به گزارش برگزیده های ایران از شیراز، مطلع شدیم که نخستین سالگرد سرلشکر شهید استوار و نخستین کنگره شهدای محور مقاومت استان فارس، در روز پنجشنبه یازدهم آذر ماه، با حضور سردار قانع -فرمانده سپاه قدس- در حرم مطهر شاهچراغ برگزار میشود.
سردار استوار محمودآبادی یکی از فرماندهان خستگی ناپذیر در دوران دفاع مقدس و پس از آن بود که در تامین امنیت کشور و عرصه جبهه مقاومت نیز فعالیت های موثری داشته است.
از رشادت ها و فعالیت های این شهید بزرگوار بسیار شنیده بودم اما دوست داشتم این بار از زاویه دیگر به شهید نگاه کنم.
دلم میخواست بدانم یک نظامی موفق و یک فرمانده جنگ های نامنظم، در بین خانواده و برای همسرش، چگونه همسری بوده است!
این بود که با کسب اجازه قبلی، با همسر شهید سردار استوار محمودآبادی به صحبت نشستم.
فاطمه حسینی، که اصالتا شیرازی هست و خانواده اش در شیراز زندگی می کنند و از آه او هنگامی که درباره شهید استوار حرف می زند میتوان به شدت علاقه و عشق وی به شهید پی برد، در بیان ویژگی های سردار استوار گفت: بعد از ازدواج با شهید استوار فقط ۴ سال در شیراز زندگی کردیم و بعد در اهواز و ارومیه و تهران و… ساکن بودیم و با آنکه دوری از خانواده و غربت برایم سخت بود، اما مهربانی و صبوری شهید استوار، همه سختی ها را برایم آسان می کرد.
همسر شهید درباره فعالیت های وی گفت: شهید استوار از نوجوانی برای پیروزی انقلاب در کنار شهید محراب، عبدالحسین دستغیب فعالیت خود را شروع کرد و تقریبا دیگر هیچ وقت ساکن و راکد نماند، در طول هشت سال دفاع مقدس در جبهه بود و بعد از جنگ هم در کردستان، سوریه و عراق به دفاع از حریم وطن، اهل بیت و ناموس خود پرداخت، تکه کلام شهید این بود که: هر کجا به من نیاز باشد، من هستم و آخر هم در جریان مقابله با گروهکهای تکفیری و دفاع از حرم اهل بیت(ع)، به آرزوی همیشگی خود، یعنی شهادت رسید.
هر کجا به من نیاز باشد، من هستم
فاطمهبانو در بیان فعالیت های فرهنگی شهید نیز گفت: ایشان در کنار فرماندهی و مسئولیت هایشان در سپاه، تحصیل را فراموش نکرد و تحصیلات شان را در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته جغرافیای نظامی در دانشگاه امام حسین (ع) به پایان رساند و در عرصه فرهنگی کشور مسئولیت مدارس سپاه را بر عهده گرفت که مسئول پیادهسازی الگوی طرح تحول و سند چشمانداز نظام آموزشی مدارس کشور شد.
وی افزود: شهید استوار در سال های جنگ تحمیلی چندین مرتبه مجروح و شیمیایی شد اما هیچ زمانی به دنبال درصد و سهمیه جانبازی نرفت؛ چرا که معتقد بودند همه اینها را فقط برای رضای خدا انجام داده ام.
همسر شهید استوار بیان کرد: من به عنوان همسر، همیشه همراه ایشان بودم و هیچ گاه سد راه او نشدم، اگر چه خیلی سختی کشیدم اما خدا را شکر که همیشه با دل و جان همراه او بودم، زیرا همراهی، همدلی و همسویی همسر، برای یک مرد، بسیار کمک کننده است.
حسینی، بزرگترین باور شهید استوار را اعتقاد راسخ به ولایت فقیه برشمرد و گفت: شهید استوار، تعالیم اسلام انقلابی و آموزه های اندیشه مطلق ولایت فقیه را دستمایه حرکت خود می دانست و همواره با اعتقاد راسخ ، اراده استوار و رفتار الهی، با خصم زبون در درون و بیرون مبارزه می نمود و در این صراط نیز از بذل جان ابایی نداشت، چون او فدای جان را برای اسلام، یک حداقل در برابر عظمتی بزرگ می دانست.
این بانوی فرهیخته و صبور در ادامه صحبت از فرزندانش گفت: سه پسر دارم به نام های محمدصادق متولد ۶۸، محمدامین متولد ۷۰ و علی محمد متولد ۷۶ که به لطف پروردگار با آنکه حضور فیزیکی شهید در خانه کم بود اما بسیار خوب و موفق بار آمده اند، گاهی می شد ما شهید را حتی ۴۰ روز یک بار هم نمی دیدیم، مثل وقتی که در ارومیه بودیم و شهید داشت مقدمات سفر مقام رهبری به کردستان را فراهم می کرد.
گمنامی این شهید، به علت تواضع مثالزدنی او است
همسر شهید از چگونگی شهادت وی گفت: شهید استوار در آخرین ماموریتش در کشور عراق، به ویروس کرونا مبتلا شد و به علت وخامت صدمات ریوی و سابقه شیمیایی، به درجه رفیع شهادت نائل آمد و در آذر ماه ۹۹ در گلزار شهدای شیراز، در آرامش ابدی فرو رفت.
حسینی در مورد برنامه تجلیل از شهید و سالگرد وی در شیراز هم گفت: گرچه شهدا به این مراسم ها نیاز ندارند اما این گونه مراسم باعث دلگرمی خانواده های شهدا می شود و برای شناساندن عقاید، اهداف و اعتقادات شهدا به نسل جدید که در موقع جنگ و دفاع، نبودند بسیار مهم و ضروری است، اما باید بسیار توجه و دقت کنیم که در این مجالس از یاد شود و تفاوتی بین آنها قائل نشویم.
انتهای پیام/س