Categories: سلامت

چه خوراکی‌هایی میگرن را بدتر می‌کند؟

چه خوراکی‌هایی میگرن را بدتر می‌کند؟

اجتناب از غذاهایی می‌تواند به کاهش دفعات یا شدت حملات سردرد های میگرنی کمک کند. شواهد علمی وجود دارد که نشان می‌دهد حملات میگرن ممکن است توسط غذاهای خاصی تحریک شوند. علاوه بر این، ۲۷ درصد از کسانی که میگرن را تجربه می‌کنند معتقدند که غذاهای خاص برای آن‌ها محرک هستند.

به گفته دکتر سارا کریستال متخصص مغز و اعصاب برخی غذاها و افزودنی‌ها در درصد بیشتری از مبتلایان به میگرن باعث سردرد می‌شوند، اما حتی در بین افراد عوامل دیگری مانند استرس، تغییرات هورمونی و کمبود خواب می‌توانند افزایش پیدا کنند.

لیستی از رایج‌ترین محرک‌های غذایی برای مبتلایان به میگرن، بدون ترتیب خاصی آورده شده است که شامل قهوه،پنیر مانده،شکلات،میوه‌های خانواده مرکبات،آسپارتام و سایر شیرین کننده‌های مصنوعی،انواع مخمرها مثل خمیر مایه نان،گوشت‌های فرآوری شده و آجیل و دانه‌های خاص، بادام زمینی و بسیاری از آجیل‌ها و دانه‌های دیگر که حاوی تیرامین هستند. بنابراین مبتلایان به میگرن ، هر قدر که می‌توانید این مواد خوراکی را در رژیم غذایی تان کاهش دهید.

بیشتر بخوانید:

هشدار؛ این مواد غذایی را هرگز داخل فر نگذارید

۲۳۳۲۳۶

مجله خبری برگزیده های ایران

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

چرا گیربکس چینی؟ بررسی مزایا و معایب نسبت به برندهای دیگر

گیربکس‌های چینی به دلیل قیمت پایین، دسترسی آسان و تنوع بالا مورد توجه قرار گرفته‌اند…

3 هفته ago

لیستی از هتل های محبوب سنگاپور از نگاه بوکینگ

شاید برای شما جالب باشد که بدانید سنگاپور جزو کشور هایی می‌ باشد که با…

4 هفته ago

فرق میسلار واتر و تونر

پاک نکردن آرایش، میتونه آسب های متعددی به پوستت بزنه، اولین و مهم ترین آسیب…

1 ماه ago

نیکزاد: تأثیر ۶۰ درصدی معدل در کنکور مطالبه متخصصان بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأثیرگذاری ۶۰ درصد معدل در کنکور، درخواست و مطالبه…

1 ماه ago

تدارک ویژه رادیو برای سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع)

شبکه‌های مختلف رادیویی در آستانه فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع) برنامه‌های…

1 ماه ago

سقوط ۲ پله‌ای تیم ملی فوتسال در رده‌بندی جدید فیفا

تیم‌های ملی فوتسال مردان و بانوان ایران در رده‌بندی جدید فیفا دچار تنزل رتبه شدند.

1 ماه ago