به گزارش برگزیده های ایران از یاسوج، محمدمهدی بانشی در کمیته دانشگاهی ستاد اجرایی واکسیناسیون کووید۱۹ که به صورت وبینار برگزار شد گفت: تا یک ماه قبل روند واکسیناسیون در استان خوب و رضایتبخش بود حتی تجربه تزریق روزانه ۱۹ هزار دُز را داشتیم.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در شهریور ۳۹ میلیون دُز واکسن تزریق شد که سهم استان کهگیلویه و بویراحمد ۴۴۴ هزار و ۵۰۰ دُز بود که ۱.۱۳ درصد واکسن کشور در شهریور در استان تزریق شد.
وی بیان کرد: در مهرماه ۲۵ میلیون واکسن در کشور تزریق شد که سهم استان کهگیلویه و بویراحمد ۲۷۸ هزار دُز بود اما متاسفانه طی یک هفته گذشته از مجموع ۶ میلیون واکسن تزریق شده در کشور سهم استان ۴۰ هزار دُز بود یعنی ۷. درصد واکسن که زنگ خطری روند کاهش واکسیناسیون به صدا درآمده است.
این مسئول با بیان اینکه ۶۰ درصد واکسیناسیون در استان در ۶ ماهه گذشته انجام گرفت، گفت: کاهش تزریق واکسیناسیون در کهگیلویه و بویراحمد در حالی است که در سایر استانهای کشور شاهد افزایش تزریق واکسن هستیم.
بانشی با بیان اینکه کاهش تزریق واکسیناسیون هر دلیلی که داشته باشد قابل رفع است، گفت: برخی شهرستانها در دُز اول ۹۰ درصد و برخی دیگر ۷۰ درصد تزریق داشتهاند که این تفاوت آماری برنامهریزیها را زیر سوال میبرد، البته وضعیت تزریق واکسیناسیون در دُز دوم حادتر است.
وی در بخش دیگری از سخنان گفت: مبلغی برای خرید تجهیزات و همچنین حق واکسیناسیون افراد اختصاص داده شده است.
بانشی به روند واکسیناسیون تا تاریخ ۳۰ مهر اشاره و عنوان کرد: تاکنون ۹۶۵ هزار و ۳۲۸ دُز واکسن تحویل دانشگاه علوم پزشکی شده است.
معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد؛ طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۲۳ نفر در دُز اول و یک هزار و ۱۱۲ نفر در دُز دوم واکسن دریافت کردند به ۵ نفر هم دُز یادآور تزریق شد. در مجموع یک هزار و ۷۴۰ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته واکسینه شدند که کاهش آمار افراد واکسینه شده زنگ خطر جدی است.
بانشی بیان کرد: در مجموع ۴۵۵ هزار و ۴۱۸ نفر دُز اول و ۲۷۳ هزار و ۱۶ نفر دُز دوم را دریافت کردند. ۷۲۸ هزار و ۵۱۶ دُز واکسن در استان تزریق شده که ۷۵ درصد واکسن تحویلی است. همچنین ۲۳۴ هزار و ۸۳۱ دُز واکسن بدون پرت در استان موجود است.
انتهای پیام/۸۲۰۲۴