به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برگزیده های ایران، هر سال در آستانه روز معلم با فرهنگیان که همکلام میشویم از مشکلات مختلف و تجارب شیرین خود در طول سالها تدریس میگویند،
خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانشآموزان و کمک به آنها شکل میگیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سالهاست ثابت و در حال تکرار است و گویی ارادهای برای حل آنها وجود ندارد.
معیشت، کلاسهای شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بیانگیزه بودن دانشآموزان برای درس خواندن بهدلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و… از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.
جعفر عالیپور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیسجمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان بهعنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.
وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر میخواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.
مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانشآموز از طریق انجام آزمایش و فعالیتهای مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغههای معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبهبندی بهنحو احسن بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.
عالیپور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که بهجای شعار عمل کنیم، هرچه در آموزش و پرورش سرمایهگذاری کنیم در تمام جنبههای کشور شاهد رشد خواهیم بود.
همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغههای بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان میرسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور بهعنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریعتری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.
/+