به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از زاهدان، آیتالله مصطفی محامی در خطبههای نماز جمعه این هفته زاهدان یکی از راه های تحصیل تقوای الهی را افزایش بصیرت و پیوند با امامت و ولایت دانست و با اشاره به برخی مناسبتهای دیماه گفت: بصیرت به معنای فهم دقیق و درک درست از موقعیت و شناخت وظیفهای است که باید آن را انجام دهیم و حضرت فاطمه(س) مصداق بارز این بصیرت است که با شناختی که از جایگاه امامت و ولایت داشت میدانست که امامت و ولایت ادامه مسیر رسالت است همانگونه که وقتی خداوند به پیامبرش دستور ابلاغ رسمی ولایت امام علی(ع) را صادر فرمود بیان داشت که اگر این ماموریت را انجام ندهی رسالت خدا را انجام ندادی و این به معنای این است که اگر اینکار انجام نگیرد کار رسالت نیز به پایان نرسیده و کار به درستی به سرانجام نرسیده است.
وی بیان کرد: مصداق بارز دیگر، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است که او هم با معرفت و شناخت کامل از موقعیت ایران، جبهه مقاومت و جبهه دشمن و مزدوران آنها در منطقه و با نگاهش به رهبری و اطاعت از فرمان رهبری توانست در پیروزی جبهه مقاومت نقش ویژهای ایفا کند زیرا خط قرمز او رهبری بود و در طول زندگی با طیف های مختلف کار کرد و آنها را به انقلاب دعوت کرده و همان ارتباطش با مردم باعث شد تا خداوند برای او محبت و مودت در دلهای مردم قرار دهد و در تشییع پیکر او طیفها و گرایشهای مختلف به خیابانها ریخته و در تشییع شرکت کردند.
آیتالله محامی اظهار داشت: نه تنها مردم ایران بلکه همه مردم مسلمان متعهد و جبهه مقاومت و همچنین انسانهای آزاده دیگر نیز او را تکریم و احترام کردند و سردار سلیمانی نیز یکی از مصداقهای بصیرت است.
وی گفت: شهادت تعداد زیادی از شهدا از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون از شهدای دفاع مقدس گرفته تا شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع امنیت و سلامت نیز در همین جهت هستند و با بصیرت و شناخت موقعیت و توجه به هدایتگری رهبر انقلاب جان خود را فدا کردند چه در دوران رهبری امام خمینی(ره) و چه در دوران زعامت رهبر معظم انقلاب جان خود را برای دفاع از انقلاب فدا کردند از جمله دو شهیدی که اخیرا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راه دفاع از امنیت تقدیم کرد.
نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان در بخش دیگری از خطبههای نماز جمعه این هفته زاهدان گفت: یکی از راههای تحصیل تقوا، شناخت دقیق از موقعیت، برنامهریزی درست و اقدام مناسب و به موقع توسط همگان از جمله مسئولان و مردم است.
امام جمعه زاهدان با اشاره به سفر دو روزه به منطقه سیستان افزود: در این سفر برنامههای مختلفی از جمله سخنرانی در بین مردم نیمروز و زابل و بازدیدهایی از نقاط مختلف داشتیم از جمله بازدید از مزرعه انرژی بادی در میل نادر که طبق گزارشها با سرمایه گذاری ۲۶۰ میلیون یورویی ۲۰ توربین نصب و طی قرار دادی ۲۰ ساله برق تولیدی خریداری میشود و در ادامه نیز قرار است تا برای تولید ۱۰۰۰ مگاوات برق اقدام شود و بیش از ۴۰۰ توربین در منطقه نصب شود که جای تقدیر دارد اما جای تاسف اینجاست که این کار خیلی دیر شروع شده و می توانست در سالهای گذشته آغاز شود.
وی گفت: به توصیه دوستان در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بازدیدی از عملیات انتقال آب از چاه نیمهها داشتیم و در شرایط کنونی که میزان آب پایین است آب چاه نیمه ۳ که برای تامین آب شرب زابل و زاهدان است کاهش داشته و سعی می کنند تا آب چاه نیمه ۴ را به ۳ انتقال دهند و در گزارش بیان شد که مصرف ما برای تامین حدود ۱۰۰ میلیون متر مکعب است و تبخیر آب ۴۰۰ میلیون متر مکعب است که جا برای اقدام در سال های گذشته وجود داشته اما متاسفانه عمل خاصی انجام نشده است.
وی ادامه داد: طبق گزارش ارائه شده اگر این فعالیت ها شش ماه زودتر صورت میگرفت میتوانست آب شرب سه یا چهار سال را تامین کند اما متاسفانه دیر اقدام شده و تنها جوابگوی یک یا دو سال خواهد بود.
امام جمعه زاهدان تصریح کرد: از ورود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این پروژه تشکر داریم اما این گلایه از مسئولان مستقیم و غیر مستقیم داخل و خارج استان وجود دارد و باید زودتر به فکر افتاده و اقداماتی صورت می دادند.
وی ادامه داد: در جلسه با اصحاب رسانه منطقه سیستان مسائل و مشکلات مطرح و از عدم پاسخگویی مسئولان، عملکرد ضعیف مدیران، دخالت نمایندگان در عزل و نصب مدیران و نگاه های قومی و قبیله ای در اعطای فرصت ها گلایه داشتند که به بیان نکاتی در این جهت پرداختیم.
محامی افزود: مطالبه گری دارای اصول است از جمله اینکه باید مهمترین نیازها و مشکلات را انتخاب و از مسئولان مطالبه کنید تا به تدریج مسائل حل شود زیرا ارائه فهرست بلندبالایی از مشکلات درست نیست و کارساز نخواهد بود و فراموش می شود.
انتهای پیام/۳۱۳۹