به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از اصفهان، دریادار دوم علیرضا محمدی، معاون آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش، پیش از ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه، به مناسب روز نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: در هفتم آذر ۵۹ حدود ۲ ماه پس از شروع جنگ، دلاور مردان نیرویی دریایی با چند عملیات پی در پی پیروزیهایی را رغم زدند که موجب شد نیروی دریایی دشمن متخاصم تا پایان جنگ از میدان خارج شود.
وی افزود: این پیروزی و پیروزیهای بعد از آن موجب شد رهبر کبیر انقلاب روز هفتم آذر را روز نیروی دریایی نامگذاری کنند؛ تاریخ نیروی دریایی از ابتدای انقلاب، سرشار از رشادت و افتخار است، بعد از ۷ آذر ۵۹ نیروی دریایی وظیفه اسکورت بیش از ۱۰ هزار کشتی را در طول جنگ به موفقیت انجام داد و حتی یک روز ارتباط پشتیبانی از طریق دریا در طول جنگ قطع نشد.
محمدی ادامه داد: کلاهسبزان و تکاوران نیروی دریایی در ماجرای خرمشهر نیز بسیار نقش مهمی ایفا کرد؛ ارتش از ابتدای جنگ در آموزش و رزم نقش مهمی ایفا کرد و در کنار سپاه و با رهنمودهای رهبر توانستند به موفقیت برسند.
معاون آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش در ارتباط با جایگاه علم در نیروی دریایی گفت: نیروی دریایی ارتش یک نیروی تجهیزاتمحور است و از همان ابتدای بعد از جنگ در حوزه فناوری پیشتاز بود و به دلیل همین پیشتازی در علم و فناوری، مقام معظم رهبری عنوان نیروی دریایی راهبردی را به نیروی دریایی ارتش دادند.
وی عنوان کرد: بعد از این سخن رهبری، حوزه ماموریت نیروی دریایی افزایش یافت و از دریایی عمان و اقیانوس هند به حوزه اقیانوس اطلس گسترده شد و الان میتوان گفت هرجایی آب و دریا وجود دارد، نیروی دریایی ارتش میتواند در آنجا حضور داشته باشد.
محمدی به یکی از افتخارات نیروی دریایی اشاره و تصریح کرد: نیروی دریایی با ۴۵ هزار کیلومتر دریانوردی بدون حتی یکبار توقف، بیشترین دریاپیمایی تاریخ ایران را انجام داد و این بدون کمک از هیچ فناوری و کمک نیروی خارجی بود.
معاون آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش در پایان تاکید کرد: نیروی دریایی ارتش در کنار نیروی دریایی سپاه دو بازوی جمهوری اسلامی در تامین امنیت دریایی است و من میگویم هرجا که لازم باشد حاضریم امنیت آنجا را تامین کنیم.
انتهای پیام/۶۳۰۹۰/ن