به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برگزیده های ایران، در راستای ترویج فرهنگ فریلنسری و بررسی چالشها و فرصتهای پیش روی این حوزه، نخستین همایش فریلنسری با رویکرد اقتصاد دیجیتال با همکاری دانشگاه علم و فرهنگ و ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری برگزار میشود.
در این نشست خبری، طاها ذیقیمت؛ مسئول کارگروه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان دیجیتال معاونت علمی، دکتر سهیل دادخواه؛ سرپرست بنیاد توسعه کسبوکار دانشگاه علم و فرهنگ و جمعی از فعالان و دغدغهمندان حوزه فریلنسری حضور داشتند.
سهیل دادخواه؛ سرپرست بنیاد توسعه کسبوکار دانشگاه علم و فرهنگ در این نشست با اشاره به شعار سال “تولید و رویکرد مشارکت مردم” اظهار کرد: در سالی که مزین به این شعار است، میتوانیم با اطمینان بگوییم که هر ایرانی میتواند یک تولیدکننده باشد.
وی با اشاره به تلاشهای چند ماهه اخیر برای برگزاری این همایش، از اجتماعات علمی متعددی که در دانشگاه علم و فرهنگ با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و تولید برگزار شده بود، سخن گفت و افزود: نتایج و دستاوردهای این اجتماعات در روز همایش به اطلاع خواهد رسید.
دادخواه در ادامه به سه قشر هدف در زمینه ترویج فرهنگ کارآفرینی و تولید اشاره کرد و گفت: نخستین قشر، افراد جویای کار و فارغالتحصیلان دانشگاهی هستند که باید با آموزشهای لازم و ارائه فرصتهای مناسب، به سمت تولید و کارآفرینی سوق داده شوند. دومین قشر، مدیران و کارآفرینان هستند که باید با ارتقای سطح دانش و مهارتهای خود، به رونق و توسعه کسب و کارشان کمک کنند و در نهایت، سیاستگذاران و مسئولان نیز باید با وضع قوانین و ارائه حمایتهای لازم، زمینه را برای فعالیت و شکوفایی هرچه بیشتر تولیدکنندگان و کارآفرینان فراهم کنند.
سرپرست بنیاد توسعه کسبوکار دانشگاه علم و فرهنگ تصریح کرد: دانشگاه علم و فرهنگ با هدف ترویج و توسعه فریلنسری، اقدام به تاسیس “مدرسه فریلنسری” کرده است. این مدرسه با ایجاد پلی میان شرکتها، منتورها و جویندگان کار، به دنبال شناسایی و شکوفایی ظرفیت عظیم این حوزه در کشور است.
وی ادامه داد: ما در مدرسه فریلنسری بر اشتغالزایی برای اقشار مختلف، به ویژه جوانان در مناطق محروم، تاکید داریم. با توسعه این زیستبوم، شاهد ایجاد فرصتهای شغلی برای جوانان در سراسر کشور، از جمله مناطق جنوبی کشور خواهیم بود.
دادخواه تأکید کرد: فریلنسری توجه ویژهای به افراد کمتوان و معلول دارد. این افراد که غالباً با چالشهای متعددی در زمینه اشتغال روبرو هستند، میتوانند از طریق آموزشها و خدمات ارائه شده در فریلنسری، مسیر توانمندسازی و اشتغالزایی را با سهولت بیشتری طی کنند.
وی گفت: فریلنسری جایگاه بانوان را در این حوزه بسیار حائز اهمیت میداند. با توجه به پتانسیل و تواناییهای بانوان، به دنبال ایجاد بستری مناسب برای حضور فعال و موثر آنها در دنیای فریلنسری هستیم.
دادخواه در پایان از تمامی فعالان حوزه فریلنسری، جویندگان کار و علاقهمندان به این حوزه دعوت کرد تا در این همایش بزرگ شرکت کرده و از فرصتهای ایجاد شده برای توسعه و پیشرفت در این زمینه استفاده کنند.
به گزارش برگزیده های ایران: همایشی بزرگ با محوریت فریلنسری در دانشگاه علم و فرهنگ در تاریخ ۸ خرداد، برگزار خواهد شد. این همایش فرصتی عالی برای فعالان این حوزه، جویندگان کار و علاقهمندان به فریلنسری است تا با یکدیگر آشنا شده و از تجربیات و دانش یکدیگر بهرهمند شوند.
در دنیای امروز که شاهد تحولات شگرفی در عرصههای مختلف هستیم، مفهوم کار نیز دستخوش دگرگونیهای اساسی شده است. دیگر خبری از شغلهای سنتی با ساعات کاری ثابت و محیط اداری یکنواخت نیست. فریلنسینگ به عنوان پدیدهای نوظهور، فرصتی بینظیر برای رهایی از قید و بند این شغلها و ورود به دنیای آزاد و پویای کارآفرینی و استقلال فردی به ارمغان آورده است.
/