به گزارش برگزیده های ایران از کهگیلویه، با روی کار آمدن دولتها موج جدید تغییر و تحولات مدیریتی آغاز میشود و امری عادی است که هر دولت متناسب با شعارها و گفتمان خود نیروهایی برای تحقق وعدهها به کار بگیرد.
دولت ایران قوی با رویکرد بازگشت امید به جامعه و اصلاح وضع موجود روی کار آمد ضرورت دارد تغییرات مدیریتی در راستای تحول آفرینی و تزریق روحیه امید باشد.
یکی از عمدهترین عواملی که شهرستان کهگیلویه را به جای توسعه در مسیر پیسرفت قرار داده است و پروژهها بیسرانجام ماندهاند رابطهگرایی، سیاسیکاری و عدم توجه به شایسته سالاری در انتصابات بوده و طی ادوار گوناگون نمایندگان مجلس از نفوذ و قدرت خود نزد وزرا و استاندار نهایت استفاده را برده تا صندلی های مدیریتی را میان نزدیکان و هم فکرهای خود ولو ضعیف و ناکارآمد تقسیم کنند و این مصیبت عظما همچنان موضوعی است که شهرستان محروم با آن دست به گریبان است.
ناکارآمدی مدیران، ناتوانی در استفاده بهینه از ظرفیتها و فرصتها، نداشن قدرت چانه زنی برای جذب اعتبارات، بیخیالی نسبت به تکمیل پروژهها و عدم تعهد و دلسوزی و همچنین بی تدبیری مدیران و مسؤولان استانیها طی دههها کهگیلویه را در غبار محرومیت گم کرده است و این شهرستان را با وجود پتانسیلهای قوی و نیروهای نخبه در استان و کشور محروم کرده است.
اگرچه تغییرات مدیریت در دولت سیزدهم به بدنه ادارات شهرستان رسیده است اما با انتصابهای ضعیف توفیق چندانی نداشته و وضعیت به گونهای است که گویی نه خانی آمده و نه خانی رفته است!
این روند تغییرات و به کار گماردن نیروهای ضعیف به پای جریان انقلاب نوشته میشود اگر جریان انقلاب در استان در طول سال های گذشته نتوانسته برای مدیریت ها نیروی کارآمد پرورش دهد جای تاسف دارد.
مدیرانی که به کار گمارده میشوند با رزومه مدیریتی درخشان برای خدمت به مردم نه خوش خدمتی به سیاسیون انتخاب شوند و توانمند و کارآمد باشند که بتواننتد کارهای کلیدی و بر زمین مانده را پیگیری کنند.
این روزها بعد از مصیبتهای زیادی که بر سر کهگیلویه آمده است همه مردم و نخبگان چشم به درایت، جدیت و قاطعیت استاندار دوختهاند تا در انتصاب مدیر ارشد اجرایی توانمندی و کارآمدی را لحاظ کند شاید این انتصاب نقطه عطفی برای تحول در اقتصاد و عمران شهرستان باشد.
انتهای پیام/۸۲۰۱۶