Categories: البرز

روی گلوگاه‌های فساد به صورت جدی کار می‌کنیم/ دولت در ورزش نقش حمایتی و نظارتی  اعمال کند

روی گلوگاه‌های فساد به صورت جدی کار می‌کنیم/ دولت در ورزش نقش حمایتی و نظارتی  اعمال کند

به گزارش برگزیده از البرز؛ حجت الاسلام سیدعلی خان‌محمدی – رییس قرارگاه گشت ارشاد مدیران – درباره نقش موثر همایش‌ها و اجلاس‌هایی که در حوزه علمی برای مدیران برگزار می‌شود، اظهار داشت: امروز یکی از اولویت‌های کشور در حوزه اقتصادی افزایش ظرفیت‌های اقتصادی است؛ بویژه این‌که به شرکت‌ها و مجموعه‌های خصوصی در کشور و بخش مولد کمک کنیم تا هم توسعه پیدا کنند و هم حمایت شوند. این همایش‌ها می‌توانند در این زمینه ظرفیت‌سازی و زمینه‌های کاربردی را شناسایی کنند.

وی افزود: آموزش و تجربه‌های موفقی که بعضا افراد در بخش‌های مختلف داشتند نیز می‌تواند در این همایش‌ها برای دیگر افراد بازگو شوند و اثرگذاری داشته باشند.

حجت‌الاسلام خان‌محمدی با بیان این‌که حوزه مسایل علمی و بهره‌وری از مسائل و فناوری روز که در این زمینه وجود دارد، می‌تواند ظرفیت‌های مختلفی را ایجاد کند افزود: باور ما این است که اگر زمینه مسائل خصوصی و بخش خصوصی در کشور تقویت و دولت کوچک و بخش خصوصی بزرگ شود، اتفاقات خوبی در حوزه مسایل اقتصادی رقم بخورد.

وی گفت: مقام معظم رهبری بیش از یک دهه است که شعار سال را در حوزه مسایل اقتصادی قرار داده‌اند و اولویت مسایل اقتصادی کشور مطرح شده است. سیاست گذاری ها و ریل گذاری ها در این جهت است که توسعه اقتصادی در کشور محقق شود. سیاستگذاری در این زمینه بسیار مطلوب است اما جا دارد که در بدنه اجرایی کشور و لایه های میانی بیشتر به این حوزه توجه داشته باشیم و نقش حوزه سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذار را در کشور تقویت کنیم.

خان‌محمدی اظهار داشت: کشورهای توسعه یافته به جایگاهی رسیده اند که سرمایه گذاری جایگاه ویژه ای در این کشورها دارد. لازم است فرهنگ سازی کنیم تا سرمایه‌گذار پیش برود و مدیران و مسئولان پشت سر او حرکت کنند تا موانع برطرف و تسهیل‌گری صورت گیرد. قطعا با توجه به وجود ظرفیت های بسیار بالا و بشمار در حوزه های مختلف اعم از کشاورزی و صنعتی، معادن، فولاد و دیگر بخش ها آمادگی های خوبی برای سرمایه گذاری در کشور وجود دارد. لذا، لازم است از بخش خصوصی حمایت‌های لازم را داشته باشیم.

وی درباره رویکرد دولت سیزدهم در تغییر و تحولات گفت: چند مولفه به صورت جدی دنبال می شود؛ یکی شفافیت و توجه بحث ادارات و مجموعه هاست. مدیر به معنای واقعی کلمه باید پاسخگوی مردم و بخش های مختلف دیگر باشد و ترک فعل نکند.

خان محمدی با اشاره به تشکیل پرونده برای برخی مدیران در سطوح مختلف گفت: دستگاه قضایی، کارکنان دولت، سازمان بازرسی کل کشور و محاکم قضایی درگیر این پرونده ها هستند.

وی با تاکید بر ضرورت تقویت نقش صیانتی و پیشگیری گفت: لازم است اقداماتی انجام دهیم که مدیر درگیر مساله فساد در کشور نشود. مدیر هم از این کشور و سرمایه‌های آن بوده و به‌عنوان بیت المال محسوب می‌شود که برای او هزینه می‌شود و نباید بگذاریم درگیر فساد شود.

خان محمدی خاطرنشان کرد: در کمیته‌های تخصصی مشورت‌های لازم ارائه و مواردی نیز منجر به صدور رای و بحث قضایی شده که باید پیگیر مسایل قضایی و حقوقی آنها باشیم.

وی درباره حوزه ورزش و اقدامات انجام شده توسط قرارگاه در این حوزه برای مبارزه با فساد اعم از باشگاه ها اظهار داشت: نگاه ما در حوزه ورزش این است که مردمی شود و در اختیار مردم قرار گیرد. باید نگاه این باشد که به حوزه مردمی ورزش توجه شود و هم در خدمت مردم قرار گیرد.

خان محمدی ادامه داد: متاسفانه در حوزه ورزش هم مافیاهایی داریم که مشکلات جدی را برای ورزش کشور به وجود آورده اند. گزارش های متعددی از برخی فدراسیون ها و گروه‌های ورزشی داریم. با مجموعه وزارت ورزش و امور جوانان و فدراسیون ها صحبت و موضوعاتی مطرح شده که باید به آنها توجه شود.

وی با تاکید بر برقراری توازن میان تمامی رشته‌های ورزشی گفت: باید به گروه‌های مختلف ورزشی که سابقه خوبی در این حوزه دارند توجه شود که می‌تواند ضمن احیا، منجر به کمک جدی به آنها شود.

خان محمدی افزود: حوزه ورزشی با ورود برخی افراد که نگاه اقتصادی به آن دارند تحت الشعاع قرار گرفته است. لازم است با یک ریل گذاری صحیح آن را پیش ببریم. در حوزه ورزش همچنین نیاز به این است که خلا های قانونی موجود برای مبارزه با فساد برطرف شود.

وی گفت: طبق بررسی ها، خلأهای قانونی در حوزه ورزش وجود دارد که اگر برطرف شود حتما فساد را در ورزش کمتر می کند و این حوزه می تواند نقش موثرتری در کشور داشته باشد.

خان محمدی در عین حال درباره واگذاری پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی گفت: مساله این دو باشگاه همانند جریان خودروسازی است که دولت در این زمینه ورودهایی داشته، مقداری هم دولت سهام دارد. با وجود این که هزینه های بیشماری نسبت به بحث باشگاه ها در کشور انجام می شود، درگیر مسایل اقتصادی و معیشتی مردم هستیم.

وی تاکید کرد: دولت می تواند با حمایت از بخش خصوصی و واگذاری صحیح، نقش حمایتی و نظارتی را روی این باشگاه ها اعمال کند.

خان محمدی گت: دولت این اهتمام را دارد که چنین اتفاقی بیفتد و اگر بخواهیم با فساد در ورزش مبارزه کنیم حتما این اتفاق می‌تواند مثبت باشد و همه دنبال این هستیم که بیفتد و هر دو باشگاه دست مردم و بخش خصوصی باشد.

خان محمدی افزود: دولت نقش حمایتی و نظارتی خود را ایفا کند تا از اتفاق ها و خطراتی که برای آن ایجاد می شود، مصون باشد.

۴۶

برگزیده های ایران

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

چرا گیربکس چینی؟ بررسی مزایا و معایب نسبت به برندهای دیگر

گیربکس‌های چینی به دلیل قیمت پایین، دسترسی آسان و تنوع بالا مورد توجه قرار گرفته‌اند…

3 هفته ago

لیستی از هتل های محبوب سنگاپور از نگاه بوکینگ

شاید برای شما جالب باشد که بدانید سنگاپور جزو کشور هایی می‌ باشد که با…

4 هفته ago

فرق میسلار واتر و تونر

پاک نکردن آرایش، میتونه آسب های متعددی به پوستت بزنه، اولین و مهم ترین آسیب…

1 ماه ago

نیکزاد: تأثیر ۶۰ درصدی معدل در کنکور مطالبه متخصصان بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأثیرگذاری ۶۰ درصد معدل در کنکور، درخواست و مطالبه…

1 ماه ago

تدارک ویژه رادیو برای سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع)

شبکه‌های مختلف رادیویی در آستانه فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع) برنامه‌های…

1 ماه ago

سقوط ۲ پله‌ای تیم ملی فوتسال در رده‌بندی جدید فیفا

تیم‌های ملی فوتسال مردان و بانوان ایران در رده‌بندی جدید فیفا دچار تنزل رتبه شدند.

1 ماه ago