به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برگزیده های ایران، میلاد صدرخانلو؛ دبیر بخش فناوری نهمین دوره نشست تبادل تجربیات علم و فناوری استپ امروز اظهار کرد: هدف اصلی در بخش فناوری، بههمرسانی فعالان و دانشمندان بینالمللی است. ما تلاش میکنیم تا به توسعه کسب و کار کمک کرده تا ارتقای علمی و فناوری شکل بگیرد.
صدرخانلو گفت: در این دوره از نشست فناوری استپ، ۳۰ مجموعه فناوری بینالمللی از ۱۲ کشور در ایران حاضر خواهند شد که با ۶۰ شرکت ایرانی سلسله جلساتی را برگزار خواهند کرد که در چند حوزه اصلی از جمله سلامت، نرمافزار و هوش مصنوعی، محیط زیست فعالیت میکنند؛ این ۱۲ کشور شامل ترکیه، پاکستان، مالزی، اندونزی، نیجریه، مصر، کویت، عمان، اردن، عراق، ازبکستان و … میشوند.
وی افزود: در بخش فناوری رویداد استپ چندین برنامه تعریف شده است و همچنین چند شرکت صنعتی کشور در بخش ارائه نیاز حضور خواهند داشت تا با همافزایی شرکتها این نیازها پوشش داده شود. بعضی از شرکتهای فناوری به ارائه توانمندیهای خود خواهند پرداخت. در انتهای این رویداد، شاهد جلسات B2B خواهیم بود که از چندی پیش به صورت مجازی آغاز کردیم.
دبیر بخش فناوری نهمین دوره نشست تبادل تجربیات علم و فناوری استپ تصریح کرد: امید داریم تا با اطلاعرسانی رسانهها، ظرفیت خالی را برای سایر شرکتهای فناوری تکمیل کنیم تا شرکتهای دانشبنیان نیز به این جریان ملحق شوند.
وی با اشاره به دستاوردهای دوره گذشته استپ خاطرنشان کرد: در دوره گذشته یک سرمایهگذاری مطلوب بین هند و ایران بر روی تجهیز پزشکی ساخت ایران در حوزه شناسایی نارسایی قلب کودکان داشتیم که در کشور هند مباحث رگولاتوری و مجوزهای خود را انجام خواهد داد که این یکی از ثمرات رویداد سال گذشته بوده است.
/