قیمت گوشت به عنوان یکی از مهمترین مواد غذایی در بازار، تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار میگیرد. این عوامل شامل عوامل داخلی و خارجی هستند. عوامل داخلی شامل تقاضا و عرضه در بازار داخلی، هزینههای تولید و نگهداری دام، هزینههای حمل و نقل و هزینههای بستهبندی محصولات گوشتی هستند.
قیمت واقعی گوشت اعلام شد/ جزییات تغییر قیمت
عوامل خارجی شامل تقاضا و عرضه در بازار جهانی، تغییرات ارزش ارز، تغییرات قوانین و مقررات صادرات و واردات، شرایط آب و هوایی و بیماریهای دامی در سطح جهانی هستند. بنابراین، قیمت گوشت تحت تاثیر مستقیم این عوامل قرار میگیرد و تغییرات در هر یک از این عوامل میتواند تاثیر قابل توجهی بر قیمت گوشت داشته باشد.
قیمت انواع گوشت قرمز در چهارم آبان ۱۴۰۲ به شرح زیر است:
نام محصول | قیمت واحد کیلوگرم (تومان) |
راسته با استخوان گوسفندی | ۳۵۰,۰۰۰ |
ران کامل ممتاز گوسفندی | ۴۴۰,۰۰۰ |
کف دست گوسفندی با ماهیچه | ۳۸۵,۰۰۰ |
ران پاک کرده گوساله | ۳۸۰,۰۰۰ |
سر دست پاک کرده گوساله | ۲۹۰,۰۰۰ |
گردن گوسفندی | ۲۹۰,۰۰۰ |
قلوگاه گوساله | ۱۹۵,۰۰۰ |
گردن گوساله | ۱۹۰,۰۰۰ |
قلم گوساله | ۱۲۵,۰۰۰ |
سردست گوسفندی | ۳۹۰,۰۰۰ |
ماهیچه گوساله | ۳۸۰.۰۰۰ |
دمبالیچه گوسفندی | ۲۸۰.۰۰۰ |
نیم شقه سردست گوسفند | ۳۷۰.۰۰۰ |
شقه لاشه گوسفندی | ۳۹۵,۰۰۰ |
نیم شقه ران گوسفندی | ۴۲۵,۰۰۰ |
۲۳۳۲۲۰