یدالله گودرزی مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری چهار محال و بختیاری در نشست خبری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و مجموعه مدیران اجتماعی و فرهنگی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه احساس امنیت مهمترین شاخص در این استان به شمار میرود گفت: امروز با تلاش دستگاههای امنیتی، نظامی، قضایی و با همراهی و حمایت مردم این استان در بسیاری از شاخصهای امنیتی جایگاه مناسبی دارد، به نحوی که در شاخص سرقت مسلحانه و آدم ربایی موردی به ثبت نرسیده و در خصوص شرارتها نیز نسبت به دیگر استانها وضعیت بهتر است.
یدالله گودرزی در خصوص تامین امنیت گردشگران چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: آمارهای دریافتی از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری حکایت از افزایش شمار گردشگران به استان دارد و تاکنون هیچ مشکلی برای گردشگران به ثبت نرسیده است.
وی در خصوص امنیت همایشها و آیینها گفت: باهمت نیروهای انتظامی و امنیت همه مراسمها به مناسبتهای مختلف با امنیت کامل در استان برگزار شده است.
گودرزی یادآور شد: هماکنون با رفع معضلهای اجتماعی، امنیت لازم برای سرمایه گذاری در استان چهارمحال و بختیاری تامین شده است.
چهارمحال و بختیاری کم آسیبترین استان کشور در اغتشاشهای سال گذشته
وی در خصوص ناآرامیهای سال گذشته گفت: براساس ارزیابیهای انجام شده، چهارمحال و بختیاری با کمترین مشکل در خصوص ناآرامیها روبرو بوده و بدون ثبت هیچگونه خسارت جانی در این خصوص جزو بهترین استانهای کشور معرفی شده است.
گودرزی اضافه کرد: با توجه به تدابیر و تمهیدات صورت گرفته و با همراهی و همکاری مردم انقلابی، متدین و پای نظام مشکل خاص امنیتی در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد.
وی با اشاره به فعالیت ۲۰ کمیته تخصصی در حوزه امنیتی در چهارمحال و بختیاری گفت: با دانشگاهیان، آموزش و پرورش و معتدمان نشستهایی برگزار شده است.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری چهار محال و بختیاری اضافه کرد: نگاه مجموعه مدیریتی استان به امنیت مردمی و بر پایه امنیت مردم پایه است.
سند کاهش آسیبهای اجتماعی چهارمحال و بختیاری در دست تدوین است
شهرام خواجوی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز دراین نشست گفت : طراحی سند کاهش آسیبهای اجتماعی استان به عنوان یکی از فعالیتها در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی از ابتدای دولت سیزدهم در دست تدوین قرار دارد.
ابلاغ۱۰ سند کاهش آسیبهای اجتماعی در چهارمحال وبختیاری
به گفته وی :تاکنون ۱۰ برنامه در خصوص کاهش آسیبهای اجتماعی استان آماده شده و به زودی به عنوان یک سند کاهش آسیبهای اجتماعی استان تصویب و ابلاغ میشود.
وی اظهار کرد: با وجود کاهش ۱۰ درصدی آمار خودکشی در سال گذشته بر اساس آمار مرکز رصد، از ابتدای امسال در برخی مناطق آمار خودکشی افزایش یافت که نشستهای متعددی با معتمدان و شوراها برگزار و برنامههایی در این راستا اجرایی شده است.
گفت: موضوع خودکشی تنها مختص استان چهار محال و بختیاری نیست، بلکه بهعنوان یک پدیده استانهای زاگرسنشین را درگیر کرده است.
وی ادامه داد: در این ارتباط دستگاههای اجتماعی و فرهنگی شرح وظایفی در خصوص کاهش آسیبهای اجتماعی دارند و اقدام مثبت سال گذشته، طراحی برنامههای استانی در این خصوص بود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به همگرایی شکل گرفته بین دستگاههای دخیل در امر آسیبهای اجتماعی، گفت: هرچند باید دستگاههای اجرایی وظیفه خود را در بحث کاهش آسیبهای اجتماعی انجام دهند، اما بخشی از کارها به تشکلهای مردمی ارتباط دارد و لازم است رسانهها نیز در بحث اطلاعرسانی، افزایش سطح آگاهی مردم در حوزه اجتماعی و فرهنگی تلاش کنند تا این مهم در استان افزایش یابد.