Categories: سیاسی

مخبر: جهاد دانشگاهی نماد ارتباط دانشگاه و صنعت است

مخبر: جهاد دانشگاهی نماد ارتباط دانشگاه و صنعت است

– اخبار سیاسی –

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری برگزیده های ایران، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه بررسی ۳ طرح مهم جهاد دانشگاهی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده این نهاد در حل مسائل کشور گفت: جهاد دانشگاهی در حقیقت نماد ارتباط دانشگاه‌های کشور با بخش صنعت است و میتواند با احصاء و توزیع مسائل کشور در میان دانشگاه‌ها، نقش موثری در حل مسائل ایفا کند.

مخبر مطرح کرد: تأمین ۱۵۰ هزار جهیزیه ارزان‌قیمت و اقساطی برای زوج‌های جوان در تابستان
مخبر ظهر امروز (شنبه) در این جلسه، بر لزوم برنامه‌ریزی برای تقویت ارتباط دانشگاه‌ها با بخش صنعت تاکید کرد و اظهار داشت: جهاد دانشگاهی بدلیل داشتن دو ویژگی مهم یعنی وابستگی دولتی و برخورداری از زیست‌بوم دانشگاهی می‌تواند حلقه اتصال و نقطه وصل دانشگاه و صنعت باشد.

وی افزود: جهاد دانشگاهی باید ضمن شناسایی مهمترین مسائل و مشکلات کشور و احصاء ایده‌ها در دانشگاه‌ها، راهکارهای عملیاتی و اجرایی برای حل مسائل را از دانشگاه‌ها مطالبه کرده و همزمان رفع موانع را در دستگاه‌های اجرایی دنبال کند.

معاون اول رئیس‌جمهور از آمادگی دولت برای پشتیبانی و حمایت از این نهاد در زمینه تامین منابع، صدور مجوزها و تسهیل فرایندها خبر داد و افزود: جهاد دانشگاهی با ظرفیت‌های استثنایی که دارد باید فعالیت‌های خود را گسترده‌تر کند و از چشم‌اندازی فراتر از وضعیت کنونی بیش از پیش در توسعه و پیشرفت کشور نقش‌آفرین باشد.

مخبر همچنین در ابتدای جلسه ضمن تبریک عید سعید غدیر، به حضور پرشور و گسترده مردم در برنامه راهپیمایی غدیر اشاره و خاطرنشان کرد: در این مراسم جمعیت گسترده‌ای از اقشار مختلف حضور داشتند و این حضور پرشور بیانگر این واقعیت است که مردم همواره پای نظام و رهبری ایستاده‌اند و در مسیر ولایت حرکت می‌کنند.

در این جلسه رئیس جهاد دانشگاهی گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات انجام شده در جهت تقویت ارتباط میان دانشگاه و صنعت ارائه کرد و گفت: جهاد دانشگاهی به دنبال جذب اساتید، نخبگان و صاحبان ایده است تا با کمک و مشارکت‌ آنها به حل مشکلات کشور کمک کند.

در این نشست همچنین گزارشی از ۳ پروژه در دستورکار جهاد دانشگاهی ارائه شد که عبارتند از: پروژه ملی پالایشگاه پلاسما، توسعه تکنولوژی شکاف زنی هیدرولیکی برای ازدیاد برداشت از میادین نفت و گاز و احداث شهر معدنی با توسعه تکنولوژی غنی سازی ذخایر هماتیت کشور به منظور تامین نیاز صنایع فولاد.

بر اساس این طرح‌ها پس از پایان عملیات اجرایی انتظار می‌رود از فروش ۲۰۰ هزار تن پلاسمای خام در کشور جلوگیری شده، برداشت از چاه‌های نفت و گاز بیش از دو برابر افزایش یافته و سالانه حدود ۳ میلیون تن خوراک برای کارخانجات فولاد کشور فراهم شود.

پس از ارائه و بررسی پروژه‌ها مقرر شد تا با تکمیل طرح‌های مذکور زمینه لازم برای اجرای پایلوت و یا آغاز فرایندهای اجرایی فراهم شود.

/

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

راهنمای حرفه‌ای برای رزرو بلیط در فصل‌های شلوغ سفر

سفر می‌تواند تاثیرات مثبتی بر کاهش استرس و فشارهای روانی داشته باشد، روابط اجتماعی را…

2 هفته ago

بهترین زمان برای سفر به شهرهای جنوبی کشور!

جنوب ایران، با زیبایی‌های منحصربه‌فردش، همیشه یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری در میان علاقه‌مندان به…

3 هفته ago

چرا گیربکس چینی؟ بررسی مزایا و معایب نسبت به برندهای دیگر

گیربکس‌های چینی به دلیل قیمت پایین، دسترسی آسان و تنوع بالا مورد توجه قرار گرفته‌اند…

2 ماه ago

لیستی از هتل های محبوب سنگاپور از نگاه بوکینگ

شاید برای شما جالب باشد که بدانید سنگاپور جزو کشور هایی می‌ باشد که با…

2 ماه ago

فرق میسلار واتر و تونر

پاک نکردن آرایش، میتونه آسب های متعددی به پوستت بزنه، اولین و مهم ترین آسیب…

3 ماه ago

نیکزاد: تأثیر ۶۰ درصدی معدل در کنکور مطالبه متخصصان بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأثیرگذاری ۶۰ درصد معدل در کنکور، درخواست و مطالبه…

3 ماه ago