Categories: کردستان

پای امور مالیاتی روی پدال ترمز تراکتور کردستان/ تولید تراکتور برند ۲۸۵ صادراتی متوقف شد

به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از سنندج، یوسف دادگر ظهر امروز در مصاحبه با خبرنگاران رسانه‌ها در سنندج اظهار کرد: تراکتورسازی کردستان بصورت مشترک با تراکتورسازی ایران از سال ۸۳ تولید خود را آغاز کرد و در این مدت با طی فراز و نشیب‌هایی، به بالانس رسید.

به گفته وی، شرکت تراکتورسازی کردستان در سال ۹۵ اگر چه مجموعه‌ای پویا بود اما با یک سوم ظرفیت کار می‌کرد و از توجیه اقتصادی افتاده بود که تلاش کردیم به توجیه برسانیم و بعد موضوع توسعه‌ آن در دستور کار قرار گرفت.

دادگر اذعان داشت: به همت نیروهای بومی استان، اکنون تراکتورسازی کردستان با ۱۰۰ درصد ظرفیت با تولید روزانه ۱۴ دستگاه کار می‌کند و در بخش‌هایی نیاز به جذب نیرو احساس می‌شود.

وی افزود: امسال تجهیزات کارخانه نوسازی شده و در اوج بالندگی و توسعه قرار داریم که مجوز خریداری زمینی به متراژ ۹ هزار مترمربع هم اخذ شده است.

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی کردستان خاطرنشان کرد: برند ۲۸۵ تراکتور در انحصار تراکتورسازی کردستان قرار دارد اما متاسفانه به دلیل برخورد و نوع رفتار امور مالیاتی با این شرکت، خط تولید این محصول از دیروز متوقف شد.

وی عنوان کرد: وحدت رویه‌ای در تراکتورسازی ایران وجود دارد و براساس آن محصولات آن به گروه فروخته می‌شود و از این طریق به بازارهای داخلی و خارجی صادر می‌شود.

دادگر گفت: طبق قانون اگر مجموعه‌ای تولیدی صادرات داشته باشد، از پرداخت مالیات معاف است این در حالی است که امور مالیاتی کردستان به ما فشار آورده و چند برابر اعلام واقعی سود از ما مالیات دریافت می‌کنند.

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی کردستان گفت: امور مالیاتی استان دو برابر خودابرازی از شرکت تراکتورسازی مالیات اخذ کرده‌اند و این عاملی برای از دست‌دادن تولید تراکتور برند ۲۸۵ در این شرکت شد.

وی عنوان کرد: در حالیکه مجموعه‌های اقتصادی باید در اوج قدرت پشتیبانی شوند تا همچنان پویا بمانند و توسعه یابند، اما عکس این موضوع در کردستان و کشور اتفاق می‌افتد و در زمان ورشکستی به فکر پشتیبانی می‌افتند.

دادگر یادآوری کرد: به زعم خود اداره‌کل امور مالیاتی کردستان، مبالغ مالیات شرکت تراکتورسازی را کم کردند اما ۲۰۰ درصد خودابرازی شرکت از ما دریافت کردند که این نوع رفتار، یک رفتار غیرحرفه‌ای است.

وی تولیدات تراکتورسازی کردستان را با کیفیت عالی و در حد استانداردهای جهانی معرفی کرد و گفت: ما همیشه به دنبال کیفیت هستیم لذا کیفیت و قیمت مناسب قطعات هم برای شرکت مهم است و الزامی نیست که از کجا این قطعات خریداری شود.

به گفته دادگر، در حال حاضر ۱۰۴ نفر نیرو در تراکتورسازی کردستان شاغل هستند که ۱۰۰ درصد آنها از نیروهای بومی کردستان هستند.

وی در پایان سخنانش گفت: تولیدات صادراتی شرکت تراکتورسازی کردستان به ۳۱ کشور صادر می‌شود.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۰/ی


admin

Recent Posts

راهنمای حرفه‌ای برای رزرو بلیط در فصل‌های شلوغ سفر

سفر می‌تواند تاثیرات مثبتی بر کاهش استرس و فشارهای روانی داشته باشد، روابط اجتماعی را…

1 ماه ago

بهترین زمان برای سفر به شهرهای جنوبی کشور!

جنوب ایران، با زیبایی‌های منحصربه‌فردش، همیشه یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری در میان علاقه‌مندان به…

1 ماه ago

چرا گیربکس چینی؟ بررسی مزایا و معایب نسبت به برندهای دیگر

گیربکس‌های چینی به دلیل قیمت پایین، دسترسی آسان و تنوع بالا مورد توجه قرار گرفته‌اند…

2 ماه ago

لیستی از هتل های محبوب سنگاپور از نگاه بوکینگ

شاید برای شما جالب باشد که بدانید سنگاپور جزو کشور هایی می‌ باشد که با…

3 ماه ago

فرق میسلار واتر و تونر

پاک نکردن آرایش، میتونه آسب های متعددی به پوستت بزنه، اولین و مهم ترین آسیب…

3 ماه ago

نیکزاد: تأثیر ۶۰ درصدی معدل در کنکور مطالبه متخصصان بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأثیرگذاری ۶۰ درصد معدل در کنکور، درخواست و مطالبه…

3 ماه ago