به گزارش خبرنگار انتظامی برگزیده های ایران،سردار محمدحسین حمیدی رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در نشست خبری با اصحاب رسانه به تحلیل وضعیت ترافیکی، تصادفات و اقدامات و طرحهای ترافیکی پیشرو در سالجاری اشاره و اظهار داشت: قوانین مختلفی برای بهبود هوای تهران وضع شده اما کافی نیست چرا که قانون هوای پاک نیاز به بازنگری دارد.
رئیس پلیس راهور پایتخت با بیان اینکه باید سازمانها را نسبت به تکالیفشان مکلف کرد تصریح کرد: از یک طرف حمل و نقل عمومی فرسوده و تعداد آنها کم است و از طرفی دیگر بیشترین آلودگی مربوط به حمل و نقل عمومی است.
وی گفت: هر موتور سیکلت سه برابر خودرو آلودگی ایجاد میکند. در شرایط کرونا نیز استفاده از موتورسیکلت افزایش پیدا کرده است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت گفت: پلیس نمی تواند بدون سیستم و سامانه ۸ میلیون دستگاه و موتورسیکلت را صرفا با ماموران کنترل کند.
وی به موضوع طرح ترافیک اشاره و بیان داشت: طرح ترافیک از ساعت ۸:۳۰ آغاز شده و این ساعت به افرادی که قصد دارند با وسیله نقلیه خود تردد کنند، کمک می کند. بنابراین افزایش ۳۷ درصدی سفر را شاهد هستیم البته نسبت به شرایط قبل از کرونا ۳۳ درصد کاهش استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی را داریم و استفاده از این وسایل به یک سوم رسیده است.
سردار حمیدی گفت: مردم به دلیل رعایت فاصله گذاری اجتماعی حاضر به استفاده از حمل و نقل عمومی نیستند اما به هر میزان که رجوع مردم به حمل و نقل عمومی بیشتر باشد ترافیک کمتر می شود. همچنین محدودیت تردد شبانه در ایجاد ترافیک تا قبل از ساعت ۲۲ تاثیرگذار است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: اصلاح ساعات کاری، اصلاح ساعات طرح ترافیک و لغو محدودیت شبانه از درخواست های پلیس بوده است. ما تقاضا داریم طرح ترافیک به شرایط قبل از کرونا بازگردد، ما پیشنهادات را به ستاد استانی مقابله با کرونا و شورای عالی ترافیک داده ایم.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه در ۶ ماهه ابتدای سال ۲۷۵ نفر از همشهریان را از دست دادیم، گفت: در سال حدود ۶۰۰ نفر در تصادفات جان خود را از دست می دهند و ما تلاش کرده ایم در دو سال گذشته این روند را کاهش دهیم. ۱۰۸ عابر به دلایل مختلف از جمله عبور از عرض بزرگراه، عدم پل زیرگذر و روگذر فوت کردهاند. ۱۰ الی ۱۵ درصد تردد موتورسیکلت نسبت به قبل از کرونا بیشتر شده است. همچنین ۱۱۰ هزار نفر از موتورسواران آموزش های لازم را از طریق طرح موتوریار دیده اند.
وی ادامه داد: شهر در تسخیر موتورسواران متخلف است. ما می خواهیم شهرمان منضبط شود و صرفا صحبت نمی کنیم. باید در این خصوص جمعی فکر کنیم و به دنبال رضایت بخشی از جامعه نباشیم و آن بخش از جامعه را که به دلیل رفتارهای اشتباه موتورسواران آسیب می بینند را هم مورد توجه قرار دهیم. ما از نظارت همه صاحبنظران در این زمینه استفاده می کنیم.
وی با بیان اینکه ۵۰ الی ۶۰ هزار موتورسیکلت در پارکینگ باقی مانده است اظهار داشت: ما به دنبال رفع کاستی های طرح موتوریار هستیم و از نمایندگان مجلس که با این طرح مخالف هستند درخواست میکنیم تا اگر طرحی برای اصلاح آن دارند ارائه دهند. در موتورسیکلت های توقیفی موتورهای سرقتی، شکایتی و … نیز داشتهایم.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: شماره گذاری خودروهای جدید و شمارهگذاری خودروهای دیزلی باعث افزایش ترافیک و آلودگی هوا می شود.
وی با بیان اینکه سالانه ۴ هزار نفر بر اثر آلودگی هوا جان خود را در تهران از دست میدهند، گفت: باید حمل و نقل پاک را وارد شهر کنیم که این حمل و نقل الزاماتی دارد و باید برنامهریزی مناسبی برای رسیدن به این حمل و نقل پاک داشته باشیم.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در واکنش به کمک یک سرباز به یک کودک کار گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ مکلف به برقراری ترافیک روان است و ما مسئولیتی برای برخورد با کودک کار نداریم.شیفت سرباز هم در آن زمان که به کودک دیکته می گوید تمام شده و از ساعت استراحت خود زده بود و این اولین بار نیست که سربازان به کودکان کمک می کنند.
انتهای پیام/