گروه سیاسی خبرگزاری برگزیده های ایران: رئیس جمهور سابق آمریکا طی هفتههای اخیر به نام ایران، روسیه و چین در کمپینهای انتخاباتی خود اشاره کرده و آنها را تهدیدی مستقیم برای خود و حزب جمهوریخواه قلمداد میکند. به عبارت بهتر، ترامپ درصدد خلق تهدیداتی فوری با هدف مدیریت آرای خاکستری در انتخابات ماه نوامبر است. ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ اخیرا اعلام کرده است که نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، روز سهشنبه ۲۴ سپتامبر (سوم مهر ۱۴۰۳) در مورد تهدیدات ادعایی ایران برای ترور او یک جلسه توجیهی از سوی مقامات اطلاعاتی ایالات متحده داشته است.
وی ترور احتمالی خود را مولد هرج و مرج در آمریکا دانسته و متعاقباً، ایران را مسئول این بحران احتمالی معرفی کرده است. سوال اصلی اینجاست که چرا ترامپ این موضوع را قبل از کاهش محبوبیت خود در نظرسنجیهای عمومی و ایالتی صورت نداده است؟!
بهنظر میرسد نهادهای اطلاعاتی آمریکا و در راس آنها افبیآی، در این بازی از پیش طراحی شده تصمیم گرفتهاند در زمین جمهوریخواهان و ترامپ بازی کرده و سیگنالهایی را دال بر صحت مطلق ادعاهای رئیس جمهور سابق آمریکا به جامعه رأیدهندگان آمریکایی مخابره کنند. پس از ناکامی ترامپ در بهرهبرداری سیاسی و عمومی لازم از دو ماجرای ترور ( که هر دوی آنها مشکوک تلقی میشود)، وی اکنون پای بازیگران خارجی و مخالفان حکمرانی غربی در نظام بین الملل را به صحنه انتخابات بازکرده است.
در اینجا وقایع بهجای آنکه عینیت یابند، در ذهن جامعه آمریکایی تثبیت شده و با تکنیکهایی روانی، رسانهای و تبلیغاتی عجین میشود. کمپین جمهوریخواهان مدعی شده که مقامات اطلاعاتی تشخیص دادهاند تهدیدات ایران «در چند ماه گذشته افزایش یافته» و اینکه مقامات دولت آمریکا فعالانه برای محافظت از ترامپ و تضمین عدمتأثیرپذیری روند انتخابات تلاش میکنند! به عبارتی گویاتر، نظام امنیتی آمریکا در صدد است با القای دروغین حمایت ایران از حزب دموکرات (که اتفاقاً دشمنی مطلق آن علیه نظام و ملت ایران بر همگان به اثبات رسیده است)، دوقطبی انتخاباتی کاذبی را با مداخله واژگان احساسی و تصویرسازی هایکاذب در اذهان رأیدهندگان مردد خلق کند. در این تصویرسازی، ترامپ تبدیل به هدف متحرکی شده که چون به قول خود نماد قدرت آمریکاست، محکوم به حذف فیزیکی از سوی کشورهای دیگر مانند ایران و چین است!
ترامپ به این بازی اکتقا نکرده و آدرس آینده ای نامعلوم و مبهم را در خصوص سرنوشت خود ارائه داده است. هدف جمهوریخواهان تمرکززدایی از نقاط ضعف اساسی رئیس جمهور سابق آمریکا و عبور از وضعیت رو به افول وی در نظرسنجیهای مهم ایالات تعیینکننده است. حتی در این بازی، ترامپ پای دموکراتهای کنگره را نیز وسط کشیده تا شبههای ظاهری برای مخاطبان (رأیدهندگان) آمریکایی درخصوص طراحی شده بودن این بازی بهجای نگذارد. مروری بر یکی از جملات اخیر ترامپ بیانگر ماهیت و فرامتن این بازی است:
” دور و اطراف من پر شده از پرسنل امنیتی، تفنگ و سلاح. تا به حال این [حجم از حفاظت] را ندیدهام. از کنگره تشکر میکنم که به اتفاق آرا بودجه بیشتری را برای این منظور به سرویس مخفی اختصاص داد – هیچکس رأی «منفی» نداد و کاملا از حمایت دو حزب برخوردار شد…..”
/