Categories: بین الملل

ساخت موزه‌ای عجیب بر روی آب در چین!/ عکس

ساخت موزه‌ای عجیب بر روی آب در چین!/ عکس

به گزارش خبرگزاری برگزیده، زها محمد حسین حدید اللهیبی، معمار برجسته عراقی-بریتانیایی در سبک واسازی بود. اغلب آثار وی انعکاس آمیزه‌ای از ساختمان‌سازی، زمین‌شناسی و مناظر اطراف است. آثار و طراحی‌های وی با حرکت و جریان داشتن، ضمن پیروی از هندسه نااقلیدسی، نظم جدیدی را در فضا ایجاد می‌کنند.

شهر چنگدو توسط رشته کوه‌ها و جنگل‌ها احاطه شده‌است، سنت‌ها و فرهنگ محلی منحصربه‌فردی را پرورش داده‌است که ریشه در تاریخ غنی خود دارد که شامل اشکال آسمانی درون کنده‌کاری‌ها و نقاب‌های تمدن سنکسینگدوی عصر برنز است. مرکز استان سیچوان در جنوب غربی چین، چنگدو به عنوان مرکز مهم نوآوری و تحقیقات علمی ارتقا یافته‌است.

در مرکز دریاچه جینگرونگ، موزه علمی تخیلی جدید چنگدو در شهر جدید علم و نوآوری منطقه پیدو چنگدو قرار دارد. طراحی موزه که با مناظر طبیعی در امتداد ساحل دریاچه ادغام شده است، مسیرهای عابر پیاده‌ای را تعریف می‌کند که از شهر از طریق پارک اطراف تا قلب ساختمان گسترش می‌یابد.

یک سفر اکتشافی بین میدان‌های داخلی و خارجی در سطوح مختلف تا گالری‌های نمایشگاهی موزه، امکانات آموزشی، کافه‌ها و سایر امکانات به یکدیگر پیوند بخورند.

به نظر می‌رسد که موزه در بالای سطح دریاچه شناور است. فرم‌های سیال سقف آن از یک نقطه مرکزی در داخل تابش می‌کنند و شبیه یک ابر سحابی در حال گسترش با ستاره‌ای در مرکز آن هستند؛ موزه را به یک ابر ستاره‌ تبدیل می‌کند که میدان‌های انرژی را در مناطق مختلف آن پراکنده می‌کند.

موزه علمی تخیلی چنگدو با مساحت ۵۹۰۰۰ متر مربع، دارای حداکثر انعطاف پذیری برای میزبانی از گسترده ترین نمایشگاه ها، کنفرانس ها و رویدادها، شامل گالری های نمایشگاهی، یک سالن چند منظوره، یک مرکز کنفرانس و فضاهای جانبی است.

مطابق با بالاترین استانداردهای ۳ ستاره برنامه ساختمان سبز چین، طراحی موزه از طریق تجزیه و تحلیل مدل‌سازی دیجیتال برای به حداکثر رساندن کارایی در ترکیب شرایط مکان، تابش خورشیدی و ساختار ایجاد شده است.

تهویه هیبریدی طبیعی موزه، آب و هوای نیمه گرمسیری چنگدو را بهینه می‌کند تا آسایش بازدیدکنندگان و کارکنان را در طول سال فراهم کند، در حالی که فتوولتائیک‌ها در سایبان بزرگ سقف موزه به تامین انرژی مورد نیاز ساختمان کمک می‌کنند.

پارک اطراف موزه که با گیاهان بومی منطقه تخصیص داده شده‌است، آب باران را برای تصفیه طبیعی و استفاده مجدد جمع آوری و ذخیره می کند، و این امکان را به دریاچه جینگرونگ می‌دهد تا به بخشی جدایی ناپذیر از سیستم زهکشی پایدار چنگدو تبدیل شود که سیل را کاهش داده و تنوع زیستی را در سراسر شهر افزایش می دهد.

منبع: archdaily

  • بیشتر بخوانید:

  • این فلش ۱۲.۲۲۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان می‌ارزد!

  • چین سریع‌ترین گوشی هوشمند را می‌سازد!/ عکس

  • این ژاپن است/ ورودی ربات‌های تبدیل‌شونده به جهان واقعی/ عکس

۲۲۷۲۲۷

برگزیده های ایران

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

راهنمای حرفه‌ای برای رزرو بلیط در فصل‌های شلوغ سفر

سفر می‌تواند تاثیرات مثبتی بر کاهش استرس و فشارهای روانی داشته باشد، روابط اجتماعی را…

1 ماه ago

بهترین زمان برای سفر به شهرهای جنوبی کشور!

جنوب ایران، با زیبایی‌های منحصربه‌فردش، همیشه یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری در میان علاقه‌مندان به…

1 ماه ago

چرا گیربکس چینی؟ بررسی مزایا و معایب نسبت به برندهای دیگر

گیربکس‌های چینی به دلیل قیمت پایین، دسترسی آسان و تنوع بالا مورد توجه قرار گرفته‌اند…

2 ماه ago

لیستی از هتل های محبوب سنگاپور از نگاه بوکینگ

شاید برای شما جالب باشد که بدانید سنگاپور جزو کشور هایی می‌ باشد که با…

3 ماه ago

فرق میسلار واتر و تونر

پاک نکردن آرایش، میتونه آسب های متعددی به پوستت بزنه، اولین و مهم ترین آسیب…

3 ماه ago

نیکزاد: تأثیر ۶۰ درصدی معدل در کنکور مطالبه متخصصان بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأثیرگذاری ۶۰ درصد معدل در کنکور، درخواست و مطالبه…

3 ماه ago