به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از اراک حجت الاسلام والمسلمین مصطفی فرخی عصر امروز در جمع مردم و در سومین جلسه از سلسله جلسات مدافعان ارزشها که با حضور رئیس شورای شهر اراک و رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر در جوار مرقد امامزادگان عبدالله و آمنه خاتون برگزار شد با تأکید بر لزوم مردمی بودن مسئولین اظهار کرد: مطالبهگری باید همراه با انصاف و حفظ چارچوبهای اخلاق و ادب باشد و مرزهای صحیح مطالبهگری رعایت شود تا خدایناکرده این حرکت مثمر ثمر دچار خدشه نشود.
وی افزود: اگر امر به معروف و نهی از منکر نباشد جامعه دچار هرج و مرج میشود و اگر دانایان جامعه سکوت بکنند مردم دچار دردسر میشوند و اصلاً امر به معروف و نهی از منکر است که میگوید دانایان جامعه باید اظهارنظر کنند و از حوادث و مخاطرات جلوگیری کنند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی با تأکید بر حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر افزود: هر کسی و در هر مکانی در استان که امر به معروف در خصوص مسئولین، افراد، کارمندان، کسبه و غیره کرد و امر به معروف صحیح بود ما تا آخرین لحظه در کنار او خواهیم ایستاد.
فرخی در ادامه تأکید کرد: شورای شهر باید در جهت ارتقاء سطح فرهنگ مردم و شهروندان برنامهریزی و تلاش کند و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی را به نحو احسن به منصه عمل برساند.
وی افزود: اگر اعضای شورا خود نیز کوتاهی از دستگاهها دیدند به ما اطلاع دهند تا ما نیز پیگیر شویم.
رئیس شورای شهر اراک ضمن تسلیت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و وفات علامه مصباح یزدی در جواب سؤالی در رابطه با طرح ۵۵ متری و معضل تردد شهری اظهار کرد: متأسفانه در سالهای اخیر دفتر فنی استانداری، اداره راه و شهرسازی و شهرداری نتوانستند کار اساسی در رابطه با تملک املاک واقع در طرح بکنند و هرچه این عریض سازی ها انجام بپذیرد بافت شهر به هم میخورد و مقدار آلایندگی مرکز شهر اضافه میشود.
سید وحید میر نظامی ادامه داد: در حال حاضر طرح ۲۴ متری در دستور کار قرار دارد که دارای هزینه کمتری است.
وی در خصوص نبود میادین میوه و ترهبار در سطح شهر تشریح کرد: اراک یک میدان عرضه میوه و ترهبار دارد که خارج از محدوده اراک است و ما نمیتوانیم به آن میدان خدمات ارائه کنیم و باید سایتها و مکانهای برای محلهها و دسترسی آسان مردم به میوه و ترهبار ایجاد کنیم مشروط بر آنکه واسطهها حذف شود تا میوه و ترهبار با قیمت ارزانتری به دست مردم برسد.
رئیس شورای شهر اراک در جواب به سؤال چرایی نیمهکاره ماندن پل ساخته شده در سردشت که ظاهر خوبی هم ندارد گفت: متولی همه پلها ما نیستیم و متولی این پل اداره راه و شهرسازی است.
میر نظامی در جواب به سؤال یکی از شهروندان در خصوص زمان اتمام پروژه زیرگذر مقاومت توضیح داد: کار اساسی دیگری نماینده و فقط منتظر بهبود هوا برای اجرای عملیات آسفالتریزی هستیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اراک نیز در این نشست با تأکید بر کفایت پلسازی و زیرگذر سازی در اراک گفت: ما با این رویکرد به شورای شهر وارد شدیم که باید کار فرهنگی کنیم و این کار فرهنگی تا مدتها به ثمر نخواهد نشست و تلاش بیوقفه میطلبد چون شهر اراک در سالهای گذشته غیراصولی رشد کرده و این خود باعث ایجاد معضلات اجتماعی زیادی شده است که راهحل آن این است که اراک ذیل عدالت شهری باید به ۵۵ محله تقسیم شود و در هر محله امنا و معتمدین پیگیر مشکلات محله خود شوند.
پیمان عین القضات در پاسخ به سؤال برنامه شورای شهر در خصوص مسئله عفاف و حجاب خاطرنشان کرد: ما حامی مطالبهگران و فعالان در عرصه عفاف و حجاب هستیم اما باید مسئله حجاب از درون محلهها حل شود تا شاهد این مسائل در سطح شهر نباشیم.
وی در جواب به سؤال چرایی جمعآوری نکردن افرادی که در سطح شهر زباله خشک جمع میکنند تشریح کرد: چون این کار سود خوبی دارد این رویه به هر نحو از سمت زباله گردان ادامه خواهد داشت و شرکتی که در سالهای گذشته این زبالهها را از مبدأ جمعآوری میکرده است به دلیل بیماری کرونا از این کار سر باز زده و دیگر به این وظیفه خود عمل نمیکند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اراک در خصوص هزینهکردهای هفته اراک که سؤال یکی از شهروندان بود خاطرنشان کرد: معتقدم برای هفته اراک اتفاقاً کم هم هزینه شده است و باید بیشتر هزینه شود تا هویت شهر اراک تثبیت شود.
وی در خصوص شفافیت در شورای شهر افزود: ما تمام تلاش خود را درباره شفافیت میکنیم به طور مثال در اینجا بیان میکنم که بنده و آقای میر نظامی در خصوص شهردار با یکدیگر همنظر نبودیم اما بعد انتخاب شهردار همه اعلام کردیم فرد انتخاب شده شهردار کل شورا است و همه از او حمایت میکنیم.
انتهای پیام/