به گزارش برگزیده های ایران از قم، نشست ستاد عالی امر به معروف و نهی از منکر استان قم به ریاست آیت الله سید محمد سعیدی نماینده ولی فقیه در استان قم و با حضور نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی، مدیر کل دادگستری استان قم، دادستان قم، فرمانده نیروی انتظامی قم، جانشین فرمانده سپاه امام علیبن ابیطالب(ع) قم و سایر مدیران استانی در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد.
محمدرضا موحد دبیر قرارگاه ۱۹ دی در ابتدای این نشست به ارائه گزارشی از فعالیت قرارگاه ۱۹ دی پیرامون وضعیت عفاف و حجاب شهر قم پرداخت و اظهار کرد: از ابتدای اسفند ۱۳۹۹ که کار قرارگاه شروع شده اقدامات خوبی انجام گرفته است که نتیجه آن افزایی و تعامل همه دستگاه های فعال در استان است.
وی افزود: محورهای عملیاتی که قرار شد قرارگاه در آن محورها کار کند عبارت از اماکن پرتردد، اماکن خاص مانند آرایشگاهها و سالنهای ورزشی، اقشار مستعد آسیب به خصوص دانش آموزان و دانشجوها، خانوادهها، افراد آسیب دیده، نما و منظر شهری، بقاع متبرکه و ادارات و دستگاههای دولتی هستند.
جانشین فرمانده سپاه قم با اشاره به فعالیت کمیته اقدامات سلبی در قرارگاه ۱۹ دی برای بحث عفاف و حجاب، گفت: کارگروه های زیر مجموعه کمیته اقدامات سلبی عبارت از کارگروه تذکر لسانی و فعالیت های ایجابی و ترویجی، اصناف، اماکن ورزشی، بوستان ها، آموزش و سبک زندگی است.
وی ادامه داد: مؤسسات و گروه های همکار کمیته اقدامات سلبی نیز عبارت از صدا و سیما، دفتر تبلیغات اسلامی، پلیس امنیت اخلاقی، کارگروه های قرارگاه ۱۹ دی، گروه حافظان حریم حرم، سازمان پارکها، گروه شمیم عفاف، سپاه، بسیج، ستاد امر به معروف، مؤسسات کشوری، اداره ورزش و جوانان، اساتید حوزه و دانشگاه، پلیس اماکن، اداره کل حراست، سازمان فرهنگی شهرداری، آموزش و پرورش، دستگاه قضایی، تیپ ویژه امام صادق علیه السلام، اداره ارشاد و شهرداری و شورای شهر هستند.
موحد با بیان اینکه اجرای طرح با محوریت قرارگاه ثارالله، پلیس امنیت اخلاقی و پلیس اماکن است، گفت: مهمترین تصمیمات اتخاذ شده زمانبندی اجرای طرح در قالب تقویم ۳۰ روزه، اقدامات عملیات روانی در فضای مجازی، آموزش عوامل اجرایی طرح، اجرای همزمان اقدامات، حمایت انتظامی و قضایی، اجرای طرح در مناطق هد، اجرای اقدامات همزمان ایجابی و سلبی، ایجاد گشتهای عملیاتی، گشت های صنوف و اماکن و گشت های بوستان ها است.
دبیر قرارگاه ۱۹ دی افزود: گشت اصناف هم با نظارت بر فعالیت قهوهخانهها، کافی شاپها، پوشاک فروشیها، لوازم آرایشی و بهداشتی، آرایشگاه های مردانه، باشگاههای ورزشی زنانه، گیم نت ها، کافی نت ها و البسه زیر زنانه در ۹ ماهه گذشته تذکرات لازم را داده که در برخی موارد هم منجر به پلمپ شده است.
وی ادامه داد: اخیرا کافه ها در قم زیاد شده است که برخی از آنها مشکلات فرهنگی و اخلاقی را با خود به همراه دارند و افزایش قابل توجه آرایشگاههای زنانه و مدلینگها نیز مشکلاتی را در مسائل فرهنگی به وجود آورده است.
موحد با بیان اینکه برخی از بوستانهای شهر وضعیت خوبی ندارند، افزود: در بوستانهای علوی و الغدیر چند هفتهای است که برنامههای فرهنگی برگزار میشود و در بحث سالمسازی فضا کار شده و یک کارگروه بوستان تراز اسلامی را تشکیل دادهایم تا این کارگروه زیرساختها را برای برنامههای فرهنگی آماده کند و حضور نیروهای انقلابی و بسیجی میتواند به سالم شدن فضای بوستانها کمک کند.
وی گفت: همچنین برای جلوگیری از آسیبهای باشگاههای ورزشی هماهنگی خوبی با اداره ورزش و جوانان انجام شده تا به فعالیت باشگاه ها نظارت کنند و در فضای مجازی هم پلیس فتا ورود کرده و امیدواریم با ورود استاندار جدید از ظرفیت اعتبارات دولتی هم بتوانیم برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بیشتر استفاده کنیم.
همچنین در این نشست حجتالاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری و احمد امیرآبادی نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی به سخنرانی پرداختند و در پایان آیتالله سید محمد سعیدی در جایگاه رئیس این ستاد گزارش مبسوط هر دستگاه به علاوه ارائه راهکارهای مربوط به هر دستگاه برای مقابله با بدحجابی و ترویج عفاف و حجاب را برای جلسه آینده لازم و ضروری دانست.
انتهای پیام/۷۸۰۲۳