امین والیپور در گفتوگو با خبرنگار فارس در لارستان درخصوص علت آغاز نوبتدهی پزشکان متخصص مستقر در کلینیک تخصصی هاشمیزاده بیمارستان امام رضا(ع) شهر لار در ساعت ۲۴ بامداد، اظهار داشت: متأسفانه به خاطر مشکلاتی که در مورد بیمهها وجود دارد، این اتفاق افتاده و ناچار شدند ۲۴ ساعت قبل نوبتها را باز کنند، اما پیگیری میکنیم و جلسهای ترتیب میدهیم تا بتوان این مشکل را رفع و کار به گونهای باشد که بتوان حداقل از یک هفته قبل نوبتها را رزرو کرد.
وی افزود: نوبتدهی اینترنتی یک سری مشکلات نظیر رزرو نوبت و مراجعه نکردن بیماران را نیز به همراه دارد که همین موضوع باعث چالش در درمانگاه شده است.
والی پور در خصوص علت شیفت های اندک پزشکان متخصص در کلینیک هاشمی بیمارستان لار و از طرفی تکمیل شدن ظرفیت پذیرش به جهت استقبال مردم با توجه به نرخ دولتی ویزیتها، تصریح کرد: تعدادی از پزشکان مشارکتی هستند و اصلاَ تعهدی به سیستم دولتی ندارند و نمیتوان آنها را مجبور به ارائه خدمات در درمانگاه کرد و از سویی تعدادی از پزشکان نیز جزء ضریب (K) یا طرحی هستند که این پزشکان جهت کار در سیستم دولتی، محدوده مشخصی برای آنها تعریف شده و پس از مدتی میتوانند مدت زمان کاری خود را در سیستم دولتی کاهش دهند و در بخش خصوصی حضور یابند.
این مسئول با اشاره به اینکه همه پزشکان طبق قوانین در درمانگاه بیمارستان لارستان مشغول به خدمت هستند و میزان ساعات حضور آنها در درمانگاه دولتی براساس وظایف است، ادامه داد: طبق برنامه حضور پزشکان در درمانگاه هاشمیزاده بیمارستان لار، پزشکان رشتههای پرتقاضا و حساس مثل متخصص اطفال، زنان، جراح، بیهوش به شکل روزانه و فوق تخصص گوارش ۴ روز در هفته در درمانگاه حاضر هستند و با حضور متخصصان جدید از ماه آینده، میزان حضور پزشکان در سیستم دولتی افزایش مییابد.
والی پور گفت: در سیستم دولتی، پرداختیهای مردم پائین است اما متأسفانه این پرداختیها، پزشکان را بی انگیزه کرده و آنها دوست دارند در اسرع وقت وظایفشان که تمام شد، وارد سیستم خصوصی شوند؛ بنابراین ماندگاری پزشکان در سیستم دولتی به جهت پرداختیهای پائین، مالیاتهای بالا و سیستم پلکانی وزارت، کمتر است.
وی انجام هرگونه پرداخت نقدی در مطب پزشکان در زمینه ویزیت یا انجام عمل جراحی را غیرقانونی دانست و گفت: انجام این نوع پرداختها، کاملاَ غیرقانونی است و مردم برای ویزیت نباید هزینهای به شکل نقدی بپردازند و اگر موردی وجود دارد که پزشکان هزینهها را نقدی دریافت میکنند و دستگاه پوز ندارند، مردم میتوانند به اداره نظارت بر درمان اطلاع دهند.
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی لارستان با تأکید بر اینکه پرداخت حق جراح در مطب را پیگیری میکنم، اضافه کرد: امید میرود که چنین چیزی نباشد اما این مورد را حتما پیگیری میکنیم و اگر شهروندان موردی را مشاهده کردند، حتما گزارش دهند.
انتهای پیام/س