محمدطاهر عظیمی فشی در گفتگو با خبرنگار برگزیده کرمانشاه، اظهار کرد: صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه امسال از محل منابع داخلی و تفاهمنامهها در قالب اشتغال ۳۵۸ فقره تسهیلات به مبلغ ۹۷۰ میلیارد ریال پرداخت کرده که عمده آنها در قالب اشتغال خرد و کوچک بوده است.
وی افزود: بیشترین سهم این تسهیلات به صندوقهای خرد محلی زنان روستایی و عشایر اختصاص داشته که شامل ۱۵ الی ۴۰ نفر از بانوانی است که تولیدی (شامل تولیدات صنایع دستی، تولیدات دامی یا باغی) دارند و دسترسی آسان به این تسهیلات بانکی ندارند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه تصریح کرد: صندوقهای خرد محلی صندوق هایی هستند که از سوی بانوان یک روستا تشکیل میشوند و این وامها را به آسانترین شکل ممکن تنها با یک برگ سفته و بدون هیچ ضمانتی دریافت میکنند.
وی گفت: این تسهیلات تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان به صندوقهای خرد محلی و روستایی با کارمزدهای ارزان قیمت اختصاص مییابد و این صندوقها یکی از مدلهای موفق در کسب و کارهای کوچک هستند.
این مقام مسئول عنوان کرد: تا کنون ۶۲ صندوق (خرد محلی) در استان کرمانشاه توانستند مبلغ یازده میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان وام با کارمزدهای پایین دریافت کنند.
وی گفت: یک واحد مختص نظارت بر طرح ها در صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه مانند سایر استانها وجود دارد که نظارت ها در چند مرحله از جمله قبل از پرداخت، حین پرداخت (از سوی کارشناسان مرتبط در مراحل مختلف) و بعد از پرداخت انجام میشود.
عظیمی فشی تأکید کرد: مهمترین مرحله نظارت، نظارت پس از پرداخت است که هر ۶ ماه یکبار بر طرح ها نظارت میکنیم و تا پنج سال این نظارتها به صورت دورهای انجام میشود.
۴۶