به گزارش خبرگزاری برگزیده از قزوین؛ میترا عقیلی، سرپرست اداره کل استاندارد استان قزوین با اعلام این خبر گفت: از آنجایی که زعفران از سال۱۳۹۵ مشمول رعایت استاندارد اجباری می باشد باید از لحاظ ویژگی های رنگ، عطر و طعم، مواد خارجی، آلاینده های فلزی و میکروبی مورد ارزیابی کیفی قرار گیرند و زعفران های دارای نشان استاندارد باید فاقد هرگونه مواد خارجی بوده و وجود مواد خارجی در زعفران به عنوان نقص بحرانی تلقی می شود.
عقیلی افزود: روز گذشته در کمیته علائم اولین پروانه کاربرد علامت استاندارد برای محصول زعفران رشته ایی بریده ممتاز بسته بندی شده با نام تجاری داوود احمدی در قزوین صادر شد.
عقیلی با تاکید بر خرید زعفران با نشان استاندارد خاطرنشان کرد: مصرف کنندگان با ارسال کد ۱۰رقمی زیر نشان استاندارد به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ می توانند از اصالت محصول خریداری شده اطمینان حاصل کنند.