهای برخوردار بود و در سال ۵۶ در علم و صنعت در رشته مهندسی عمران پذیرفته شد، قبولی او در علم و صنعت تهران شروع یک تحول بنیادین در فکر و اندیشه او بود.
وی تصریح کرد: در شرایطی که مکاتب مختلف مسیرهای انحرافی را تبلیغ میکردند، شهید شکرائیان راه و خط امام را آگاهانه انتخاب کرد، کتابهای شهید مطهری را به عنوان پایه اصلی تفکری خود مطالعه میکرد و در هستههای مطالعاتی دانشگاه فعالانه شرکت داشت.
فرجیانزاده اظهار کرد: قبل از پیروزی انقلاب در همه فعالیتها و تظاهراتها حضور فعال و مؤثری داشت و با پیروزی انقلاب و پس از انتخاب شهید شهبازی به عنوان فرمانده سپاه همدان که از دوستان شهید شکرائیان بود، وارد سپاه شد و فعالیتهای گستردهای را در خدمت به اسلام و مردم انجام داد.
معاون هماهنگکننده نمایندگی ولیفقیه در سپاه اضافه کرد: تشکیل انجمنهای اسلامی در مدارس و دبیرستانهای همدان از جمله کارهای مؤثر شهید شکرائیان بود که با ابتکار و خلاقیت انجام شد و جوانان را در آن سازماندهی کرد.
وی با اشاره به حضور شهید شکرائیان در سمت مسؤول روابط عمومی سپاه همدان، تصریح کرد: این شهید در این مسؤولیت نقش بسیار مؤثری داشت؛ چون تبلیغات به عهده سپاه بود و به عنوان عنصر مؤثر در این عرصه ورود پیدا کرد.
فرجیانزاده ادامه داد: شهید شکرائیان بعد از مدتی به عنوان مسؤول نیروی انسانی سپاه شهرستان نهاوند انتخاب و نقش مهمی در جذب پاسداران این شهرستان داشت.
معاون هماهنگکننده نمایندگی ولیفقیه در سپاه افزود: شهید شکرائیان در ابتدای سال ۶۱ مجروح شد و پس از یک ماه بستری شدن در بیمارستان هم به کسی اطلاع نداد؛ چون به فکر خانواده و مادرش بود که مبادا ناراحت شود و در نهایت در ادامه عملیات مسلم ابن عقیل با رشادت تمام و فداکاری تمام به درجه رفیع شهادت نائل شد و بعد از ۲۵ سال پیکر مطهرش در ارتفاعات مشرف بر عراق کشف شد و به عنوان گمنام در این دانشگاه خاکسپاری شد و ۱۴ سال در این دانشگاه آرمید.
وی با اشاره به استقبال خوب امروز مردم و جوانان اصفهان از خانواده این شهید، گفت: پیام حضور باشکوه دانشجویان این بود که مسیر این شهید همچنان زنده است و جوانان دهه ۷۰، ۸۰ و حتی ۹۰ مسیر این شهدا را ادامه میدهند.
انتهای پیام/۶۳۰۷۷/آ/