هومان حسنپور رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در گفتوگو با خبرنگار کتاب و ادبیات برگزیده های ایران اظهار داشت: باید از پلیس امنیت در راستای کشف این واحد تولید کتابهای قاچاق تشکر کنم.
وی در ادامه با بیان اینکه با همکاری پلیس امنیت و کارگروه صیانت از حقوق ناشران، مؤلفان و مترجمان اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران این واحد بزرگ کشف شد، توضیح داد: مجتمعی که به شکل گسترده اقدام به چاپ و تولید کتابهای ناشران به شکل غیر قانونی میکرد، کشف و پلمب شد.
حسن پور افزود: این واحد مسکونی در خیابان جمالزاده تهران با ۱۵ پرسنل به شکل ۴ شیفت و شبانه روزی فعال بود و حتی برای از دست ندادن زمان برای چاپ کتاب، آشپزی را هم استخدام کرده بودند تا ۲۴ ساعته تولید داشته باشند.
این مقام مسئول با بیان اینکه از این واحد ۶ دستگاه دیجیتال بزرگ تولید کتاب قاچاق کشف شد، عنوان کرد: تمامی کتابهای مجوزدار ناشران توسط این مجموعه غیر قانونی تولید میشد. البته در کنار آن آثاری هم بود که مجوز نشر نداشت اما در میان کتابهای چاپ شده آنها کشف شد.
رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در بخش دیگر با تاکید بر این مطلب که کتابهای چاپ شده این واحد بزرگ قاچاق یا توسط پیک موتوری، یا توسط بساط گستران و یا پست توزیع و با بسته بندی به دست مخاطبان میرسید، خاطر نشان کرد: جالب است بدانید اغلب در ارسال کتابها آدرس اصلی (یعنی مبدا) مکان دیگری قرار داده میشد تا این واحد شناسایی نشود و کتابها از واحدهای مختلف ارسال میشدند.
حسن پور تعداد کتابهای کشف شده از این مجتمع را حدود ۴ هزار ۵۰۰ جلد کتاب مطرح کرد و گفت: حجم کتابها خیلی بیشتر از آمار اعلامی است. اما این میزان تاکنون به ثبت رسیده است، چرا که این مجموعه باند بزرگ و وسیعی هستند که ۲۴ ساعته اقدام به انتشار میکرد.
وی ابراز داشت: دستگاههای کشف شده از این مجموعه بسیار پیشرفته و مجهز بودند و عمده کتابها پس از تولید با بسته بندی تحویل پست میشد. در واقع این واحد یکی از سرگروههای بزرگ قاچاق کتاب بود که شناسایی و کشف آن میتواند ابعاد بزرگتری را افشا کند.
انتهای پیام/