به گزارش برگزیده های ایران از یاسوج،چهارمین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان بویراحمد صبح امروز به ریاست مجید احمدی فرماندار مرکز استان در محل دفتر فرماندار برگزار شد .
مجید احمدی رئیس کارگروه ویژه آرد و نان مرکز استان در این جلسه با تاکید بر نظارت بیشتر از دستگاههای صنعت معدن تجارت، مرکز بهداشت، جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی، بخشداری مرکزی و صنف خبازان خواست با تشکیل تیم بازرسی گشت مشترک به صورت روزانه از نانوایی های سطح سطح شهر، بازرسی و کیفیت پخت نان مورد ارزیابی قرار گیرد.
فرماندار بویراحمد با بیان اینکه آموزش خبازان نیز در ارائه نان با کیفیت به مردم حائز اهمیت است؛ گفت: در تمام فرایندهای تولید نان، خبازان شهرستان باید استانداردهای لازم به منظور بالابردن سطح کیفی نان را رعایت و نسبت به اخذ کارت مهارت فنی خبازان اقدام نمایند .
در ادامه محمدی نماینده اداره غله و خدمات بازرگانی، توزیع آرد خارج از شبکه در شهرستان بویراحمد توسط خبازان را یکی از مشکلات عنوان کرد و گفت: دورههای آموزشی از طریق وبینار به منظور بالابردن کیفیت پخت نان راهاندازی شده است که در اختیار خبازان قرار خواهد گرفت.
قائدی رئیس امور عشایر شهرستان به عنوان عضو دیگری از این کارگروه گفت: از ۳۱۷ تن سهمیه آرد عشایر پس از توزیع ۳۸ تن کسری در توزیع وجود دارد که انتظار می رود با توجه به جمعیت ۳۲ هزار نفری عشایر مرکز استان این کسری برطرف شود.
نماینده نانواداران که در این جلسه نیز حضور داشت کیفیت آرد توزیعی را ضعیف ارزیابی کرد و گفت: در استان های همجوار آرد با کیفیت بالاتری توزیع می شود که نماینده غله و خدمات بازرگانی به آن واکنش نشان داد و توضیح داده در صنایع تولید آرد استان از بهترین دستگاههای مد روز استفاده شده است و استانداردهای لازم در تولید آرد با کیفیت رعایت می شود.
نماینده مرکز بهداشت شهرستان در ادامه افزود: استفاده از نایلون پلاستیکی و فروش آن در نانوایی ها هم از نظر پزشکی و هم از نظر پایداری کیفیت نان مضر است و نباید استفاده شود.
وی در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: استفاده از افزودنیهای غیر مجاز در پخت نان نیز ممنوع است.
بنا بر این گزارش شهرستان بویراحمد دارای ۳۲۸ واحد خبازی است که بیش از ۲۰۰ واحد آن در شهر یاسوج فعالیت دارند و روزانه حدود ۵۸ هزار کیسه آرد بین خبازان توزیع میشود.
انتهای پیام/۸۲۰۲۴