پرواز یک سنجاقک عظیم‌الجثه در تایتان قمر زحل/ عکس

پرواز یک سنجاقک عظیم‌الجثه در تایتان قمر زحل/ عکس

این پهپاد جدید دراگون‌فلای نام دارد که به زبان فارسی به معنای حشره سنجاقک است. در حالی که بالگرد نبوغ(Ingenuity) دارای یک ملخ است و ارتفاع تنها ۱۹.۳ اینچ(۴۹ سانتی‌متر) دارد، دراگون‌فلای(Dragonfly) دارای هشت روتور بوده و ابعادی به اندازه یک خودرو کوچک دارد.

گروهی از محققان به سرپرستی آزمایشگاه فیزیک کاربردی دانشگاه جانز هاپکینز(APL) در مریلند، مزیت جو غلیظ تیتان را در نظر دارند که پرواز در آن آسان‌تر از جو بسیار رقیق‌تر مریخ است. گرانش کم آن همچنین به این پهپاد کمک می‌کند تا در هوا باقی بماند.

پاتریشیا تالبرت(Patricia Talbert) از ناسا در مورد پیشرفت توسعه دراگون فلای گفت که تیم ماموریت به طور منظم از مرکز تحقیقات لانگلی(Langley) آژانس فضایی در همپتون ویرجینیا بازدید می‌کند تا سیستم‌های پرواز دراگون‌فلای را در داخل تونل‌های باد مختلف این مرکز آزمایش کند. داده‌هایی که به آن‌ها کمک می‌کند تا طراحی هواپیما را بهبود بخشند.

بیشتر بخوانید:

  • آرمان شهر بن‌سلمان سرمایه‌های خارجی را به عربستان‌سعودی سرازیر می‌کند!

  • ظاهر شدن صورت‌هایی عجیب در کف رودخانه آمازون!/ عکس

  • موش یا گوزن، جانور عجیبی که گمان می‌رفت منقرض شده/ عکس

این تیم در آخرین سفری که به لانگلی داشتند یک دراگون‌فلای با ابعاد نصف پهپاد اصلی را با تمرکز دو پیکربندی خاص پرواز آزمایش کردند. آن‌ها فرود دراگون‌فلای و انتقال آن به مرحله پرواز پس از رسیدن به تیتان و پرواز رو به جلو بر فراز سطح این قمر را بررسی کردند.

برنادین جولیانو(Bernadine Juliano) از آزمایشگاه فیزیک کاربردی در بیانیه‌ای گفت: ما شرایط را در انواع سرعت‌های باد، سرعت ملخ‌ها و زوایای پرواز آزمایش کردیم تا عملکرد آیرودینامیکی خودرو را ارزیابی کنیم. ما بیش از ۷۰۰ مرحله را تکمیل کردیم که شامل بیش از ۴۰۰۰ نقطه داده منفرد می‌شود. تمام اهداف آزمایشی با موفقیت انجام شد و داده‌ها به افزایش اعتماد به مدل‌های شبیه‌سازی ما در زمین قبل از برون‌یابی به شرایط تیتان کمک می‌کند.

دراگون فلای تنها ماموریت ناسا به سطح یک جهان اقیانوسی دیگر است. انتظار می‌رود که این ماموریت در سال ۲۰۳۴ پس از پرتاب از زمین در سال ۲۰۲۷ به تیتان برسد. تیتان شباهت‌هایی به زمین اولیه دارد و دانشمندان امیدوارند با مجموعه دوربین‌ها، حسگرها و نمونه‌برداری‌ها، این پهپاد بتواند اکتشافاتی انجام دهد که به ما نشان می‌دهند چگونه ممکن است حیات در سیاره ما آغاز شده باشد.

کن هیبارد(Ken Hibbard)، مهندس سیستم‌های ماموریت دراگون‌فلای در آزمایشگاه فیزیک کاربردی می‌گوید: با دراگون‌فلای، ما داستان‌های علمی تخیلی را به واقعیت‌های اکتشافی تبدیل می‌کنیم. این ماموریت بخش به بخش در حال تکمیل شدن است و ما برای هر گام بعدی به سوی ارسال این پهپاد انقلابی در آسمان و روی سطح تیتان هیجان زده هستیم.

۵۸۵۸

برگزیده های ایران

admin

Recent Posts

خبر خوش برای معلمان بازنشسته سال ۱۴۰۰

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خبر خوشی را برای معلمان بازنشسته سال ۱۴۰۰ در…

13 ساعت ago

شکایت آمنه‌سادات ذبیح‌پور از محمود احمدی‌نژاد

آمنه سادات ذبیح پور از نفرات احمدی نژاد شکایت کرد.

13 ساعت ago

واکنش عجیب زاکانی در مورد کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری

زاکانی سوال در مورد کاندیداتوری در انتخابات را بی ‌جواب گذاشت.

13 ساعت ago

توضیحات دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره تاثیر معدل در کنکور

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ­مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد کنکور قطعی…

13 ساعت ago

ایران وارد تابستان شد/ عکس

این تصویر نشان می‌دهد ایران وارد تابستان شد.

13 ساعت ago

کدام تخلفات باعث توقیف وسایل نقلیه می‌شود؟

رئیس اداره اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ دلایل و تخلفاتی که می‌تواند منجر به…

13 ساعت ago