به گزارش خبرگزاری برگزیده استان همدان، مرضیه یونسی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر فوق افزود: طرحهای ابتکاری این اداره کل در استان ایجاد گشتهای مشترک شبانه در بازار، گشت مشترک مدیران و نظارت بر حوزههای مغفول مانده مانند واحدهای صنفی داخل پایگاههای نظامی از طرحهای ابداعی بوده که خوشبختانه مورد استقبال مدیران نیز قرار گرفته است.
یونسی با اشاره به تمرکز قیمت گذاری و توزیع، ادامه داد: در بحث قیمت کالاها مبدأ ومنشأ قیمت ها را در واحدهای تولیدی نظر گرفته ایم و در سطح عرضه هم نظارت ها بر واحدهای صنفی صورت میگیرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان با تأکید براینکه تمرکز گشتهای مشترک بر واحدهای عمده فروشی و انبارهاست، گفت: براساس انتظارات مردمی حضور میدانی و مطالبه گری موثر در بازار پیگیری میشود به طوری که با حضور میدانی مشکلات واحدهای صنفی و شکایات مردمی رسیدگی میشود.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون ۱۰۵۰ اکیپ در گشت های مشترک روانه بازار شدند، خاطرنشان کرد: ۹۰۵۶ بازرسی توسط این اکیپها صورت گرفته و ۲۳۰۶ پرونده در این بازرسیها تشکیل و ۲۷۴۳ واحد متخلف شناسایی شده است.
یونسی اضافه کرد: در بازرسیها، انصاف در بازار در نظرگرفته شده به طوریکه برخی از موارد با تذکر و به صورت کدخدامنشی حل شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه گرانفروشی و تقلب در لوازم یدکی خودرو از مطالبات مردمی بود که توسط تعزیرات حکومتی پیگیری شده، اظهار داشت: در سالجاری ۱۱۵ پرونده در این زمینه تشکیل شده که ۱۱۶ پرونده مختومه و ۱۷۱ میلیارد ریال هم رای بر محکومیت صادر شده است.
وی با بیان اینکه در زمینه قاچاق و عرضه خارج از شبکه سوخت در استان همدان نیز گزارشاتی به تعزیرات حکومتی ارسال میشود، یادآور شد: از ابتدای سال تاکنون ۳۵۱ پرونده سوخت وارد تعزیرات حکومتی شده که تمامی پروندهها با ۹ میلیارد ریال محکومیت مختومه شده است.
یونسی به مدت مشابه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در مدت مشابه سال گذشته ۲۶۴ پرونده سوخت وارد تعزیرات شده که از این تعداد ۶۲ پرونده قاچاق و مابقی مربوط به عرضه خارج از شبکه سوخت بوده است که پنج میلیارد و ۹۸۶ میلیون ریال محکومیت صادر شده است.
۴۶