سایت خبری
famaserver
  • صفحه اصلی
  • اخبار استانها
  • اخبار روز
  • اخبار تکنولوژی
  • اخبار ورزشی
  • بازار مالی
  • گردشگری
  • اقتصادی
  • بین الملل
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

بازی‌های پاراآسیایی جوانان| پاراوزنه‌برداری ۲۰ گرفت

بازی‌های پاراآسیایی جوانان| پاراوزنه‌برداری ۲۰ گرفت

13 ساعت پیش
رهقی: مقابل پرسپولیس از داوری ضرر کردیم/ داور چهارم صدای اتاق VAR را نمی‌شنید

رهقی: مقابل پرسپولیس از داوری ضرر کردیم/ داور چهارم صدای اتاق VAR را نمی‌شنید

13 ساعت پیش
بازی‌های پاراآسیایی جوانان| ۴۲ مدال دیگر برای کاروان فرزندان ایران

بازی‌های پاراآسیایی جوانان| ۴۲ مدال دیگر برای کاروان فرزندان ایران

13 ساعت پیش
لیگ برتر هندبال| استقلال بازی بزرگ هفته را برد، مس کرمان صدرنشین شد

لیگ برتر هندبال| استقلال بازی بزرگ هفته را برد، مس کرمان صدرنشین شد

13 ساعت پیش
بازی‌های پاراآسیایی جوانان| پایان روز دوم با ۴۹ مدال برای ایران/ نتایج ۲ رشته اعلام نشد

بازی‌های پاراآسیایی جوانان| پایان روز دوم با ۴۹ مدال برای ایران/ نتایج ۲ رشته اعلام نشد

13 ساعت پیش
پیروزی ناتینگهام فارست و بتیس در شب شکست رنجرز

پیروزی ناتینگهام فارست و بتیس در شب شکست رنجرز

13 ساعت پیش
برد قاطع رُم در سلتیک/ پیروزی لیون و استون‌ویلا

برد قاطع رُم در سلتیک/ پیروزی لیون و استون‌ویلا

13 ساعت پیش
حضور دوباره نادال در جده

حضور دوباره نادال در جده

13 ساعت پیش
لیگ NBA| ادامه شکست‌های کلیپرز/ پیروزی دنور در ساکرامنتو

لیگ NBA| ادامه شکست‌های کلیپرز/ پیروزی دنور در ساکرامنتو

13 ساعت پیش
اینترمیامی بند خرید دی‌پائول را فعال کرد

اینترمیامی بند خرید دی‌پائول را فعال کرد

13 ساعت پیش

Home » نکته‌های مهم درباره کنسرو ماهی/ کنسرو باز شده را تا چند روز می‌توان مصرف کرد؟

نکته‌های مهم درباره کنسرو ماهی/ کنسرو باز شده را تا چند روز می‌توان مصرف کرد؟

زمان انتشار: 28 دی 1402 ساعت 14:44

دسته بندی: سلامت

شناسه خبر: 485320

زمان مطالعه: 7 دقیقه

نکته‌های مهم درباره کنسرو ماهی/ کنسرو باز شده را تا چند روز می‌توان مصرف کرد؟

نکته‌های مهم درباره کنسرو ماهی/ کنسرو باز شده را تا چند روز می‌توان مصرف کرد؟

به هر نوع غذایی که به روش صنعتی پخته و درون ظروف مخصوصی بسته‌بندی شود که ماندگاری آن بدون نیاز به یخچال و فریزر یک تا دو سال طول می‌کشد غذای آماده کنسروی گویند. هدف از ابداع آن هم سیر کردن سربازان و نظامیانی بود که در گذشته‌های بسیار دور در جنگ‌ها، امکان تهیه و طبخ غذای تازه نداشته‌اند. امروزه مصرف غذاهای کنسروی به خصوص انواع خورش‌ها، خوراک‌ها و حتی پلوهای کنسروی زیاد شده و به همین دلیل سئوالات بسیاری هم در مورد جوشاندن کنسرو و نحوه آماده کنسرو قبل از استفاده به وجود آمده. سئوالات دیگری مانند این که غذاهای کنسروی چگونه تهیه و چه نوع مواد نگهدارنده‌ای به آن افزوده می‌شود، ارزش تغذیه‌ای آنها در مقایسه با غذاهای خانگی و محلی چه میزان است و انواعی از کنسروها که اخیرا در ظروف آلومینیومی بسته‌بندی می‌شوند نیاز به جوشیدن دارد یا نه از جمله این پرسش‌هاست.

برای استفاده از کنسرو حتما باید آن را بجوشانید؛ پس جوشاندن کنسرو ضروری است. یک تصور غلط وجود دارد که معتقد است چون کنسروهای جدید در ظروف آلومینیومی تهیه می‌شوند، قبل از استفاده نیازی نیست جوشانده شوند. باید به شما بگوییم این تصور کاملا غلط است. تمام کنسروها با هر محتوایی قبل از مصرف باید جوشانده شوند.

زهرا یاری،دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عضو هیأت علمی گروه تحقیقات انستیتو تغذیه با اشاره به روش تهیه کنسرو ماهی و…) گفت: کنسروها در حین فرآیند کنسروسازی تحت حرارت بالا قرار گرفته و به روش خلا بسته‌بندی می‌شوند.

کنسروها باید در مکانی دور از گرما و نور مستقیم خورشید نگهداری شوند

به گفته وی با توجه به فرایند کنسروسازی، امکان رشد باکتری در کنسروها تقریباً نزدیک به صفر است؛ مگر آنکه کنسروسازی به درستی انجام نشود یا شرایط نگهداری کنسرو رعایت نشده باشد.

یاری خاطرنشان کرد: کنسروها باید در مکانی دور از گرما و نور مستقیم خورشید نگهداری شوند و حتما قبل از مصرف باید حداقل ۲۰ دقیقه جوشانده شوند. گرچه جوشاندن کنسرو به منزله از بین رفتن تمام باکتری های احتمالی آن نیست.

این عضو هیأت علمی دانشگاه با اشاره به محدودیت نگهداری کنسرو ماهی پس از باز شدن، گفت: گاهی کنسرو ماهی به طور کامل در یک وعده مصرف نمی‌شود و باقیمانده آن برای وعده بعدی نگهداری می‌شود.

کنسروها را پس از باز شدن نباید بیش از دو روز در یخچال نگهداری کرد.

وی کنسرو ماهی را بستر مناسبی برای تکثیر باکتری‌های هوازی برشمرد و یادآور شد که نگهداری از کنسرو باز شده تا مدت زمان محدودی امکان پذیر است.

به گفته این عضو هیأت علمی دانشگاه کنسروها را پس از باز شدن نباید بیش از دو روز در یخچال نگهداری کرد و در صورت نیاز به نگهداری در یخچال حتما باید محتویات آن را به ظرف شیشه‌ای با در بسته و محکم منتقل کرد.

حداکثر تا دو ساعت می توان کنسرو ماهی باز شده را در دمای محیط نگه داشت.

یاری در صورت عدم دسترسی به یخچال به افراد، توصیه کرد: حداکثر تا دو ساعت می توان کنسرو ماهی باز شده را در دمای محیط نگه داشت؛ آن هم به شرطی که هوا خیلی گرم نباشد؛ زیرا گرمای زیاد احتمال فساد و مسمومیت غذایی را افزایش می‌دهد.

این عضو هیأت علمی دانشگاه به افراد توصیه کرد: کنسرو ماهی باز شده را بیش از دو روز در یخچال نگهداری نکنند و حتما باقیمانده کنسرو را در ظرف شیشه‌ای در بسته و محکم در یخچال قرار دهند.

بیشتر بخوانید:

بدون ماهی‌ها چه بلایی سر دریا می‌آید؟

۲۱۷

حتما بخوانید : بلایی که نوشیدن مایعات بین غذا خوردن به سرتان می‌آورد

برگزیده های ایران

برچسب ها
خوراک مواد غذایی
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • نوبت جرم‌گیری دندان‌ها را فراموش کردید؟ خطرات پنهان جدی‌تر از چیزی هستند که فکرش را می‌کنید
    نوبت جرم‌گیری دندان‌ها را فراموش کردید؟ خطرات پنهان جدی‌تر از چیزی هستند که فکرش را می‌کنید 7 ساعت پیش
  • سالادهای آماده؛ وعده‌ای سالم یا تله‌ای میکروبی؟/ شست‌وشوی مجدد سالادهای بسته‌بندی لازم است؟
    سالادهای آماده؛ وعده‌ای سالم یا تله‌ای میکروبی؟/ شست‌وشوی مجدد سالادهای بسته‌بندی لازم است؟ 7 ساعت پیش
  • آنفلوآنزای جدید؛ آنچه کسی به شما نمی‌گوید/ یک ویروس‌شناس: ایمنی مردم نسبت به گونه H3N2 کم است/ تعطیلی مدارس و دورکاری توصیه می‌شود
    آنفلوآنزای جدید؛ آنچه کسی به شما نمی‌گوید/ یک ویروس‌شناس: ایمنی مردم نسبت به گونه H3N2 کم است/ تعطیلی مدارس و دورکاری توصیه می‌شود 7 ساعت پیش
  • قدیمی‌ترین بیمارستان کودکان کشور جزو فرسوده‌ترین‌هاست
    قدیمی‌ترین بیمارستان کودکان کشور جزو فرسوده‌ترین‌هاست 7 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • آذربایجان شرقی 1487
  • آذربایجان غربی 1357
  • اجتماعی 15588
  • اخبار استانها 0
  • اخبار تکنولوژی 272
  • اخبار روز 15515
  • اخبار ورزشی 20792
  • اردبیل 903
  • اصفهان 1616
  • اقتصادی 8290
  • البرز 809
  • ایلام 584
  • بازار مالی 31
  • بوشهر 485
  • بین الملل 5716
  • تبلیغات 52
  • تهران 747
  • چند رسانه ای 0
  • چهارمحال و بختیاری 1455
  • خراسان رضوی 1161
  • خراسان شمالی 723
  • خوزستان 1042
  • زنجان 653
  • سبک زندگی 378
  • سلامت 3558
  • سمنان 1185
  • سیاسی 12668
  • سیستان و بلوچستان 491
  • عکس 329
  • علمی و فناوری 7632
  • فارس 1244
  • فرهنگ و هنر 19566
  • قزوین 770
  • قم 855
  • کاریکاتور 452
  • کردستان 940
  • کرمان 1877
  • کرمانشاه 1232
  • کهگیلویه و بویراحمد 1299
  • گردشگری 12
  • گلستان 451
  • گیلان 1152
  • لرستان 1161
  • مازندران 897
  • مرکزی 563
  • مناطق آزاد 218
  • هرمزگان 1345
  • همدان 256
  • یزد 30

جدیدترین مقالات

  • نوبت جرم‌گیری دندان‌ها را فراموش کردید؟ خطرات پنهان جدی‌تر از چیزی هستند که فکرش را می‌کنید
    نوبت جرم‌گیری دندان‌ها را فراموش کردید؟ خطرات پنهان جدی‌تر از چیزی هستند که فکرش را می‌کنید 10 ساعت پیش
  • مردم وام‌های بانکی را صرف چه کارهایی می‌کنند؟
    مردم وام‌های بانکی را صرف چه کارهایی می‌کنند؟ 10 ساعت پیش
  • سالادهای آماده؛ وعده‌ای سالم یا تله‌ای میکروبی؟/ شست‌وشوی مجدد سالادهای بسته‌بندی لازم است؟
    سالادهای آماده؛ وعده‌ای سالم یا تله‌ای میکروبی؟/ شست‌وشوی مجدد سالادهای بسته‌بندی لازم است؟ 10 ساعت پیش
  • چرا خرافات و طلسم و دعانویسی در جامعه اینقدر رواج یافته است؟ / عجیب اینکه روحانیون برجسته هم سکوت کردند
    چرا خرافات و طلسم و دعانویسی در جامعه اینقدر رواج یافته است؟ / عجیب اینکه روحانیون برجسته هم سکوت کردند 10 ساعت پیش
  • مردم‌داریِ افراطی ممنوع!
    مردم‌داریِ افراطی ممنوع! 10 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

هاست ویندوز | هاست لاراول | سرور مجازی | دانلود رایگان نرم افزار |  مشاوره رایگان راه اندازی کافه | آموزش زبان آلمانی |

بهترین آژانس مسافرتی و هواپیمایی تهران | قیمت تتر امروز

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ میباشد .@2025