به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران، نخستین دوره مسابقات والیبال قهرمانی زیر ۱۷ سال پسران جهان از روز شنبه سوم شهریور به میزبانی بلغارستان و با حضور ۱۶ تیم آغاز شد و به مدت ۸ روز ادامه خواهد داشت.
تیم ملی والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در سومین و آخرین دیدار خود در مرحله مقدماتی این رقابتها از ساعت ۱۱:۳۰ امروز (دوشنبه پنجم شهریور) به مصاف مصر رفت که ۲ تیم برای کسب سومین برد و صدرنشینی با یکدیگر رقابت داشتند و تیم ایران ۳ بر ۲ مغلوب حریف شد تا نخستین ناکامی را قبل از مرحله حساس حذفی تجربه کند.
شاگردان آرش صادقیانی در ست سوم و چهارم ۲۵ بر ۱۹ و ۲۷ بر ۲۵ به پیروزی رسیدند، اما در ستهای اول، دوم و پنجم این مسابقه با امتیازهای ۲۵ بر ۱۹، ۲۵ بر ۲۲ و ۱۵ بر ۱۳ مغلوب حریف شدند تا به کار خود در مرحله مقدماتی با دو برد و ۷ امتیاز و کسب جایگاه دوم جدول گروه B پایان دهند.
کامیاب عبدالهیفر، آرمین آسیایی، شنتیا بهنژاد، محمد رئوف خوشحال، طاها محسنی، سید محمدمهدی حسینی و مسعود ایمری (لیبرو) ترکیب آغاز کننده تیم ملی والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در این مسابقه بودند.
تیم مصر ست نخست این مسابقه را تهاجمی شروع کرد و موفق به ایجاد اختلاف چهار امتیازی با تیم ایران شد و تا امتیاز ۱۵ بر ۱۱ این روند ادامه داشت اما شاگردان صادقیانی در امتیاز ۱۵ مسابقه را به تساوی کشاندند تا سرمربی مصر وقت استراحت درخواست کند. در نهایت این ست ۲۵ بر ۱۹ به سود مصر به پایان رسید تا تیم ایران نخستین ست باخته خود را در این رقابتها تجربه کند. الفری کاپیتان تیم ملی والیبال زیر ۱۷ سال مصر با عینک معمولی در این مسابقه حضور داشت. در ست نخست مصر با ۱۴ حمله و چهار دفاع عملکرد خوبی ثبت کرد و تیم ایران موفق به کسب ۱۰ امتیاز حمله و یک سرویس شد. در این ست سینا حضرتی نیز به بازی آمد.
امیرحسین نقوی و سینا حضرتی در ست دوم در ترکیب تیم ایران قرار گرفتند. دو امتیاز نخستین این ست به مصر رسید اما دو تیم رقابت بسیار نزدیکی در این ست داشتند و پایاپای امتیازها را کسب کردند و در امتیاز ۱۱ بر ۹ به سود ایران، سرمربی مصر درخواست استراحت کرد تا از اختلاف امتیاز ایران جلوگیری کند. یکی از مشکلات تیم ایران در ست های اول و دوم نبود دفاع منجر به کسب امتیاز بود.
در پایان ست دوم دو تیم در حمله با ۲۷ امتیاز برابر شدند اما مصریها ۱۰ امتیاز دفاع کسب کردند که ایران در این آتیم امتیازی به دست نیاورده بود. از سوی دیگر تیم ایران سه امتیاز سرویس کسب کرده بود که مصریها در این زمینه پوئنی به دست نیاورده بودند.
در ست سوم امیررضا مشهدبان و امیرعلی فرجپور نیز به میدان آمدند تا تیم ایران با ترکیبی متفاوت مسابقه را شروع کند. رقابت دو تیم در این ست نیز نزدیک پیش رفت اما تیم ایران کم کم برتری خود را به حریف دیکته کرد به گونهای کهه در امتیاز شانزده، ۶ امتیاز از مصر پیش بیافتد. در نهایت تیم ایران ۲۵ بر ۱۹ به پیروزی رسید تا دو بر یک در ست شماری با حریف شود. در ابتدای این ست سرمربی تیم ملی والیبال زیر ۱۸ سال ایران کارت زرد از داور دریافت کرد.
دو تیم در ست چهارم رقابت نزدیکی با یکدیگر داشتند، اما مصریها در میانه راه چند امتیاز متوالی کسب کردند تا صادقیانی در امتیاز ۱۰ بر ۷ به سود مصر وقت استراحت درخواست کند. دو تیم در امتیاز ۱۵ برابر شدند تا کار برای مصر سخت شود. زیر ۱۷ سالههای ایران در ادامه این ست برتری خود را به مصر دیکته کردند و چهار امتیاز پیش افتادند و در نهایت ۲۷ بر ۲۵ به پیروزی رسیدند تا در ست شماری با قهرمان آفریقا برابر شوند.
تیم ایران در ست پنجم ۱۵ بر ۱۳ مغلوب حریف شد تا در نهایت این مسابقه سه بر دو به سود مصر به پایان برسد و کامبک تیم ایران کامل نشود.
جولیان کوبرون از استرالیا و تارغ بنجیلون از مراکش داوران اول و دوم این دیدار بودند. داوری این مسابقه در مجموع با صحنههای مشکوکی روبرو بود و سرمربی تیم ایران نیز اعتراضهای در طول مسابقه نسبت به داوری داشت.
سجده بازیکنان مصر در پایان هر ست که پیروز یا مغلوب شدند یکی از نکات حاشیهای این دیدار بود که توجه عکاسان و تماشاگران حاضر در سالن را به خود جلب کرده بود.
سطح فنی جدال قهرمانان آفریقا و آسیا در این دیدار بسیار بالا بود به گونهای که آنالیزورهای تیمهای اروپایی و آمریکای جنوبی توجه ویژهای به این مسابقه داشتند.
علیرضا استعدادی (سرپرست)، آرش صادقیانی(سرمربی)، حسین وزیری (مشاور فنی و استعدادیابی)، وحید صادقی، اصغر نجفی، مهدی هادی و حسام الدین نائیجی (مربیان)، امیرحسین ضمیری نداف (بدنساز)، امیرحسن صمیمی (آنالیزور) و مانی میرابزاده اردکانی (فیزیوتراپ) اعضای کادر فنی تیم ملی والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در این مسابقات را تشکیل میدهند.
تیم ملی والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران که به عنوان تیم دوم گروه مرحله مقدماتی را به پایان رساند، در مرحله نخست حذفی قهرمانی جهان به مصاف تیم سوم گروه چهارم (شیلی) میرود.
/