به گزارش برگزیده های ایران از رفسنجان، جلسهای با حضور مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان و سرمایهگذاران بخش خصوصی در زمینه تولید اینورتر، پنل خورشیدی، استراکچر(سلول خورشیدی) در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان برگزار شد.
روحالله بهرامشاهی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان با معرفی اجمالی منطقه، مزیتهای آن را ازجمله قانون معافیت مالیاتی برشمرد و اظهار کرد: در آینده، خط ریلی منطقه راهاندازی خواهد شد که به بندر چابهار متصل میشود و یک زیرساخت مهم در کنار زیرساخت هوایی محسوب میشود و تولیدکنندگان میتوانند از این مزیت بهرهمند شوند.
وی عنوان کرد: برای ایجاد انبار عمومی در منطقه که از نیازهای واحدهای تولیدیست، جلسهای در تهران برگزار کردیم که قرار است طی بازدیدی که در آینده نزدیک از منطقه انجام میشود، در این خصوص تصمیمگیری و اقدام شود.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان همچنین به نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق که در منطقه راهاندازی میشود، اشاره و ابراز کرد: این یک نکته مثبت علاوه بر واحدهای تولیدی منطقه برای کل شهرستان بوده و برق جنوبشرق کشور را هم تأمین خواهد کرد و یک زیرساخت خیلی خوب بهشمار میرود.
بهرامشاهی یکی دیگر از محاسن مناطق ویژه را صدور مجوز دانست و ادامه داد: منطقه ویژه اقتصادی با توجه به قیمت پایین زمین و سایر زیرساختها، آینده روشنی برای سرمایهگذاری دارد.
ایمان احمدی مدیرعامل شرکت “مشاهیر نیرو”، منطقه ویژه اقتصادی را یک موقعیت اقتصادی زیربنایی دانست و از راهکارهای صحیحی که توسط مشاوران منطقه برای سرمایهگذاران صورت گرفته است، قدردانی کرد.
وی در خصوص فعالیت ۱۱ ساله شرکت مذکور توضیح داد: شرکت آکادمی انرژیهای ایران و آموزش در رشته انرژیهای تجدیدپذیر در کشور و اولین و تنها شرکت است که زیر نظر سازمان فنی و حرفهای مدرک صادر میکند و دانشجویانی از کشورهای عراق، افغانستان، آذربایجان حتی از آلمان در دورههای آموزشی شرکت کردند و یکی از وزرای نیرو نیز جزو مهارت آموزان در این دورهها بوده است.
احمدی با اشاره به فعالیت شرکت در زمینه واردات قطعات پنلهای خورشیدی تصریح کرد: به این فکر افتادیم که خودمان تولیدکننده باشیم و بههمین منظور ماشینآلاتی وارد کردیم و در شهرک خضراء سرخس کارخانه تولید پنل خورشیدی و اینورتر را راهاندازی کردیم.
این سرمایهگذار خاطرنشان کرد: خط دوم را از اتریش آوردیم و بعد از مذاکراتی که داشتیم، منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان را انتخاب کردیم که با استفاده از مزیتهای منطقه، تکنولوژی جدیدمان را در این منطقه راهاندازی کنیم.
وی ابراز کرد: وجود گمرک برای ما خیلی مهم است؛ چراکه جایی که گمرک باشد کار تولیدکننده تسهیل میشود و امیدواریم با راهاندازی خط ریلی منطقه ویژه هم زیرساخت خوبی برای ما ایجاد شود.
احمدی از همکاری با کمیته امداد برای اشتغالزایی مددجویان این نهاد در حوزه پنلهای خورشیدی نیز یاد کرد.
انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب