به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، کیومرث هاشمی در پایان بازیهای آسیایی هانگژو پیامی بهشرح زیر صادر کرد:
«بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
خداوند متعال را شاکرم که بار دیگر شاهد حضور و افتخارآفرینی جوانان غیور ایران اسلامی در آوردگاه بازیهای آسیایی بودیم؛ جایی که کاروان پهلوان شهید محسن حججی با کسب ۱۳ طلا، ۲۱ نقره و ۲۰ برنز در جایگاه هفتمی ردهبندی مدالها قرار گرفت.
بر هیچکس پوشیده نیست که حضور در بازیهای آسیایی جدای از جنبههای مهم فرهنگی و اجتماعی که مهمترینِ آن معرفی معرفتهای ایران اسلامی است، معیاری مهم و محوری برای ارزیابی عملکرد ورزش قهرمانی کشور محسوب میشود، در این رویداد است که ورزشکاران، مربیان و مدیران ورزشی، نتیجه سالها تلاش خود را در محک و قضاوت قرار میدهند و اینجاست که عیار قهرمانی و پهلوانی، روی واقعی خود را نشان میدهد، ازاینرو اولین و مهمترین پیام بنده، پیام قدردانی و تشکر است؛ بهنوبه خودم از تمامی ورزشکاران و مدالآوران عزیز و حتی آنهایی که نتیجه زحماتشان با وجود توانمندی و شایستگی به مدال منتهی نشد و همچنین از کمیته ملی المپیک، سرپرست، مسئولان و دستاندرکاران کاروان اعزامی، اعضای کادر فنی و سرپرستی و مجموعه کادر فدراسیونهای ورزشی تشکر میکنم و به آنها جانانه خداقوت میگویم.
خوشبختانه ایران اسلامی در این دوره از بازیها هم به افتخاراتی مهم و تاریخی دست یافت که بر خود لازم میدانم مراتب خرسندی خود را از ثبت این نتایج تاریخی ابراز کنم. کسب مدال تاریخی در دوچرخهسواری، آن هم توسط یک بانوی رکابزن، چشمانداز امیدبخشی را برای این رشته ورزشی ترسیم کرد.
مدالهای تنیس رویمیز، نام ایران را در بین بزرگان تنیس رویمیز جهان طنینانداز کرد و نشان داد اعتبار تاریخی ایران در این رشته ورزشی بیدلیل نیست و راه ما برای موفقیت در این رشته، همچنان روشن و پایدار خواهد بود.
مدال ژیمناستیک، جایگاه این رشته ورزشی را در موقعیتی تاریخی قرار و نشان داد موفقیت در این رشته پُرمدال هم برای ما دور از دسترس نیست و اینکه برای تداوم مدالآوری در این رشته مادر و پایه، سرمایهگذاری و توجه مضاعف به آن امری ضروری و اجتنابناپذیر است.
مدال اسکیت نیز که برای اولین بار به ثبت رسید، باز هم نقشآفرینی بانوان در افتخارآفرینی را به منصه ظهور رساند و قطعاً این مدال، زمینهساز رونق و موفقیت هرچه بیشتر این رشته ورزشی در آینده نزدیک خواهد بود.
اما کسب مدال طلای تیم ملی شطرنج یکی از اتفاقات بینظیر این دوره از بازیها برای ورزش ایران بود که بار دیگر، جایگاه رفیع جوان ایرانی در عرصه اندیشه و تفکر را به همگان نشان داد و نام ایران را بهعنوان ابرقدرت شطرنج قاره کهن به ثبت رساند،
از نشانهای ارزشمندی که ووشوکاران در مهد این رشته صید کردند تا دلاوری ملیپوشان کشتی که همواره مدالهایشان بر تارک ورزش ایران درخشیده و در روزهای پایانی، جایگاه ایران در ردهبندی مدالها را ارتقا داد و دیگر مدالهایی که بهارمغان آمد تا نام، پرچم و سرود پُرافتخار جمهوری اسلامی ایران در این آوردگاه مهم ورزشی طنینانداز شود.
این افتخارات در کنار خلق صحنههایی از وطندوستی، اخلاق و معنویت ورزشکاران عزیزمان، نویدبخش روزهای پُرافتخارتر برای ورزش کشور است و ما را به توسعه پایدار و همهجانبه آن امیدوارتر میکند.
اما پیام مهم دیگر اینجانب، ضرورت مواجهه هوشمندانه با واقعیتهای امروز ورزش ایران است که عملکرد نامطلوب برخی رشتههای ورزشی، روی دیگر این واقعیت را نمایان میسازد. بیتردید باید از شکستهایمان درس بگیریم و با تبدیل شکستها و ناکامیها به تجاربی اندوخته، آنها را به پلهایی برای پیروزی در رویدادهای آینده تبدیل کنیم.
بررسی و تحلیل چرایی این شکستها و ناکامیها و تبدیل آنها به اقداماتی ترمیمی و پیشرونده، وظیفه وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک است که انشاءالله در اسرع وقت با برگزاری جلسات مشترک با فدراسیونهای ورزشی محقق خواهد شد. آنچه مسلم است، حرکت بر مدار پیشرفت و کسب نتایجی بهتر نسبت به گذشته، انتظار بهحق جامعه ورزش و ملت عظیمالشأن ایران اسلامی است که بنده خود را برابر این انتظار بهحق، مسئول میدانم و برای تحقق آن با تمام توان تلاش خواهم کرد.
در پایان برای کاروان ورزشی ایران در بازیهای پاراآسیایی هانگژو آرزوی موفقیت و سربلندی دارم و ابراز امیدواری میکنم دعای مردم و بهویژه مقام معظم رهبری (مدّ ظلّه العالی) بدرقه راه جوانان عزیزمان باشد، انشاءالله».
/+